Vaihda EOS EOS Bitfinexiin

Nouse kaupankäyntilattian kärkeen, käytä kryptovaluuttakaupan strategiaa Bitfinexissä ja käy kauppaa EOS:llä älykkäästi. Koodausta ei vaadita.

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
parhaat vaihdot
huippu
Suojaus ja salaus
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Coinrule on älykäs ympäristö, joka auttaa kryptovaluuttakauppiaita rakentamaan kaupankäyntikoneita ilman, että heidän tarvitsee ohjelmoida yhtä koodiriviä."
Marton

Rakenna automaattinen botti heti

Coinrule on tehokkain ja käyttäjäystävällisin crypto trading bot. Kanssa Coinrule voit aloittaa oman sääntösi EOS-pohjaisena ja antaa sen toimia automaattisesti parhaissa kryptopörsseissä, kuten Bitfinex. Automaattisten kaupankäyntijärjestelmien If-This-Then-That avulla voit hyödyntää kaikkia markkinoiden mahdollisuuksia.

Rakenna säännöt

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa sääntöäsi

Osta/myy turvallisesti Bitfinexissä

Coinrule täyttää erityyppisten sijoittajien ja kauppiaiden vaatimukset. Kokeile ja käytä automaattista kaupankäyntiäsi helposti muutamassa minuutissa Bitfinexissä. Ota yksinkertaisesti voittoa, suojaa portfoliosi ja ohita markkinat ilman, että menetät yhtään mahdollisuutta.

Rakenna säännöt

Luo oma kaupankäyntistrategiasi ja osta ja myyEOS

Jopa markkinoiden alhaisen volatiliteetin vuodenaikoina jotkut altcoinit voivat silti olla osa eräänlaista volatiliteettia, joka voi tarjota merkittäviä mahdollisuuksia. Osta kolikot liukuvasti ja myy ne pumppaavat, voit saada nämä markkinaliikkeet kiinni suorittamalla tilauksesi automaattisen kaupankäyntisuunnitelman avulla. Kryptopääoman hoitaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Rakenna säännöt

Suunnittelusäännöt perustuvat valtavirran indikaattoreihin

Oletko koskaan miettinyt kuinka robotisoida kaupankäyntistrategiasi, mutta sinulla ei ole koodauskykyjä? Coinrule perustuu If-This-Then-That -järjestelmään, esittelemme käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja monia malleja, joiden avulla voit käyttää ensimmäistä strategiaasi Bitfinexissä.

Laukaise korrelaatioita, kun altcoin-markkinat muuttuvat Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Koodia ei tarvita Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse liikkuvia markkinoita Maksimoi voitot

Aloita tilausten luominen välittömästi

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, aseta strategioita ja hallitse kolikoitasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda