3 pilkkua vs Coinrule

esittely

Jos etsit helppoa ja kätevää tapaa lisätä varallisuuttasi automatisoidun kaupankäynnin avulla, on olemassa useita vaihtoehtoja. Kaksi suosituimmista palveluista ovat 3Commas ja Coinrule. Molemmilla on vahvuutensa, mutta mikä niistä on sinulle paras?

Anna minun selittää. 3Commas on loistava palvelu, jossa on useita ominaisuuksia, joiden avulla kauppiaat voivat määrittää automatisoituja strategioita suhteellisen helposti. Se tarjoaa myös jälkitestauksen niille, jotka haluavat leikkiä historiallisilla tiedoilla ennen sukellusta. Coinrule tarjoaa entistä enemmän ominaisuuksia, jotka vetoavat sekä kokeneille että aloitteleville kauppiaille.

Coinrule on helppokäyttöinen tuotesuunnittelun käyttökokemus erittäin intuitiivisilla ominaisuuksilla, kuten edistyneillä indikaattoreilla, TradingView-integraatiolla, demolompakolla, ilmaisella suunnitelmalla, perässä olevat toimeksiannot, futuurikaupankäynti ja yksitellen kaupankäyntiistunnot. Siinä on myös pelimainen alusta, jonka avulla kauppiaat voivat hioa taitojaan simuloiduissa skenaarioissa ennen kuin he pääsevät kaupankäynnin todelliseen maailmaan. Joten jos aiot tosissasi viedä kauppapelisi uudelle tasolle, tässä on joitain käytön etuja Coinrule yli 3 pilkkua, jotka sinun tulee pitää mielessä.

Mitä on automatisoitu kaupankäynti?

Haluatko tietää, mitä automatisoitu kaupankäynti tarkoittaa? Jos etsit tapaa ansaita rahaa markkinoilta ilman, että olet sidottu tietokoneeseen koko päivän, sinun kannattaa ehdottomasti tutkia sitä. Automaattinen kaupankäynti on paikka, jossa tietokonealgoritmi tekee kaupat puolestasi ennalta määritettyjen kriteerien perusteella. Tämä tarkoittaa, että automatisoidun kaupankäyntibotin avulla voit määrittää parametreja, kuten milloin ostaa ja myydä tiettyjä osakkeita tai valuuttoja ja kuinka paljon kuhunkin sijoittaa.

Kaksi suosituinta automatisoitua kaupankäyntibottia ovat 3Commas ja Coinrule. 3Commas on yksinkertainen mutta tehokas alusta, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa omia automatisoituja strategioitaan, joissa on jälkitestaus, paperikauppa ja paljon muuta. Coinrule on pelimainen alusta, joka auttaa sijoittajia lisäämään voittojaan helpottamalla monimutkaisten sääntöihin perustuvien kauppojen perustamista.
Coinrule on useita etuja 3Commasiin verrattuna. Esimerkiksi sen tuotesuunnittelu ja yleinen käyttökokemus ovat nykyaikaisempia, kun taas sen ominaisuudet - kuten Any Coin Scanner, Advanced Indicators ja Demo Wallet - tekevät kannattavien kaupankäyntistrategioiden luomisesta yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa.

Lisäksi, CoinruleIlmaisen sopimuksen avulla käyttäjät voivat aloittaa ilman rahaa etukäteen, ja sen Trailing Orders -ominaisuus auttaa suojaamaan voittoja äkillisiltä markkinoiden laskuilta tai heilahteluilta. Lopuksi Futures-kaupankäyntivaihtoehdolla ja One on One -kaupankäyntiistunnoilla kokeneiden ammattilaisten kanssa, Coinrule tarjoaa entistä kattavamman tavan ansaita rahaa markkinoilta nopeasti ja turvallisesti.

Vertaamalla 3Commasia ja Coinrule Ominaisuudet

Mitä tulee automatisoituun kaupankäyntiohjelmistoon, pelissä on kaksi suurta pelaajaa: 3Commas ja Coinrule. Vaikka molemmat ovat tehokkaita työkaluja, niillä jokaisella on erilaisia ​​ominaisuuksia ja sovelluksia. 3Commas tarjoaa joitain ominaisuuksia, jotka Coinrule ei – kuten 4 bottia markkinatakaukseen, joka tarjoaa kauppiaille mahdollisuuden saada voittoa markkinoiden epävakaudesta ostamalla ja myymällä toistuvasti – mutta sen yleinen rakenne on vanhentuneempi. Se voi olla myös kalliimpi kuin Coinrule, riippuen valitsemastasi suunnitelmasta.

Mutta mitä tulee käyttäjäkokemukseen ja tuotesuunnitteluun, sitä ei voi kiistää Coinrule on voittaja. Tyylikkäällä käyttöliittymällä ja pelinomaisella tuntumalla sitä on helppo käyttää myös ensikertalaisille. Se tarjoaa myös monia edistyneitä ominaisuuksia, kuten Any Coin Scannerin (joka löytää kannattavimmat markkinat), demolompakot (jotta voit testata strategioita ilman taloudellista riskiä) ja henkilökohtaiset kaupankäyntiistunnot asiantuntijoiden kanssa, jotka auttavat sinua ohjaamaan oikea suunta.

Lisäksi, Coinrule tarjoaa ilmaisen suunnitelman, jotta voit maistaa heidän automaattista kaupankäyntiohjelmistoaan ilmaiseksi ennen tilauksen tekemistä.

Kakun kuorrutus? Coinrule on lisätty peräkkäisten toimeksiantojen ja futuurien kaupankäyntiominaisuuksiin niiden alustaan, mikä tekee siitä entistä paremman!

Kuinka on Coinrule Parempi kuin 3 pilkkua?

Saatat ihmetellä, miten Coinrule eroaa 3Commasista ja miksi sinun pitäisi vaihtaa. Katsotaanpa joitain ominaisuuksia, jotka tekevät Coinrule erottua joukosta.

Tuotesuunnittelu ja käyttökokemus: Coinrule tarjoaa helppokäyttöisen pelimaisen alustan, jossa on ystävällinen ja kutsuva käyttöliittymä. Sinun ei tarvitse olla kokenut kauppias ymmärtääksesi sen -Coinrule on asetettu niin, että kuka tahansa voi sukeltaa kaupankäyntiin nopeasti ja helposti.

Mikä tahansa kolikonskanneri: CoinruleAny Coin Scannerin avulla voit seurata yli 2,000 XNUMX kolikon hintoja, joten et koskaan menetä hyvää sijoitusmahdollisuutta. Lisäksi se toimii Trading View'n avulla, joten tiedät saavasi viimeisimmät ajantasaiset tiedot. Edistyneet indikaattorit ja TradingView-integraatio: Coinrule antaa edistyneille kauppiaille pääsyn tehokkaisiin työkaluihin, kuten MACD ja stokastiset oskillaattorit, joiden avulla voit sukeltaa syvemmälle kauppojen taustalla oleviin lukuihin. Lisäksi sen saumaton integrointi TradingView'n kanssa mahdollistaa kauppojen nopean aloittamisen ja lopettamisen!

Demolompakko ja ilmainen sopimus: Niille, jotka ovat vasta aloittamassa kaupankäyntiä, Coinrule tarjoaa demolompakon, jonka avulla voit testata strategioitasi ilman, että sinun tarvitsee riskeerata oikeaa rahaa. Ja mikä vielä parempi – saatavilla on ilmainen suunnitelma, joka antaa kauppiaille kaikki perusominaisuudet, joita he tarvitsevat aloittaakseen vaurauden rakentamisen!

Mitkä ovat käytön edut Coinrule?

Coinrule on paljon hienoja ominaisuuksia tarjota käyttäjilleen. Siinä on helposti navigoitava tuotesuunnittelu, jonka ansiosta se on helppo ymmärtää ja käyttää. Vaikka olisit aloittelija automatisoidussa kaupankäynnissä, sinun ei tarvitse huolehtia -Coinrulen käyttökokemus on suunniteltu sekä aloitteleville että kokeneille kauppiaille.

Yksi ainutlaatuisista ominaisuuksista on Any Coin Scanner. Se etsii nopeasti kryptovaluuttojen trendejä, olipa kyseessä sitten kaupankäynnin hälytykset tai tiedot tietystä kolikosta, ja antaa sinulle tarvitsemasi näkemykset reaaliajassa. Se on todella loistava työkalu kauppiaille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla markkinaolosuhteista.

Coinrule tarjoaa myös edistyneitä indikaattoreita, jotka voivat auttaa kauppiaita tekemään tarkempia ennusteita hintaliikkeistä ja muista markkinatrendeistä. Näitä indikaattoreita voidaan käyttää esimerkiksi luomaan kaavioita teknisten analyysityökalujen, kuten liukuvien keskiarvojen ja MACD:n, avulla.

Mitä enemmän on Coinrule tarjoaa Trailing Stop Loss -ominaisuuden – tämän avulla käyttäjät voivat asettaa loppukäskyjä, jotka suoritetaan, kun ennalta määritellyt ehdot täyttyvät – mikä minimoi tappiot ja tarjoaa suojan kryptomarkkinoiden volatiliteetilta. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa luottavaisin mielin jopa markkinoiden epävarmuuden tai epävakauden edessä.

Lopuksi, CoinruleFutures Trading -ominaisuuden avulla kauppiaat voivat hyötyä hintojen vaihteluista ostamatta kolikoita etukäteen – näin ollen he voivat saada mahdollisia voittoja ilman, että heidän tarvitsee omistaa omaisuutta! Tämä helpottaa vasta aloittavien kauppiaiden työtä, koska heidän ei tarvitse huolehtia suurten investointien hallinnasta heti.

Coinrule vs 3commas -arvostelu: hinnoittelu, strategia ja sovellus

3commas
Coinrule
Mikä tahansa kolikkoskanneri
X
Tarkistaa
Kehittyneet indikaattorit
Tarkistaa
Tarkistaa
TradingView-integraatio
Tarkistaa
Tarkistaa
Backtesting
X
Tarkistaa
Demo Lompakko
Tarkistaa
Tarkistaa
Vapaa suunnitelma
Tarkistaa
Tarkistaa
Jäljellä olevat tilaukset
Tarkistaa
Tarkistaa
Kaupankäynti futuureilla
Tarkistaa
Tarkistaa
Yksi yhdelle kaupankäyntiistunnot
X
Tarkistaa
Coinrule Webinaari Rubenin kanssa
Investoi ihmisiin, Coinrule on joukkorahoitusta!
Lisätietoja
 
Investoi ihmisiin, Coinrule on joukkorahoitusta!

Toisin kuin muut kryptoyritykset, vuonna 2017 emme käynnistäneet ICO:ta, vaan keräsimme varoja MKB Bankilta ja Angelsilta. Tänään keräämme jälleen varainkeruua ja
Voit olla osa tätä matkaa.

Lisätietoja
Coinrule Webinaari Rubenin kanssa
Opi käynnistämään automaattisia kauppoja Coinrule
Liity ilmaiseen webinaariin
 
Liity ilmaiseen webinaariimme

Opi koulutuksen perusteet vain 30 minuuttia!

Ruben, kaupankäyntipäällikkö at Coinrule näyttää sinulle parhaat käyttöönotettavat strategiat ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Liity webinaariin
Webinaari Rubenin kanssa