Vaihda Nano NANO:lle Binancessa

Nouse markkinoiden kärkeen käyttämällä kryptovaluuttakauppastrategiaa Binancessa ja ansaitse voittoa NANOlla muutamassa tunnissa

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
turvalliset vaihdot
taattu
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Coinrule on huippukone, joka auttaa kryptovaluuttakauppiaita rakentamaan kaupankäyntikoneita tarvitsematta kirjoittaa yhtään koodiriviä."
Marton

Rakenna automatisoitu botti

Coinrule kehittää kätevimmän ja käyttäjäystävällisimmän kryptovaluuttasovelluksen. Kanssa Coinrule voit luoda oman sääntösi NANOon perustuen ja antaa sen toimia automaattisesti parhaissa kryptopörsseissä, kuten Binancessa. Automaattisten strategioiden If-This-then-That avulla voit hyödyntää kaikki markkinoiden mahdollisuudet.

Rakenna säännöt

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa kaupankäyntijärjestelmääsi

Osta/myy turvallisesti Binancessa

Coinrule täyttää erityyppisten sijoittajien ja kauppiaiden vaatimukset. Analysoi ja suorita automaattista kaupankäyntiäsi helposti muutamassa minuutissa Binancessa. Hallitse vain kolikoitasi, suojaa salkkuasi ja nouse markkinoiden kärjessä hukkaamatta yhtään mahdollisuutta.

Rakenna säännöt

Suunnittele oma kaupankäyntitekniikkasi ja osta ja myyNANO

Jopa markkinoiden alhaisen volatiliteetin hetkinä jotkut altcoinit voivat silti olla osa volatiliteettitasoa, joka voi tarjota suuria mahdollisuuksia. Osta kolikot pudottamalla ja myy ne hyppäämällä, voit hyödyntää näitä hintaliikkeitä suorittamalla tilauksesi kaupankäyntisäännön avulla. Kryptopääoman hoitaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Rakenna säännöt

Rakenna sääntöjä älykkäiden indikaattoreiden perusteella

Oletko koskaan miettinyt, kuinka automatisoida kaupankäyntisuunnitelmasi, mutta sinulla ei ole koodauskykyjä? Coinrule perustuu If-This-Then-That -järjestelmään, suosittelemme käyttäjäystävällistä ratkaisua ja monia oppaita, joiden avulla voit suunnitella ensimmäisen strategiasi Binancessa.

Laukaise korrelaatioita markkinoiden muuttuessa Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Koodia ei tarvita Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse markkinoihin vaikuttavia valaita Maksimoi voitot

Aloita automaattisten kauppojen luominen heti

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, aseta strategioita ja hallitse kolikoitasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda