Vaihda IOST IOST:iin HitBTC:ssä

Voita markkinoiden liikkeet, käytä päiväkaupan kryptovaluutta HitBTC:ssä ja käy kauppaa IOST:lla helposti. Koodausta ei vaadita.

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
turvalliset vaihdot
parhaat
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Coinrule on huipputyökalu, joka auttaa kryptovaluuttakauppiaita rakentamaan kaupankäyntibotteja ilman, että tarvitsee kirjoittaa yhtään koodiriviä."
Robert

Suunnittele automaattinen kaupankäyntisääntö välittömästi

Coinrule on tehokkain ja käyttäjäystävällisin crypto trading bot. Kanssa Coinrule voit aloittaa oman sääntösi IOST:n perusteella ja antaa sen toimia automaattisesti monissa kryptopörsseissä, kuten HitBTC. Automaattisten kaupankäyntijärjestelmien If-This-Then-That avulla voit hallita kaikkia markkinoiden mahdollisuuksia.

Käynnistä Bot

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa tilauksesi

Osta/myy turvallisesti HitBTC:ssä

Coinrule täyttää erityyppisten sijoittajien ja kauppiaiden vaatimukset. Tarkista ja suorita automaattista kaupankäyntiäsi helposti muutamassa minuutissa HitBTC:ssä. Ota yksinkertaisesti voittoa, suojaa portfoliosi ja ohita markkinat hukkaamatta yhtään mahdollisuutta.

Käynnistä Bot

Kehitä oma kaupankäyntistrategiasi ja osta ja myyIOST

Jopa markkinoiden alhaisen volatiliteetin vuodenaikoina joissakin altcoineissa voi silti olla jonkinlaista volatiliteettia, joka voi tarjota merkittäviä mahdollisuuksia. Osta kolikot liukuvasti ja myy ne pumppaavat, voit tarttua näihin hintaliikkeisiin suorittamalla tilauksesi automaattisen kaupankäyntisuunnitelman avulla. Kryptopääoman hallinta ei ole koskaan ollut näin hallittavaa!

Käynnistä Bot

Mallinnussäännöt perustuvat turvallisiin indikaattoreihin

Oletko koskaan miettinyt kuinka robotisoida kaupankäyntistrategiasi, mutta sinulla ei ole koodausasiantuntemusta? Coinrule perustuu If-This-Then-That -käytäntöön, esittelemme käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja monia malleja, joiden avulla voit käyttää ensimmäistä strategiaasi HitBTC:ssä.

Laukaise korrelaatiot, kun pörssilattia muuttuu Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Koodia ei tarvita Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse liikkuvia markkinoita Maksimoi voitot

Aloita automaattisten kauppojen luominen tänään

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, luo strategioita ja hallitse kolikoitasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda