Vaihda IOTA IOTA:lla HitBTC:ssä

Ohita altcoin-markkinat, automaattinen vaihto HitBTC:ssä ja käy kauppaa IOTA:lla kuin ammattimainen kauppias. Koodausta ei vaadita.

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
parhaat vaihdot
armeijatason
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Coinrule on älykäs apulainen, jonka avulla kryptovaluuttakauppiaat voivat rakentaa kaupankäyntityökaluja tarvitsematta kirjoittaa yhtä koodiriviä."
Merkitse

Suunnittele tehokas automaattinen kaupankäyntisääntö

Coinrule suunnittelee helpoimman ja käyttäjäystävällisimmän crypto trading bot. Kanssa Coinrule voit suunnitella oman kaupankäyntimenetelmäsi IOTA:n perusteella ja antaa sen käydä automaattisesti erilaisissa kryptopörsseissä, kuten HitBTC. Automaattisen kaupankäynnin If-This-Then-That avulla voit tarttua moniin markkinoiden mahdollisuuksiin.

Luo botti

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa kauppaasi

Osta/myy turvallisesti HitBTC:ssä

Coinrule täyttää erityyppisten sijoittajien ja kauppiaiden tarpeet. Testaa ja suorita automaattista kaupankäyntiäsi helposti muutamassa minuutissa HitBTC:ssä. Osta ja myy, suojaa portfoliosi ja ohita markkinat menettämättä yhtään mahdollisuutta.

Luo botti

Kehitä oma kauppakoneesi ja osta ja myy IOTA

Jopa markkinoiden alhaisen volatiliteetin välillä jotkut altcoinit voivat silti osoittaa eräänlaista volatiliteettia, joka voi tarjota erinomaisia ​​mahdollisuuksia. Osta kolikot upottamalla ja myy nousevat, voit hyödyntää näitä hintamuutoksia suorittamalla tilauksesi automaattisen kaupankäyntisuunnitelman avulla. Kryptopääoman käsittely ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista!

Luo botti

Valtavirran indikaattoreihin perustuvat mallisäännöt

Oletko koskaan miettinyt, kuinka robotisoida kaupankäyntistrategiasi, mutta sinulla ei ole kokemusta koodauksesta? Coinrule perustuu If-This-Then-That tapaan, esittelemme käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja monia korrelaatioita, joiden avulla voit luoda ensimmäisen kaupankäyntisuunnitelmasi HitBTC:ssä.

Käynnistä robotit, kun kryptomarkkinat muuttuvat Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Koodia ei tarvita Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse liikkuvia markkinoita Maksimoi voitot

Aloita suunnitelmien luominen nyt

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, rakenna strategioita ja hallitse kolikoitasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda