Kaupankäynti robotit Trading Vinkkejä

Mitä meteliä Web3-verkkotunnuksista herättää?

Web3 (tai luku-kirjoitusluottamusverkko) on kolmas versio Internetistä, joka perustuu älykkäisiin sopimustekniikoihin, kryptovaluuttaan, NFT:hen ja lohkoketjuun hajautetun verkkosivuston luomiseksi. Sitä ei ohjata keskitetysti, vaan se on jaettu tietokoneverkon yli, mikä tekee siitä joustavamman ja turvallisemman. Hajautettu web esittelee myös verkkotunnuksia, jotka eroavat perinteisestä verkkotunnusjärjestelmästä.

Ne ovat lohkoketjupohjaisia ​​DNS-osoitteita, joiden avulla käyttäjät voivat luoda ja hallita personoituja verkkotunnuksia. Nämä ovat käyttäjien kryptovaluuttalompakkojen osoitteet.

Hajautetut kryptoverkkotunnukset ovat ei-keskitettyjä kaupankäyntitunnuksia, joilla käyttäjät voivat käydä kauppaa ei-keskitetyillä markkinapaikoilla.

Kuinka rekisteröidä Web3-verkkotunnuksesi?

Rekisteröiessään verkkotunnuksen web3:lle käyttäjien on käytettävä Ethereum-lompakkoa, joka tukee ENS:ää. Kun verkkotunnus on rekisteröity, käyttäjät voivat määrittää verkkotunnuksen DNS-tietueet, jolloin ihmiset voivat tehdä hakuja verkkosivustolla verkkotunnuksen nimihaun avulla.

Käyttäjien tulee valita lompakot, jotka tukevat ENS:ää ja täyttävät heidän erityistarpeensa, kuten MetaMask. MetaMaskin avulla käyttäjät voivat hallita ja tallentaa ERC20- ja ETH-tunnuksiaan.

Valittuaan Ethereum-lompakon käyttäjien on rekisteröitävä web3-nimensä älykkäällä sopimuksella. Käyttäjät voivat luoda DNS-tietueen, kun verkkotunnus on rekisteröity.

Verkkotunnuksen hakutyökalua voidaan käyttää verkkosivustojen ja sovellusten etsimiseen.

Miten ENS toimii

ENS-verkkotunnus on samanlainen kuin perinteinen verkkotunnus, mutta sitä voidaan käyttää hajautettuihin sovelluksiin, verkkosivustoihin ja lohkoketjuun tallennettuihin tiedostoihin.

 

Verkkosivusto Ens-verkkotunnuksen rekisteröinti

ENS, uusi Ethereum-verkkoon rakennettu verkkotunnuksen nimeämisjärjestelmä, antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia osoitteita tai käyttäjätunnuksia. Ethereumin älykkäitä sopimuksia käytetään verkkotunnusten ratkaisun hallintaan ja lisäpalveluiden tarjoamiseen DNS:lle.

ENS:n avulla käyttäjä voi luoda käyttäjätunnuksen, jota voidaan käyttää hajautetuissa sovelluksissa ja verkkosivustoissa sekä kaikissa lompakon osoitteissa.

ENS käyttää kolmenlaisia ​​älykkäitä sopimuksia: rekisteri (rekisterinpitäjä), rekisterinpitäjä (rekisterinpitäjä) ja ratkaiseja.

Rekisteri - Rekisteri on ENS:n huipputason sopimus, joka tallentaa kaikki verkkotunnukset ja niitä vastaavat älysopimukset. Rekisteri määrittelee myös säännöt.eth-nimen rekisteröintiä ja ylläpitoa varten, mukaan lukien kuka voi tehdä sen, sen kesto, uusimisohjeet jne.

Rekisterinpitäjä - Rekisteröijät ovat sopimuksia, joiden avulla käyttäjät voivat hallita ja vaatia .eth-verkkotunnuksia. Sen avulla käyttäjät voivat luoda aliverkkotunnuksia tiettyjen kriteerien perusteella. Nimenhaltijat voivat ulkoistaa nimet pysyvän rekisterinpitäjän konseptin avulla. Tällä hetkellä on olemassa kahdenlaisia ​​rekisterinpitäjiä: huutokauppa ja avoin.

Ratkaisija - Tämä on sopimus, joka tarjoaa Ethereum-osoitteen yhdistämisen verkkotunnukseen, joka päättyy "in.eth". Ratkaisija palauttaa Ethereum-osoitteen, kun käyttäjät syöttävät osoitteen tai käyttäjätunnuksen selaimeen tai lompakkoon.

Verkkotunnuksen omistaja ottaa käyttöön ratkaisijasopimuksen, jota voidaan muokata yhdistämisen muuttamiseksi. Ratkaisija on tietokanta, joka tallentaa tallennettavan nimen kartoituksen.

Related:Kryptopäänahan kauppa: perusteet

Mitkä ovat Web3-verkkotunnusten edut?

 • Antaa käyttäjälle täydellisen hallinnan verkkoidentiteetistään: Web3-verkkotunnukset eivät ole suurten organisaatioiden tai yritysten omistuksessa, vaan yksityishenkilöt voivat ostaa ne. Käyttäjät voivat käyttää verkkotunnuksiaan edustamaan brändiään tai itseään yksilöllisemmällä tavalla käyttämällä yksilöllisiä tunnisteita.
 • Web3-verkkotunnukset ovat halvempia kuin perinteiset verkkotunnukset. Tavalliset verkkotunnukset alkavat 6.98 dollarista.
 • Turvallisempi: Koska ne on tallennettu lohkoketjuun, kukaan ei voi muuttaa tai poistaa web3-nimiä. Tämä tekee niistä täydelliset arkaluontoisten tietojen isännöimiseen tai sensuuria kestävien sovellusten luomiseen. Koska niillä ei ole yhtä vikakohtaa, web3-verkkotunnusten nimet kestävät paremmin hakkerointihyökkäyksiä ja muita hyökkäyksiä.
 • Yksityistä lisää: Web3-verkkotunnuksia voidaan rekisteröidä nimettömästi, toisin kuin perinteiset verkkotunnukset, jotka on rekisteröity henkilötiedoilla. Käyttäjän henkilöllisyyttä ei ole linkitetty verkkotunnuksen nimeen, mikä antaa hänelle enemmän yksityisyyttä Internetissä.
 • Tulevaisuuden todiste: Internetin siirtyessä hajautettuun malliin Web3-verkkotunnusten suosio kasvaa.

Käytä koteloita ENS:lle

 • Salauslompakot: ENS tukee kaikkia cryptocurrencies.
 • Hajautetut sovellukset ja Webit: ENS-verkkotunnusta voidaan käyttää dAppin URL-osoitteena, kuten normaali URL-osoite, mutta ilman DNS-palvelimia.
 • Sensuuria kestävä viestintä: ENS:ssä rekisteröityä sähköpostiosoitetta voidaan käyttää salatun viestin lähettämiseen. Viesti tallennetaan lohkoketjuun, ja vain vastaanottaja voi purkaa sen salauksen.
 • Token Swapit: Voit vaihtaa kahta eri merkkiä käyttäjien välillä ilman a keskitetty kryptovaluutanvaihto, koska molempia tokeneita edustavat vastaavat ENS-nimet.
 • Nimen rekisteröinti: Kaikki nimet (yrityksen nimi tai tuotenimi). ENS on samanlainen kuin verkkosivuston verkkotunnuksen rekisteröinti, mutta se on lohkoketjussa.
 • Hallinnoi digitaalista identiteettiä: ENS:n avulla käyttäjät voivat hallita digitaalista identiteettiään, avatarejaan ja tietojaan hajautetusti.
 • Mainejärjestelmät: ENS:ssä on mahdollista rakentaa hajautettu mainejärjestelmä, jotta käyttäjät voivat arvioida toisiaan vuorovaikutuksensa perusteella.
 • Sertifikaatit: Hajautettua järjestelmää voidaan käyttää valtuustietojen tarkistamiseen ja myöntämiseen, jolloin käyttäjät voivat taata varmenteen aitouden ilman keskitettyä viranomaista.

Yhteenveto

ENS on avaintekijä lohkoketjuteknologian teknisen monimutkaisuuden vähentämisessä. Se tekee tämän korvaamalla raskaan aakkosnumeerisen koodin käyttäjätunnuksilla, jotka ovat ihmisen luettavissa. Lisäksi se yksinkertaistaa käyttäjän kokemusta ja rohkaisee teknologian ja web3.0:n omaksumista