Vaihda Monero XMR Poloniexillä

Voita kryptomarkkinoita, käytä kryptovaluuttakaupan strategiaa Poloniexissä ja käy kauppaa XMR:llä tehokkaasti. Koodausta ei vaadita.

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
turvalliset vaihdot
armeijatason
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Coinrule on paras apulainen, joka auttaa kryptovaluuttakauppiaita rakentamaan kaupankäyntikoneita ilman, että sinun tarvitsee määritellä yhtä koodiriviä."
Jon

Rakenna tehokas kaupankäyntisääntö

Coinrule on tehokkain ja käyttäjäystävällisin crypto trading bot. Kanssa Coinrule voit aloittaa oman sääntösi XMR:n perusteella ja antaa sen toimia automaattisesti eri kryptopörsseissä, kuten Poloniexissä. Automaattisten kaupankäyntijärjestelmien If-This-Then-That avulla voit tarttua kaikkiin markkinoiden mahdollisuuksiin.

Rakenna säännöt

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa automaattista kauppaasi

Osta/myy turvallisesti Poloniexissä

Coinrule vastaa erityyppisten sijoittajien ja kauppiaiden kiireellisiin tarpeisiin. Testaa ja suorita automatisoitua kaupankäyntiäsi helposti muutamassa minuutissa Poloniexissä. Ota yksinkertaisesti voittoa, suojaa portfoliosi ja ohita markkinat hukkaamatta yhtään mahdollisuutta.

Rakenna säännöt

Luo oma kaupankäyntistrategiasi ja osta ja myyXMR

Jopa markkinoiden alhaisen volatiliteetin vuodenaikoina jotkut altcoinit voivat silti olla osa eräänlaista volatiliteettia, joka voi tarjota merkittäviä mahdollisuuksia. Osta kolikot liukuvasti ja myy ne pumppaamalla, voit hyödyntää näitä muunnelmia suorittamalla tilauksesi käyttämällä kauppabottia. Kryptopääoman hallinta ei ole koskaan ollut näin joustavaa!

Rakenna säännöt

Suunnittelusäännöt perustuvat turvallisiin indikaattoreihin

Oletko koskaan miettinyt kuinka robotisoida kaupankäyntistrategiasi, mutta sinulla ei ole koodauskykyjä? Coinrule perustuu Jos-Tämä-niin-Tuo -logiikkaan, tarjoamme käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja monia malleja, joiden avulla voit toteuttaa ensimmäisen strategiasi Poloniexissä.

Laukaise korrelaatiot, kun kryptoavaruus muuttuu Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Koodia ei tarvita Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse liikkuvia markkinoita Maksimoi voitot

Aloita sääntöjen luominen nyt

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, määritä strategioita ja hallitse kolikoitasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda