Vaihda DigiByte DGB Poloniexissä

Voita markkinat käyttämällä kryptovaluuttojen kaupankäyntistrategiaa Poloniexissä ja ansaitse voittoa DGB:llä muutamassa tunnissa

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
{popular} Pörssit
{sotilasluokka}
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Coinrule on paras ratkaisu, joka auttaa kryptovaluuttakauppiaita rakentamaan kaupankäyntibotteja ilman, että tarvitsee määritellä yhtä koodiriviä."
Robert

Ota kaupankäynnin säännöt käyttöön välittömästi

Coinrule kehittää kätevimmän ja käyttäjäystävällisimmän kryptovaluuttasovelluksen. Kanssa Coinrule voit luoda oman sääntösi DGB:hen perustuen ja antaa sen toimia automaattisesti monissa kryptopörsseissä, kuten Poloniexissä. Automaattisten strategioiden If-This-then-That avulla voit hyödyntää kaikkia markkinoiden mahdollisuuksia.

Käynnistä Bot

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa {rule}

Turvallisesti {Trade} Poloniexillä

Coinrule vastaa erityyppisten sijoittajien ja kauppiaiden kiireellisiin tarpeisiin. Testaa ja suorita automaattista kaupankäyntiäsi helposti muutamassa minuutissa Poloniexissä. Hallitse vain kolikoitasi, suojaa salkkuasi ja nouse markkinoiden kärjessä hukkaamatta yhtään mahdollisuutta.

Käynnistä Bot

{Luo} oma kaupankäyntijärjestelmäsi ja {trade}DGB

Jopa markkinoiden alhaisen volatiliteetin hetkinä joillakin altcoineilla voi silti olla volatiliteettitaso, joka voi tarjota suuria mahdollisuuksia. Osta kolikot pudottamalla ja myy ne hyppäämällä, voit hallita näitä muunnelmia suorittamalla tilauksesi automaattisen kaupankäyntisuunnitelman avulla. Kryptopääoman hallinta ei ole koskaan ollut näin hallittavaa!

Käynnistä Bot

{Luo} {säännöt} {popular}-indikaattorien perusteella

Oletko koskaan miettinyt, kuinka automatisoida kaupankäyntisuunnitelmasi, mutta sinulla ei ole koodausasiantuntemusta? Coinrule perustuu Jos-Tämä-Sitten-käytäntöön, ehdotamme käyttäjäystävällistä ratkaisua ja monia oppaita, joiden avulla voit suunnitella ensimmäisen Poloniex-strategiasi.

Käynnistä {strategies}, kun {market} muuttuu Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Ei koodia {pakollinen} Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallinnoi {volatilityä} Maksimoi voitot

Aloita sääntöjen {Rule} luominen {tänään}

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, {create}{rules} ja hallinnoi {portfolioasi} 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda