automatisoitu kaupankäyntistrategia
Kaupankäynti robotit Trading Vinkkejä

5 vinkkiä kauppaan (ei vain) härkämarkkinoilla.

Coinrule Sen lisäksi, että voit luoda automaattisia kaupankäyntistrategioitasi, se alentaa huomattavasti edistyneiden työkalujen käyttöä kaupoissasi. Kiitokset Coinrule voit antaa kaupankäyntisuunnitelmallesi erityisiä sääntöjä ja noudattaa niitä helposti. Mikään kehittyvistä markkinaolosuhteista johtuvat tunteet tai muut ennakkoluulot eivät vaikuta kauppoihin!

Tässä artikkelissa, kuvailimme yksityiskohtaisesti, mitkä ovat parhaat vinkit kryptomarkkinoilla huhtikuussa alkaneen syklin hallintaan. Kaikki odottivat Ison karhumarkkinoiden loppumista, mutta useimmat ymmärsivät, että kaupankäynti Bull-markkinoilla ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää.

Selitän jokaisen vinkin kohdalla miten Coinrule voi auttaa sinua parantamaan kaupankäyntikokemustasi.

Osta LOW, myy KORKEAN

Reagoiminen nopeasti nopeisiin hintojen liikkeisiin, sekä ylös- että alaspäin, voi olla erittäin vaikeaa ja vaatii viettämään paljon aikaa näytön edessä, joka on valmis lähettämään tilauksen. Kanssa Coinrule, voit luoda strategian myydä tai ostaa kolikoita automaattisesti, kun hinta laskee tai nousee merkittävästi. Sinun tarvitsee vain valita, mitkä ovat etsimäsi parametrit ja Coinrule vaihtaa puolestasi.

Coinrule automatisoitu kaupankäyntistrategia
Ota osa voittoa omistuksistasi, kun hinta nousee korkeammalle

Joskus kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita, joten kolikoillasi voi syntyä mahtavia osto- tai myyntimahdollisuuksia. Olipa kyse sitten suosikkikolikoiden keräämisestä tai voiton saamisesta positiosta, paras tapa on suunnitella strategia ja antaa botin toteuttaa se välittömästi markkinoilla.

Katso iso kuva

Kanssa Coinrule, voit määrittää aikakehyksen, joka sopii paremmin kaupankäyntistrategiaasi. Voit ajoittaa tilauksia jopa kerran neljässä viikossa, jotta voit suunnitella erittäin pitkän aikavälin kertymisstrategian.

ostaa Bitcoineja joka viikko
Kerää BTC:tä joka viikko yhden vuoden ajan, jos hintaehto täyttyy

Ennen kuin käynnistät säännön, voit määrittää, kuinka monta kertaa haluat säännön suoritettavan. Säännön enimmäiskertojen määrä on 10000 XNUMX, mikä tarkoittaa, että voit huoletta suunnitella strategiasi pitkän aikavälin aikahorisontille.

Kuri! Kuri! Kuri!

No.. kun annat kaupankäyntistrategiallesi oikeuden SÄÄNNÖT, tämä tuo menetelmääsi kurinalaisuutta ja tulokset paranevat merkittävästi.

Esimerkiksi tilauksen koko on olennainen osa kaupankäyntisuunnitelmaasi. Tilauksen koolla on suora vaikutus kauppasi riskiin. Joskus saatat tuntea kiusausta lisätä ostomäärää, koska luottamus kauppaan on korkea. Väärä! Liiallinen itseluottamus on yksi vaarallisimmista virheistä, joita elinkeinonharjoittaja voi tehdä.

Kanssa Coinrule, voit määrittää tilauksen USD-arvon tai rajoittaa summaa osana käytettävissä olevista varoistasi. Tässä tapauksessa, jos valitset BTC-lompakon ja määrität tietyn ostoprosentin, algoritmi laskee summan vastaavasti.

Osta kolikot hintojen laskulla
Määritä käytettävissä olevien varojen prosenttiosuus kullekin kaupalle

Älä jää Merenneidoista ihastumaan

Uusien kolikoiden lisääminen portfolioosi on erittäin houkuttelevaa. Joka kerta kun löydät uuden kolikon, jolla on korkea potentiaali ja häiritsevä liiketoimintamalli, haluat tarttua siihen tilaisuuteen. Valitettavasti tiedämme, että vain pieni osa kryptovaluutoista selviää pitkällä aikavälillä, etenkin niiden joukossa, jotka ovat suhteellisen aikaisemmassa vaiheessa.

Tietenkin uusien kolikoiden lisääminen salkkuun tuo lisää mahdollisuuksia ja lisää hajauttamista, joten se ei yleisesti ottaen ole huono strategia. Sinun tulee aina suorittaa due diligence ja tutkimus.
Coinrule voit vaihtaa vain niillä kolikoilla, jotka sinulla on jo lompakossasi. Tällä tavalla et ota riskiä ostaa shitcoineja ja katua sitä myöhemmin! Sinulla on täysi hallinta omaisuuserästä, jolla algoritmi vaihtaa.

Ole valmis kyllästymään tai EI!

Mitä tylsempää on sinun ostaa ja myydä kolikoitasi, sitä enemmän olet irtautunut tunteistasi, mikä lisää kannattavuuttasi.

Toisaalta kaupankäynnin ei yleensä pitäisi olla tylsää! Coinrule lisää "terveellistä" viihdettä toimintaasi.

kryptovaluuttojen automatisoidut kaupankäyntistrategiat
Tarkista sääntöjesi suorituskyky reaaliajassa

Voit aina testata uusia strategioita Demo Exchangellamme ja pian myös Backtesting-työkalullamme. Voit jakaa strategiasi ja tuottosi kauppayhteisömme kanssa. Suunnittelemme myös haasteita ja kilpailua, joiden tavoitteena on oppia lisää kaupankäynnistä ja kasvattaa taitojasi!

Pysy kuulolla
Käy kauppaa turvallisesti!