salaushärkäajo
Kaupankäynti robotit Trading Vinkkejä

Lupaavimmat kryptot ostettavat seuraavassa Bull Runissa

Kuten kirjoitimme aiemmin, monet merkit viittaavat siihen, että olemme tällä hetkellä uuden Crypto Bull Marketin alkuvaiheessa. 

Alkuperäinen elpyminen alkoi huhtikuussa 2019, mutta kesti yli kuusi kuukautta ennen kuin sijoittajat ja kauppiaat saivat takaisin kahden edellisen Bear Marketin vuoden aikana menettäneen luottamuksen. Monet kryptot alkavat nyt näyttää erittäin lupaavilta. Mutta mitkä ovat lupaavimpia krypto seuraavassa härkäjuoksussa?

Bitcoin Dominance vilkkuu elpymisen merkkejä

Kaavio, joka syntetisoi parhaiten kryptomarkkinoiden nykytilan, on se, joka näyttää Bitcoinin dominanssin viimeisen kahden vuoden aikana. 

Tammikuussa pitkän laman jakson jälkeen laajat Altcoin-markkinat alkoivat ylittää Bitcoinin, ja tämä painoi Bitcoin Dominanssin avaintrendiviivan alapuolelle. Trendilinja alkoi juuri kryptokuplan huipulta, kun Altcoinin ostohysteria oli huipussaan. 

Bitcoin-dominanssi viimeisen kahden vuoden aikana

Tämä on selvä merkki pitkän aikavälin kääntymisestä. Seuraavan hinnanmuutoksen suuruutta on melko vaikea arvioida. Vaikka se on haastavaa sanoa mitä Crypto Marketilta tulevina kuukausina voidaan odottaa, että Altcoinien ostaminen hajautetussa salkussa voi olla houkutteleva vaihtoehto verrattuna pelkkään Bitcoinin omistamiseen. 

Monet Altcoinit ovat jo tuplaantuneet viimeisen kuukauden aikana, mutta jotkut ovat myöhässä, ja se voi silti olla hyvä aika ostaa. Tässä ovat lupaavimmat kryptot seuraavassa härkäjuoksussa.

Monero (XMR)

Kaavio näyttää tarjoavan todisteita käänteestä. Hinta merkitsi siistiä kaksoispohjaa, ja sieltä se on nyt noussut noin 35 %. 0.0077 BTC oli selvä vastus, ja Monero onnistui käymään sen yläpuolella nyt pari viikkoa. Voisimme nähdä uusintatestin, joka tarjoaisi vielä paremmat tulohinnat, mutta riski/hyöty on erittäin houkutteleva. 

Monero Viikkokaavio

Vahvat tuet tarjoavat nyt pienen alaspäin riskin, ja ensimmäinen tavoite on nyt noin 0.012 BTC:n alueella, mikä edustaa mahdollinen yli 40 % nykyhinnoista.

Ravenoin (RVN)

Ravencoin voisi olla yksi lupaavimmista kryptoista seuraavaa härkäjuoksua varten. Kolikko on laskenut 80 % maaliskuun 2019 huipulta, ja se edustaa valtavaa nousua. Ottaen huomioon, että kolikon hinta on vain 25 % korkeampi alhaisesta Bitcoiniin verrattuna, näillä tasoilla ostamisen riski/hyöty on erittäin suotuisa.

Ravencoinin päivittäinen kaavio

Hinta on juuttunut kasautumisvyöhykkeelle heinäkuusta 2019 lähtien, joten on selvästi vaikea ennustaa, milloin se nousee korkeammalle. Toisaalta, kun tarkastellaan alempien huippujen sarjaa ja käynnissä olevaa hintojen puristusta, voimme odottaa jonkin verran volatiliteettia, kun kolmion raja lähestyy noin kuukauden kuluttua.

Ensimmäinen merkittävä tukialue on 330 satoshia, ja volyymin kasvu on merkki kasvavasta kiinnostuksesta. Volyymeistä puheen ollen, se tosiasia, että se kasvaa jatkuvasti ylöspäin ja laskee hintojen noustessa, on toinen positiivinen merkki, jota pitää silmällä.

Basic Attention Token (BAT)

Token on noussut noin 70 % syyskuun 2019 alimmista tasoista, mutta hintahaarukka 2.2K ja 3K satoshis on historiallisesti noussut tarjosi merkittävän noin 90 prosentin nousun, mikä tekee siitä selvästi yhden lupaavista kryptoista seuraavassa härkäjuoksussa.

Viikoittainen huomiomerkkien peruskaavio

Viime viikolla määrä painettiin toiseksi korkeimmaksi sitten huhtikuun 2019, jolloin hinta oli kaikkien aikojen korkeimmillaan. Hinta yrittää nyt uutta murtoa. Kannattaa pitää silmällä seuraavaa viikkosulkua. Jos merkittävää supistumista ei tapahdu lyhyellä aikavälillä, se on merkki siitä, että kasautumisvaihe on ohi.

Kiinteät perusteet tukevat myös perus Huomiomerkkiä ja se sisällytettiin tarkkailulistallemme kolikoista, joilla on suurimmat pitkän aikavälin mahdollisuudet.

NEO

Niin kutsuttu Kiinan Ethereum on ollut raskaasti kovaa vasaraa Bear Marketin aikana ja hinta vaihdettiin pitkään jyrkässä laskutrendissä. Kolikko on tällä hetkellä 60% nousussa pohjasta, mutta on edelleen noin 800 prosentin nousu, jotta päästään jälleen huipulle.

NEO:n viikkokaavio

Lokakuun lopussa hinta murtui suuren trendilinjan yläpuolelle huomattavalla volyymilla ja on siitä lähtien vaihdellut välillä 0.00144 ja 0.1160 BTC. Volyymi pieneni vetäytyessä ja alkoi jälleen nousta, kun hinta lähestyi vaihteluvälin ylärajaa. Se on erittäin positiivinen merkki.

On myös mielenkiintoista huomata, että hinta on muodostumassa a kuppi ja kahva kuvio pohjan ympärillä. Se on yleisesti nouseva rakenne, joka voisi tarjota lisätodisteita kääntymisestä.

0x (ZRX)

Tokenilla on rakenne, joka muistuttaa läheisesti NEO:ta. Hinta kaksinkertaistui tällä hetkellä alimmillaan, mutta sillä on noin 700 prosentin nousupotentiaali kaikkien aikojen huipulle, joka saavutettiin toukokuussa 2018. On syytä huomata, että hinta oli huipussaan, kun markkinat kamppailivat vakavan Bear Marketin kanssa. Kauppiaiden tulee ottaa tämä huomioon, koska se on indeksi mahdollisesta korrelaatiosta Bitcoinin ja muun markkinoiden kanssa.

Hinta kaksoispohjassa 1400 satoshissa ja palautuminen johtavat irtautumiseen pitkän aikavälin laskutrendistä. Myös tässä tapauksessa siirtoon liittyi merkittävä volyymin lisäys, mikä vahvistaa sen tärkeyden.

ZRX Viikkokaavio

Perimmäisestä näkökulmasta tokenilla käydään kauppaa kaikissa suurimmissa pörsseissä ja tiimillä on kiinteä yhteys kryptoyhteisöön. Sen lisäksi, Vuonna 2019 DeFi-ympäristö kasvoi parabolisesti ja tokenilla voisi olla näkyvä rooli lupaavimpien kryptojen joukossa seuraavassa härkäjuoksussa.

Kuinka hyötyä näistä asetuksista?

Riippuen strategiasta, jota haluat noudattaa, erilaiset lähestymistavat voivat osoittautua kannattaviksi nykyisissä markkinaolosuhteissa.

  • Osta The Dip: Ota kiinni jokaisesta hinnanlaskusta ostaaksesi paremmalla hinnalla. Kun markkinat suuntautuvat yleisesti korkeammalle, ostamisen riski/tuotto on aina kannattavampaa, ja ostaminen laskusuhdanteen aikana vahvistaa mahdollisia voittoja. Tämä strategia sisältää huomion ja nopean reaktion mahdollisiin hintojen käännöksiin. 
  • Osta The Breakout: Kun markkinoiden volatiliteetti laskee ja tulee epävarmaksi, mikä on seuraavan hintaliikkeen suunta, on turvallista odottaa avaintasojen murtumista ja ostaa sen jälkeen kolikko.
  • Kerää: Tämä strategia koostuu yhden tai useamman tietyn kolikon ostamisesta ajoittain. Positiosi avaamisen jakaminen useisiin tilauksiin antaa sinulle mahdollisuuden ostaa myös halvemmalla, alentaa keskimääräisiä ostokustannuksia ja kasvattaa voittoa hinnan noustessa.

Valitse strategia, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja markkinoiden odotuksiasi Älä koskaan unohda soveltaa perusasioita riskienhallinnan säännöt.

Käy kauppaa turvallisesti!

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

En ole analyytikko tai sijoitusneuvoja. Kaikki, mitä tarjoan täällä sivustolla, on puhtaasti ohje-, tiedotus- ja koulutustarkoituksiin. Sinun tulee varmistaa itsenäisesti kaikki tiedot viestissäni. Minua ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tällaisiin tietoihin luottaen. Huomaa, että kryptovaluutoilla käydään kauppaa sisältää huomattavan riskin.