Trading Vinkkejä

Kryptopäänahan kauppa: perusteet

Scalp-kauppa tunnetaan myös nimellä "scalping", ja se on kryptokaupankäyntitekniikka, jonka avulla voit ansaita voittoja toistuvasti lyhyen ajan kuluessa.

Scalp-kauppa, joka tunnetaan myös nimellä scalping, on suosittu kryptovaluuttojen kaupankäyntistrategia. Se hyödyntää kryptomarkkinoiden volatiliteettia tuottaakseen säännöllisiä lyhyen aikavälin voittoja. Scalp-kauppiaat tunnetaan myös scalpereina. He pyrkivät hyötymään pienistä hintavaihteluista. Strategian päätavoitteena on tehdä lyhyellä aikavälillä maltillisia voittoja ja tiukentaa stop-tappioita lyhyessä ajassa.

Mitä scalping on kryptovaluuttakaupassa?

Päänahan kauppa antaa kryptokauppiaille mahdollisuuden ansaita rahaa hyödyntämällä kryptoomaisuutensa pieniä hintamuutoksia. Tämä voidaan tehdä minuuteissa tai sekunnissa.

Scalperit ovat kiinnostuneita omaisuudesta, jolla on korkea volatiliteetti ja suuret kaupankäyntivolyymit. Se on innovatiivinen tapa saada paikan päällä voittoa alhaisella riskillä epävakaiden omaisuuserien avulla.

Scalping ei sovi kaikille. Scalping vaatii tarkkuutta, edistynyt kryptovaluutta tietämys, markkinaosaaminen ja kokemus epävakaista varoista.

Kuinka Scalpers tuottaa voittoa?

Teknisen analyysin (TA) avulla scalpers voivat luoda oman räätälöidyn strategiansa analysoimalla markkinoita reaaliajassa.

Kaikki kauppiaat voivat silti hyötyä joistakin scalpingin perusperiaatteista.

Tekninen analyysi on tapa kauppiaille tutkia ja oppia markkinoiden käyttäytymistä. Sen avulla he voivat myös ymmärtää omaisuuserien hintojen aiempia liikkeitä ja tehdä ennusteita. Keskimääräinen scalper käyttää koko prosessiin 5-10 minuuttia.

5 minuuttia aikaikkuna on tullut suosittu strategia, koska se mahdollistaa selkeän analyysin ja lisää ennustettavuutta scalpingissa.

Kaksi päämenetelmää krypto-scalping-kaupankäynnissä ovat:

Manuaalinen kryptokauppa

Manuaalinen scalping on manuaalisen kaupankäynnin muoto, jossa kauppiaat seuraavat tarkasti markkinoita ja omaisuuserän hinnanmuutoksia. Voittojen maksimoimiseksi kauppiaiden on seurattava markkinoiden liikkeitä ja tehtävä välittömiä päätöksiä positioiden avaamisesta ja sulkemisesta.

Automatisoitu kryptokauppa

Automatisoitu kaupankäynti on automatisoidun kaupankäynnin muoto, jossa kauppiaat kirjoittavat ohjelman riskien analysoimiseksi ja sitten suorittavat kaupan heille.

Scalping on taito, joka vaatii sekä manuaalista että automaattista kaupankäyntiä. Se vaatii myös intuitiivista tietoa ja syvällistä kryptomarkkinoiden tuntemusta.

Mikä on paras aikaväli salauksen päänahalle?

Skaalauksen aikakehys viittaa "kaupankäyntimäärään" tai tehtyjen kauppojen kokonaismäärään. Myös krypto-skalpauksen strategialla on oma roolinsa. Scalpers suosii 5-30 minuutin pituisia kaavioita.

Scalping-ammattilaiset

 • Erittäin kannattava, erityisesti kokeneille kauppiaille.
 • Ajan myötä pienet voitot voivat nostaa huomattavan määrän.
 • Pienet ja aloittelevat kauppiaat voivat käydä kauppaa pienemmällä riskillä.
 • Markkinoiden vaihtelut voivat tuottaa voittoa ilman, että markkinoiden tarvitsee liikkua mihinkään tiettyyn suuntaan.

Scalping Miinukset

 • Se vaatii vähintään kauppoja merkittävien voittojen tuottamiseksi.
 • Transaktioiden kokonaiskustannukset kasvavat, koska kauppiaiden on maksettava useita palkkioita.
 • Se vie aikaa ja vaatii suurta keskittymistä ja tarkkuutta.

Crypto Scalping Indikaattorit

Liikkuva keskiarvo (MA)

- MA näyttää hyödykkeen hinnanmuutoksen tietyn ajanjakson aikana. SMA (Simple Moving Average), EMA (Exponential Moving Average) ja muut indikaattorit tarjoavat hyödyllistä tietoa viimeaikaisista hintamuutoksista.

Tuki ja vastus

Nämä tasot voi auttaa sinua suorittamaan kaupan nopeasti.

"Tukitaso" on vaihe, jolloin hinta on pysähtynyt alaspäin ja alkanut liikkua ylöspäin. Vaikka "vastustaso" on piste, jossa hinta lakkaa nousemasta ja alkaa laskea.

Relative Strength Index

Suhteellinen lujuusindeksi RSI käytetään määrittämään parhaat sisään- ja poistumiskohdat. Se on hyvä tapa määrittää omaisuuden yleinen suorituskyky ja hintatrendi.

Krypto-scalping vinkkejä

 1. Opi käymään kauppaa - Aloita a Demotili. Demokaupankäyntitilin avaaminen on suositeltavaa erityisesti uusille kauppiaille.
 2. Kerätä tietoa - Opi erilaisia ​​scalping tekniikoita, kryptovaluuttapörssit" palkkiot, omaisuuserien maine markkinoilla, hintaliikkeet, markkinakäyttäytyminen jne. Voit myös liittyä joukkoomme kryptokauppayhteisö tai käy kurssilla, jossa opit perusasiat.
 3. Tutustu kaupankäynnin työkaluihin. tutkimus tekniset indikaattoritja muut sovellukset, kuten kauppabotit, kaaviot ja Coinrule GPT jotka voivat auttaa kauppojen toteuttamisessa.

Aloittelijan opas krypto-scalpingiin

Tässä on joitain vaiheita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun krypto-scalping-kaupankäynnissä.

 • Valitse oikea kauppapari. Ennen kauppaparin valitsemista kauppiaiden on ymmärrettävä omaisuuden kaupankäyntivolyymin likviditeetti, hintojen volatiliteetti ja kaupankäyntihistoria.
 • Valitse omaisuuden kanssa yhteensopiva vaihto - Valitse alusta tukemaan heitä. On myös tärkeää ottaa huomioon kryptopörssin maine ja kaupankäyntikustannukset.
 • Valitse kaupankäynnin työkalut. Manuaalinen kaupankäynti voi olla aikaa vievää ja vaatii paljon kryptokaupan osaamista, mikä on ylivoimaista aloittelijoille. Kaupankäynnin työkalut, kuten robotteja prosessin automatisoimiseksi kaupankäynnistä ja voi auttaa kauppiaita tekemään parempia päätöksiä.
 • Valitse kaupankäyntistrategia. Markkinat tarjoavat monia erilaisia kaupankäyntistrategiat. Valitse tavoitteisiisi sopiva kaupankäyntistrategia.

Krypto-scalping-strategiat

Scalping-kaupankäyntistrategioita on useita.

Range Trading

Elinkeinonharjoittajan on tunnistettava hintaluokka jonka puitteissa hän ostaa ja/tai myy omaisuuden. Ajatuksena on ostaa omaisuus halvalla ja myydä se sitten voitolla, kun sen arvo nousee.

Scalpereiden on tiedettävä, milloin myydä ja mihin hintaan.

Katvealueiden

Scalperit voivat ansaita rahaa keinottelua hintaero täsmälleen saman omaisuuden ostamisen ja myynnin välillä eri kryptomarkkinoilla. Kryptoarbitraasikauppa voidaan jakaa kahteen luokkaan:

Paikallinen arbitraasi: Riskin pienentämiseksi elinkeinonharjoittaja avaa samanaikaisesti sekä lyhyitä että pitkiä positioita eri kryptopörsseissä.

Pariliitosarbitraasi: Se suoritetaan yhdellä alustalla eri vaihtojen sijaan. Kauppiaat yrittävät oikotella kauppaparin pääomaisuuden.

Hinta Toiminta

Hintatoimintastrategioihin kuuluu kryptohintojen seuraaminen, hintavastuksen analysointi ja aikarajojen tarkistaminen.

Marginaalikauppa vipuvaikutuksella

Marginaalikauppa tai vivutettu kauppa antaa kauppiaille mahdollisuuden lisätä voittojaan hyödyntämällä markkinahintojen vaihtelua. Vipuvaikutus on suhde positioiden avaamiseen vaadittavasta summasta ja summasta, jolla elinkeinonharjoittaja voi käydä kauppaa.

Yhteenveto

Crypto scalping on helppo kaupankäyntistrategia, joka on riskitön ja antaa kauppiaille mahdollisuuden ansaita pieniä voittoja joka päivä. Tämä on loistava tapa ansaita ja oppia kryptokaupan kautta.