Automaattinen vaihto HitBTC:ssä kuin super

Hallitse kryptoavaruutta, automaattista vaihtoa HitBTC:ssä ja käy kauppaa XMR:llä kuin ammattimainen kauppias. Koodausta ei vaadita.

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
tunnetuimmat pörssit
huippu
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Kanssa Coinrule, kryptosijoittaminen on nousemassa taivaaseen”
Luis

Rakenna automaattinen kaupankäyntisääntö heti

Coinrule työskentelee päivittäin kehittääkseen uutta crypto trading bots ja uusia ratkaisuja kaupankäynnin editoriin. Automaattinen vaihtomme antaa XMR-hodlerille mahdollisuuden tehdä voittoa käydessään kauppaa kolikoilla, mukaan lukien XMR, HitBTC:ssä.

Rakenna strategia

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa kaupankäyntijärjestelmääsi

Hallitse turvallisesti HitBTC:ssä

Coinrule on automaattinen pörssi, joka myöntää [kauppiaille] eri luokkien asiantuntemusta ansaitakseen rahaa XMR-kaupankäynnissä. Käyttäjämme pystyvät rakentamaan hallittavia ja turvallisia kaupankäyntistrategioita kaikissa suurimmissa pörsseissä. Voit testata ja suorittaa automaattisia kauppojasi luodaksesi oman strategiasi. Coinrule tekee XMR-portfolion kokoamisesta, portfoliosi suojaamisesta ja markkinapumppujen kaappaamisesta erittäin välittömän.

Rakenna strategia

Luo oma kaupankäyntikoneesi ja hallitse coinsXMR:ääsi

Kryptovaluuttamarkkinat nukkuvat hetkessä! Vain automaattinen vaihto voi täysin hyödyntää kaikki markkinoiden mahdollisuudet. Voit suunnitella automaattisen vaihdon kanssa Coinrule tosi helposti! Suunnittele sääntösi käyttämällä kaupankäyntistrategiatyökaluamme ilman koodaustaitoja!

Rakenna strategia

Suunnittele kaupankäyntijärjestelmät useimmiten käytettyjen indikaattoreiden perusteella

XMR on kasvanut yli 100-kertaiseksi viime vuosien aikana. Kanssa Coinrule voit kohdata elämää mullistavia tuottoja samalla kun pienennät riskiäsi. Kaupankäynti kryptovaluutoilla on 21-luvun kultainen mahdollisuus. Coinrule voit hyödyntää sitä!

Käynnistä mekanismeja markkinoiden muuttuessa Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Koodia ei pyydetty Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse sijoitusdynamiikkaa Maksimoi voitot

Aloita strategioiden luominen tänään

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, suunnittele automatisoituja strategioita ja hallitse valuuttojasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda