Automaattinen kaupankäynti Coinbase Prolla ja osta/myy Basic Attention Token

Suorita markkinat käyttämällä automaattista kaupankäyntiä Coinbase Prossa ja ansaitse voittoa BAT:lla muutamassa tunnissa

Coinrule Crypto Dashboard
Esitelty
Toimii 10 parhaan kanssa
valtavirran pörssit
huippu
Suojaus ja salaus
Käyttäjien palaute päällä Coinrule Automaattinen kaupankäyntityökalu
"Paras asia, mitä krypto-alalla on nähty viimeisen kahden vuoden aikana"
Luukas

Aloita automaattiset kaupankäyntisäännöt välittömästi

Coinrule on ihanteellinen työkalu useille eri sijoittajaryhmille ja kauppiaille. Alustallamme on tarjolla laaja valikoima mahdollisuuksia. Voit testata ja saavuttaa automaattisia strategioitasi kehittääksesi oman kaupankäyntijärjestelmän ja ostaa/myy BAT. Parhaan käytettävissä olevan tekniikan kerääminen, portfoliosi säilyttäminen, minkä tahansa pumpun turvaaminen on erittäin hallittavissa ilman äkillistä pudotusta.

Aloita kaupankäynti

Testaa säännön suorituskykyä historiallisilla tiedoilla

ALKUPERÄSUMMA
SIJOITUKSEN PITUUS
$1750 .00

Testaa automaattista kauppaasi

Hallitse turvallisesti Coinbase Prossa

Coinrule sillä on yksi päätavoite, haluamme tehdä kryptovaluuttakaupastasi tehokkaamman ja nopean. Kryptovaluuttamarkkinoilla käydään kauppaa 24/7, vain automaattinen kryptobotti pystyy täysin tarttumaan kaikkiin markkinoilla avautuviin mahdollisuuksiin. Kuinka käynnistää kaupankäyntisääntö kanssa Coinrule? Määrittele automatisoidut strategiasi käyttämällä Jos-Tämä-Sitten-käytäntöä, koodaustaitoja ei vaadita!

Aloita kaupankäynti

Suunnittele oma kaupankäyntimallisi ja kerää BAT:ia

At Coinrule työskentelemme intensiivisesti toimittaaksemme uusia moduuleja ja tukia koneellemme joka päivä. Itse asiassa olemme yhteydessä asiantuntevimpiin sijoittajiimme ja huippupörsseihin kerätäksemme palautetta ja mielipiteitä.

Aloita kaupankäynti

Suunnittele automaattisia strategioita sotilastason indikaattoreiden perusteella

Kaupankäynti vaatii harjoittelua, asennetta ja suunnitelmaa. Mikä tekee kaupankäynnistä niin ankaraa? Ihmisluonto ja tunteet voivat vaikuttaa negatiivisesti kaupankäyntituloksiisi. Automaattisen kaupankäyntijärjestelmän avulla voit voittaa stressin, euforian ja ahneuden vaikutukset, joita jokainen asiakas voi kokea. Myös uusi tulokas voi käydä kauppaa kuin ammattilainen Coinrule!

Laukaise boteja, kun kryptotila muuttuu Perustuu lupaavimpiin indikaattoreihin
Ei koodia mukana Yhtä yksinkertaista kuin IFTTT
Hallitse markkinatrendejä Maksimoi voitot

Aloita kauppojen luominen heti

Vastaanota ilmaisia ​​kaupankäyntisignaaleja, tee automaattisia kauppoja ja hallitse allokaatiotasi 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut vaihdot

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda