Päiväkaupan kryptokauppa Coinbase Prossa ja Osta/myy ZCash

Nouse markkinoiden kärkeen käyttämällä päiväkaupan kryptoa Coinbase Prossa ja ansaitse voittoa ZEC:llä muutamassa tunnissa

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
turvalliset vaihdot
esimies
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Paras asia, jonka näimme kryptoalalla viimeisen kolmen vuoden aikana"
Luukas

Kehitä arvokas automatisoitu kaupankäyntijärjestelmä

Coinrule on hyödyllinen työkalu monille eri sijoittajaryhmille ja kauppiaille. Alustallamme on tarjolla laaja valikoima mahdollisuuksia. Voit testata ja saavuttaa automaattisia strategioitasi kehittääksesi oman kaupankäyntijärjestelmän ja ostaa/myy ZEC. On erittäin hallittavissa ZEC:n kerääminen, portfoliosi puolustaminen, minkä tahansa pumpun turvaaminen ilman äkillistä pudotusta.

Luo botti

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa kaupankäyntijärjestelmääsi

Hallitse turvallisesti Coinbase Prossa

Coinrule on yksi päätavoite, haluamme tehdä kryptokaupankäynnistäsi tehokkaampaa ja nopeaa. Kryptovaluuttamarkkinat toimivat 24/7, vain automaattinen kryptobotti voi saada täysin kiinni kaikista mahdollisista markkinoille ilmestyvistä mahdollisuuksista. Kuinka käynnistää kaupankäyntisääntö kanssa Coinrule? Määrittele automatisoidut strategiasi käyttämällä Jos-Tämä-Sitten-käytäntöä, koodaustaitoja ei vaadita!

Luo botti

Suunnittele oma kaupankäyntimallisi ja kerää ZEC

At Coinrule työskentelemme intensiivisesti toimittaaksemme uusia komponentteja ja asetuksia ympäristöömme joka päivä. Itse asiassa olemme yhteydessä aktiivisimpiin käyttäjiimme ja huippupörsseihin kerätäksemme palautetta ja mielipiteitä.

Luo botti

Suunnittele automaattisia strategioita älykkäiden indikaattoreiden perusteella

Kaupankäynti vaatii harjoittelua, asennetta ja suunnitelmaa. Mikä tekee kaupankäynnistä niin ankaraa? Ihmisluonto ja tunteet voivat vaikuttaa negatiivisesti kaupankäyntituloksiisi. Kaupankäyntisäännön avulla voit voittaa stressin, euforian ja ahneuden vaikutukset, joita jokainen asiakas voi kokea. Myös uusi tulokas voi käydä kauppaa kuin ammattilainen Coinrule!

Käynnistä botit, kun markkinaliikkeet muuttuvat Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Ei koodia mukana Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse markkinatrendejä Maksimoi voitot

Aloita automaattisten kauppojen luominen nyt

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, tee automaattisia kauppoja ja hallitse allokaatiotasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda