Golden Cross Crypto härkämarkkinat 2020
Kaupankäynti robotit Trading Vinkkejä

Crypto Bull Market on täällä – Kaupankäyntivinkkejä vuoden 2020 juoksuun

Vuoteen 2020 siirryttäessä tuntuu, että markkinat ovat nousussa laajan, mutta toistaiseksi vielä lievän optimistisen ilmapiirin ansiosta, jota sijoittajat ovat kaivanneet pitkään. Vuosi 2020 voi todella olla uuden Crypto Bull Marketin vuosi.

Vuodet 2018 ja 2019 ovat olleet erittäin vaikeita vuosia kauppiaille. Tänä aikana, vain kolmen kuukauden aikana, kryptomarkkinat ovat käyneet selvässä nousutrendissä huhti-kesäkuussa 2019. Kauppiaat ja sijoittajat ovat olleet masentuneita niin pitkään, että monet heittivät pyyhkeen periksi. Tarvitset siihen liittyvien riskien ja tunteidesi vakaan hallinnan selviytyäksesi tällaisista vaikeista olosuhteissa.

Oletko vielä täällä? Vai käytätkö edelleen kryptoa? Luuletko edelleen, että Bitcoin on tullut jäädäkseen?

No, tsemppiä sinulle! Selvisit toistaiseksi pisimmältä kryptokarhumarkkinoilta, joten ansaitset hyvin tulevien Bull-markkinoiden parhaan.

He sanovat että mikä ei tapa tekee sinusta vahvemman. Tämä koskee biologiaa, liiketoimintaa, rahoitusmarkkinoita ja varmasti myös kryptoa.

2017 houkutteli kauppiaita, joiden ainoa tavoite oli rikastua nopeasti. Heistä tuli ahneita ja he jäivät loukkuun ostamalla sen sijaan topin. Mutta heidän suurin vikansa oli se, että he eivät olleet kokeneet aikaisempia karhumarkkinoita. Kokeneemmat kauppiaat tiesivät, että huipulle pääseminen kestää vuosia, ja kaikki voi räjähtää muutamassa päivässä.

Arvosta kokemustasi, koska se edustaa arvokasta etua niille, jotka lähestyvät kryptokauppaa ensimmäistä kertaa tulevina kuukausina.

Toisaalta, Jos olet yksi niistä, jotka ottavat ensimmäiset askeleet kryptoon, tässä on joitain neuvoja ja kaupankäyntivinkkejä, joista löydät hyödyllisiä.

Olemmeko jo Crypto Bull -markkinoilla?

On olemassa monia teknisiä merkkejä, jotka viittaavat kohti Kun tarkastelemme Bitcoin-kaaviota joulukuun 2018 alimmillaan, voimme selvästi tunnistaa alkuvaiheen kertymistä, jatkuvaa ja rehottavaa nousutrendiä, joka sytytti kriittisten vastusten 4000 ja 6100 dollarin murtautumisesta. pitkittynyt laskutrendi paikallisesta huipusta 14000 USD:ssa.

Bitcoinin trendin kolme päävaihetta vuonna 2019

Heinäkuussa 2019 alkanut hintakehitys on järistys kaikille niille, jotka FOMO tekivät ensimmäisen läpimurron huhtikuussa. Siitä huolimatta hinta ei tullut lähellekään maaliskuun hintaa ja saavutti tuskin edellisen vastuksen 6100 USD:ssa. Tämä on merkittävä todiste siitä, että voimme edelleen turvallisesti olettaa, että uusi kryptohärkämarkkina alkoi huhtikuussa ja että tämä kiertokulku jatkuu edelleen oikealla tiellä.

Bitcoin ylitti hädin tuskin 61,8 %:n Fib-jäljityksen alimmillaan paikallisiin huippuihin

Onko tämä Alt-Spring?

Mitä tulee laajoihin Altcoin-markkinoihin, tuntuu siltä, ​​että se on edelleen syklin aikaisemmassa vaiheessa kuin Bitcoin. Keskimäärin useimpien Altcoinien hinta jäi merkittävästi jäljelle, etenkin vuoden 2019 toisella puoliskolla, mutta se tarkoittaa myös sitä, että potentiaalisen hinnannousun marginaali on suurempi. Erityisesti jotkut kolikot näyttävät kiinteiltä sekä hinnan että perustan kannalta.

Täältä voit lukea lisää suosikkikolikoistamme vuonna 2020.

Bitcoin Dominance rikkoi pitkän aikavälin avaintrendilinjan

Bitcoin-dominanssi murtui trendiviivan alapuolelle, joka alkaa edellisen härkämarkkinoiden huipulta tammikuussa 2018. Tämä signaali edustaa kiehtovaa vihjettä siitä, mitä todennäköisesti tapahtuu seuraavaksi. Heti kun Altcoinien hintavauhti vakiintuu ja kauppiaat ja sijoittajat saavat luottamusta trendiin, se sytyttää raskaan ostopaineen. Tämä poisjäämisen pelko polttoaineena on kolme pääelementtiä.

  • kaikki ne, jotka myivät kärsien nyt merkittäviä tappioita, yrittävät välttää ostamasta takaisin korkeammalla hinnalla. Koska hinta nousee yhä nopeammin, valitettavasti monet joutuvat ostamaan takaisin optimaalista alhaisemmilla hinnoilla.

  • uudet tulokkaat houkuttelevat suuret hintojen kasvumahdollisuudet ja nopeat voitot. Tämä korkea luottamus kestävään nousutrendiin tekee niistä vähemmän hintaherkkiä ja siksi valmiita maksamaan korkeampia hintoja.

  • Markkinoille tulee vähemmän myyjiä. Hintavastus on heikompi, koska monet myyjät eivät halua käydä kauppaa. Kun hinta liikkuu jyrkästi korkeammalle, on enemmän kannustinta ostaa kuin myydä. Vähemmän kolikoiden tarjontaa ja suurempi kysyntä ovat täydellisiä ainesosia kryptohärkämarkkinoille.

Milloin MOON?

Kaikesta huolimatta voittojen ansaitseminen kryptobull-markkinoilla on luultavasti helpompaa kuin karhumarkkinoilla, mutta se ei tarkoita, että kaikki olisi sujuvaa ja viileää.

Ajatus siitä, että kryptovaluutat saavuttavat kuun vihdoin, käyttämällä sopivampaa kaupankäyntislangia, tarkoittaa, että hinta saavuttaa tämän markkinasyklin tavoitteen. Tämä antaa kauppiaille mahdollisuuden lunastaa voittonsa, irtisanoutua työstään ja jäädä eläkkeelle trooppisille rannoille siemaillen margaritaa. Valitettavasti se on puhdasta utopiaa!

Jopa kryptohärkämarkkinoiden optimistisimman vaiheen aikana houkutus myydä voiton turvaamiseksi on voimakas. Hintakeilaus ja äkilliset pudotukset ovat pelottavia, ja kiusaus pakottaa sinut myymään. On aina syytä huomata, että vuosina 2015 ja 2017 Bitcoinin hinta putosi yli 30 % 6 kertaa vuosien 2015 ja 2017 välillä samalla kun se nousi noin 900 % samana ajanjaksona.

Säännölliset ravistelut Crypto Bull Marketin aikana

Myyminen on taitava lähestymistapa, myös vahvan nousutrendin aikana. Sinun tarvitsee vain suunnitella, milloin teet sen etukäteen, jotta sinun ei tarvitse kiirehtiä tulipalomyynti kun olosuhteet eivät ole optimaaliset. Automaattisen kaupankäyntisuunnitelman laatiminen voi auttaa sinua tässä.

Emotionaalisten elementtien jättäminen pois kaupankäyntisuunnitelmastasi voi vain parantaa tuloksiasi.

Nauti kyydistä!

Ota myös voittoa säännöllisesti voitoistasi. Se on oikea tapa hallita salkkusi riskiä kryptohärkämarkkinoiden aikana. Voit sijoittaa uudelleen myöhemmin hintojen laskun aikoina tai yksinkertaisesti lunastaa velan takaisin tai sijoittaa muihin varoihin.

Tärkeintä pitää mielessä on myymäsi sijoituksesi määrä. Suunnittele riskinväsymisesi ja tarpeidesi perusteella etukäteen pääomariskin määrä, jonka haluat jatkaa Cryptoon sijoittamista, ja kuinka paljon haluat sen sijaan ajoittain myydä, kun tietyt hintatavoitteet saavutetaan.

Älä koskaan unohda, että mitä enemmän sijoitat kryptoon myymättä, sitä enemmän kokonaisvoiton määrä kasvaa yhdiste vaikutus. Samalla on suurempi riski jäädä jumiin suhteellisen suuren kolikkopussin kanssa, jonka hinta putosi liian nopeasti, jotta voit saada voittoa positiostasi.

Varsin mielenkiintoista aikaa odottaa Crypto-kauppiaita tulevina kuukausina. Markkinat tarjoavat suuria mahdollisuuksia niille, jotka ovat valmiita tarttumaan niihin. Lue tästä viidestä muusta kaupankäyntivinkistä kuinka saada paras Crypto-härkämarkkinoista.

Voit soveltaa näitä kaupankäyntivinkkejä käytännössä automatisoidun kaupankäyntistrategian rakentamiseen Coinrule. Luo sääntösi nyt!

Käy kauppaa turvallisesti!