Kryptoarbitraasi Bittrexissä ja osta/myy QTUM

Suorita markkinoiden liikkeet, käytä Bittrexin krypto-arbitraasia ja käy kauppaa QTUM:lla kuin guru. Koodausta ei vaadita.

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
tunnetuimmat pörssit
armeijatason
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Paras asia, mitä krypto-alalla tapahtui viimeisen vuoden aikana"
Luukas

Suunnittele automaattiset kryptosäännöt

Coinrule on poikkeuksellinen työkalu useille eri tasoisille sijoittajille ja kauppiaille. Alustallamme on tarjolla kattava valikoima mahdollisuuksia. Voit testata ja saavuttaa automaattisia strategioitasi kehittääksesi oman kaupankäyntijärjestelmän ja ostaa/myy QTUM. On erittäin hallittavissa QTUM:n kerääminen, portfoliosi suojaaminen, minkä tahansa pumpun saaminen kiinni ilman äkillistä pudotusta.

Luo sääntö

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa strategiaasi

Hallitse turvallisesti Bittrexissä

Coinrule sillä on yksi päätavoite, haluamme tehdä kaupankäynnistäsi tehokkaampaa ja olla nopea. Kryptovaluuttamarkkinat toimivat 24/7, vain automaattinen kryptobotti voi tarttua täysin markkinoille mahdollisista mahdollisuuksista. Kuinka luoda automaattinen kaupankäyntisääntö kanssa Coinrule? Määrittele automatisoidut strategiasi käyttämällä Jos-Tämä-Sitten-käytäntöä, koodaustaitoja ei vaadita!

Luo sääntö

Rakenna oma kauppakoneesi ja kerää QTUM

At Coinrule työskentelemme intensiivisesti tarjotaksemme uusia kohtia ja parannuksia älykäs työkalumme joka päivä. Itse asiassa keräämme palautetta ja mielipiteitä yhdessä osaavien asiakkaidemme ja huippuosaajien kanssa.

Luo sääntö

Luo automaattisia strategioita eniten käytettyjen indikaattoreiden perusteella

Kaupankäynti vaatii kontrollia, asennetta ja menetelmää. Mikä tekee kaupankäynnistä niin ankaraa? Ihmisluonto ja tunteet voivat vaikuttaa negatiivisesti kaupankäyntituloihisi. Automaattisen kaupankäyntisäännön avulla voit voittaa ahdistuksen, euforian ja ahneuden vaikutukset, joita jokainen asiakas voi kokea. Myös amatööri voi käydä kauppaa kuin ammattilainen Coinrule!

Laukaise botit, kun kaupankäyntilattia muuttuu Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Ei koodia mukana Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse sijoitusdynamiikkaa Maksimoi voitot

Aloita kaupankäyntijärjestelmien luominen heti

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, tee automaattisia kauppoja ja hallitse allokaatiotasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda