Päiväkauppa HitBTC:ssä ZCashin kanssa

Voita markkinoiden liikkeitä, käytä päiväkauppaa HitBTC:ssä ja käy kauppaa ZEC:llä kuin ammattilainen. Koodausta ei vaadita.

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
turvalliset vaihdot
taattu
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Upea, automaattinen kaupankäyntijärjestelmä, joka on tehty helpoksi, kaikille asiakasluokille."
Simon

Malli automaattiset kaupankäyntisäännöt heti

Oletko koskaan yrittänyt luoda digitaalisia rahanvaihtojärjestelmiä ja epäonnistunut? Oletko koskaan yrittänyt automatisoida ZCashin sijoittamista HitBTC:hen? Tässä tulee Coinrule! Coinrule on kaupankäyntijärjestelmäjärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat luoda automaattisen järjestelmän olematta tietotieteilijä! Automatisoi kaikki digitaalisen rahasi sijoittaminen ainoalla tarvitsemasi kryptokaupankäyntialustan avulla!

Käy kauppaa boteilla

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa automaattista kauppaasi

Käy kauppaa turvallisesti HitBTC:llä

Muistatko, kun markkinat kasvoivat 90x tai enemmän? Toivotko, että olisit sijoittanut ZCashiin HitBTC:ssä tuolloin? Coinrule antaa sinun tarttua mihin tahansa tilaisuuteen jopa nukkuessasi! Kovat krypto-harrastajat suunnittelevat työkaluja. Aloita Bot kanssa Coinrule tänään hallita kolikoitasi ZEC joka hetki.

Käy kauppaa boteilla

Suunnittele oma kaupankäyntistrategiasi ja tradeZEC

Edistyksellisimmät digitaalisen rahan projektit, kuten ZCash, kehittyvät vuoden 2019 tiekartalla. Oletko halunnut tehdä tilauksesi ZEC, ZEC tai ZEC? Oletko jo HitBTC:ssä? Nyt on aika aloittaa säännön luominen ja viedä digitaalisen rahan osto/myyminen edistyneelle tasolle Coinrule!

Käy kauppaa boteilla

Luo turvallisiin indikaattoreihin perustuvia strategioita

Kysymyksiä? Esittelyssä Coinrulen ohjekeskus! Lue osto- ja myyntisi riskien vähentämisestä, API-avainten säilytyksestä ja yhteyden muodostamisesta Coinrule HitBTC:lle ja mitä tilauksia tarvitset saadaksesi voittoa ZCash. Aloita kaupankäynti kanssa Coinrule ja kerro meille, jos sinulla on kysyttävää!

Käynnistä strategioita, kun pörssilattia muuttuu Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Koodia ei tarvita Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse liikkuvia markkinoita Maksimoi voitot

Aloita sääntöjen luominen välittömästi

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, aseta kaupankäyntijärjestelmiä ja hallitse lompakkoasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda