blockduo logo
Kaupankäynti robotit

Blockduo-sijoitukset Coinrule Top 3 joukossa Crypto Trading Bot Kryptoille

Meillä on ilo ilmoittaa, että Blockduo sijoittui Coinrule 3 parhaan joukossa crypto trading boton sijoittajien käytettävissä.

"Coinrule keskittyy yhteen tärkeimmistä tekijöistä, kun kyse on automatisoidusta kryptokaupankäynnistä; käyttäjäkokemus. Olemme havainneet, että suurin osa järjestelmistä on monimutkaisia ​​ja niistä puuttuu intuitiivinen suunnittelu. Coinrule menee paikkoihin.” – Blockduo

Blockduo:n mukaan 10 parasta kryptobottia

Blockduo on vuonna 2019 perustettu verkkojulkaisu, joka keskittyy tekemään kryptovaluutoista helposti ymmärrettäviä sekä tarjoamaan rehellisiä, puolueettomia näkemyksiä laajenevista digitaalisen omaisuuden markkinoista ja sen johtavista tuotteista/palveluista.

Mukaan lukien Coinrule huippujen joukossa crypto trading bots edustaa lisätunnustusta työlle, että kokonaisuus Coinrule tiimi on panostanut viime kuukausina. Teemme kovasti töitä, jotta kaikki elinkeinonharjoittajat voisivat rakentaa automatisoidun kaupankäyntijärjestelmän helpoimmalla tavalla.

Jokaisella tulisi olla pääsy edistyneisiin, mutta silti helppokäyttöisiin työkaluihin sijoitusten hallintaan. If-This-Then-That -logiikan ansiosta voit toteuttaa edistyneimmätkin kaupankäyntistrategiat ilman koodaustaitoja muutamassa minuutissa.

Julkaisimme juuri uuden ja parannetun version alustasta, jonka avulla voit luoda sääntöjä, jotka sopivat jokaisen kauppiaan tarpeisiin. Voit lukea siitä lisää täältä!

Pyrimme nyt lisäämään teknisiä indikaattoreita strategioihimme. Ja pian uusi jälkitestaustyökalu on saatavilla.

Kryptoomaisuuksien automaattisen kaupankäyntistrategian suunnittelu, rakentaminen ja käyttäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Pysy kanavalla! 😎