Päiväkauppa Bittrexissä ja Osta/myy VeChain

Voita markkinoiden dynaamisuus, käytä päiväkauppaa Bittrexillä ja käytä ammatillista koulutusta kuin ammattikauppias. Koodausta ei vaadita.

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
parhaat vaihdot
esimies
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Paras asia, jonka näimme kryptoalalla viimeisen kolmen vuoden aikana"
Simon

Suunnittele ihanteellinen kauppabotti

Coinrule on hyödyllinen työkalu monille eri sijoittajaryhmille ja kauppiaille. Alustallamme on tarjolla laaja valikoima etuja. Voit testata ja hallita automaattisia strategioitasi määrittääksesi oman kaupankäyntijärjestelmäsi ja ostaa/myy VET. On erittäin joustavaa kerätä ammatillista koulutusta, säilyttää portfoliosi, saada mikä tahansa pumppu kiinni ilman äkillistä laskua.

Aloita kaupankäynti

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa suunnitelmaasi

Hallitse turvallisesti Bittrexissä

Coinrule sillä on yksi päätavoite, haluamme tehdä kryptovaluuttakaupastasi tehokkaampaa ja olla välitöntä. Kryptovaluuttamarkkinat toimivat 24/7, vain automaattinen kaupankäyntisuunnitelma voi valita markkinoiden mahdolliset mahdollisuudet. Kuinka luoda automaattinen kaupankäyntisääntö kanssa Coinrule? Määrittele automatisoidut strategiasi käyttämällä Jos-Tämä-Sitten-logiikkaa, koodaustaitoja ei vaadita!

Aloita kaupankäynti

Kehitä oma kauppakoneesi ja kerää VET

At Coinrule työskentelemme kiihkeästi toimittaaksemme uusia moduuleja ja asetuksia ympäristöömme joka päivä. Itse asiassa olemme yhdessä kokeneiden käyttäjiemme ja huippupörssien kanssa kerätäksemme palautetta ja arvioita.

Aloita kaupankäynti

Mallinnoi automaattisia strategioita valtavirran indikaattoreiden perusteella

Kaupankäynti vaatii kontrollia, asennetta ja menetelmää. Mikä tekee kaupankäynnistä niin vaikeaa? Ihmisluonto ja käsitykset voivat vaikuttaa negatiivisesti kaupankäyntituloihisi. Kryptobotin avulla voit vähentää ahdistuksen, euforian ja ahneuden vaikutuksia, joita jokainen asiakas voi kokea. Myös amatööri voi käydä kauppaa kuin ammattilainen Coinrule!

Käynnistä botit, kun markkinaliikkeet muuttuvat Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Ei koodia mukana Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse sijoitusdynamiikkaa Maksimoi voitot

Aloita kauppojen luominen nyt

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, määritä automaattiset kaupat ja hallitse allokaatiotasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda