Kryptovaluuttakaupan strategia Binancessa ja Buy/Sell Makerissa

Voita markkinat käyttämällä kryptovaluuttakauppastrategiaa Binancessa ja ansaitse voittoa MKR:n avulla muutamassa tunnissa

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
valtavirran pörssit
taattu
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Paras asia, mitä krypto-alalla on tapahtunut viimeisen neljän vuoden aikana"
sergey

Luo automaattinen kaupankäyntijärjestelmä jo tänään

Coinrule on erinomainen työkalu monille erilaisille sijoittajille ja kauppiaille. Alustallamme on tarjolla täydellinen valikoima mahdollisuuksia. Voit testata ja suorittaa automaattisia strategioitasi määrittääksesi oman kaupankäyntijärjestelmäsi ja ostaa/myy MKR. MKR:n kerääminen, portfoliosi turvaaminen, minkä tahansa pumpun turvaaminen on erittäin välitöntä ilman, että äkillinen putoaminen jää väliin.

Lisätietoja

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa kauppaasi

Hallitse turvallisesti Binancessa

Coinrule sillä on yksi päätehtävä, haluamme tehdä kaupankäyntistrategiastasi tehokkaamman ja olla samalla hallittavissa. Kryptovaluuttamarkkinat toimivat 24/7, vain automaattinen kaupankäyntibotti voi hyödyntää täysin kaikki mahdolliset markkinoilla avautuvat mahdollisuudet. Kuinka rakentaa kaupankäyntisääntö Coinrule? Hallitse automatisoituja strategioitasi Jos-Tämä-Sitten-tilan avulla, koodaustaitoja ei vaadita!

Lisätietoja

Suunnittele oma kaupankäyntitekniikkasi ja kerää MKR

At Coinrule teemme niin paljon töitä tarjotaksemme uusia toimintoja ja kehitystä alustallemme joka päivä. Itse asiassa olemme yhteydessä kokeneimpiin kauppiaisiin ja huippupörsseihin kerätäksemme palautetta ja näkemyksiä.

Lisätietoja

Kehitä automaattisia strategioita, jotka perustuvat sotilastason indikaattoreihin

Kaupankäynti vaatii kurinalaisuutta, asennetta ja suunnitelmaa. Mikä tekee kaupankäynnistä niin vaikeaa? Ihmisluonto ja tunteet voivat vaikuttaa negatiivisesti kaupankäyntivoittoosi. Kaupankäyntisäännön avulla voit hillitä huolen, euforian ja ahneuden vaikutuksia, joita jokainen asiakas voi kokea. Myös aloittelija voi käydä kauppaa kuin ammattilainen Coinrule!

Laukaisumekanismit kryptomarkkinoiden muuttuessa Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Ei koodia mukana Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse markkinatrendejä Maksimoi voitot

Aloita sääntöjen luominen jo tänään

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, kehitä automaattisia kauppoja ja hallitse allokaatiotasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda