Algoritminen kaupankäynti Markkina-analyysi

Vuoden 2019 lupaavimmat kryptovaluutat

Juuri päättynyt vuosi osoittautui erittäin hyväksi myrskyisä kaikille kryptovaluuttoihin sijoittaneille, sillä suurin osa varoista menetti 80-95 % kaikkien aikojen huipuistaan.

Se oli kova opetus aloitteleville sijoittajille, jotka etsivät helppoja voittoja, ja pakotti suuren osan heistä poistumaan markkinoilta, koska he eivät pystyneet kantamaan lisätappioita.

Mitä tapahtui kryptovaluuttojen parabolille nousu ja lasku vuosi 2018 ei poikkea siitä, mitä monet muut rahoitusmarkkinoiden omaisuuserät ovat aiemmin kokeneet: nopea hinnannousu, joka paisuttaa kuplan, joka puhkeaessaan vaikuttaa kaikkiin mukana oleviin yrityksiin.

Hintojen laman aikana hienoa mahdollisuuksia syntyy niille, jotka voivat valita hankkeet, joilla on parempi potentiaali ja vankempi arvolupaus. Seuraavassa on valikoimani kryptovaluuttatokeneita ja -kolikoita, joilla näen olevan mahdollisuudet menestyä hyvin vuonna 2019.

Binance Coin (BNB)

Yksinkertaiset kryptovaluuttakaupan työkalut

Binance on kiistatta maailman ykkönen kryptopörssi monien mittareiden mukaan. Lukuun ottamatta korkeimman kaupankäynnin volyymin kirjaamista (30 päivän volyymi mukaan Coinmarketcap), Binance on asetettu yhdeksi krypto-avaruuden innovatiivisimmista ja läpinäkyvistä hankkeista. Heidän tavoitteenaan ei ole vain toimia rahakkeiden ja kolikoiden vaihtona, vaan tulla todelliseksi katalysaattoriksi kryptovaluutta- ja lohkoketjuteollisuuden kehitykselle ja työskennellä sen maailmanlaajuisen käyttöönoton puolesta.

Uusien startup-yritysten rahoittamiseen ja tukemiseen tarkoitettujen Binance Labsin luominen, Binance Academy edistää Blockchain-teknologian syvällistä tuntemusta, Binance Korkealaatuisia analyyseja ja raportteja tarjoava tutkimus ja Binance Charity Foundation ovat kaikki sivuprojekteja, mutta ne edistävät merkittävää strategista etua kilpailijoihin verrattuna. hyväksyminen kryptovaluuttojen myynti jatkuu.

Katalyytti

Alkuvuodesta 2019 Binance on ensimmäinen "keskitetty" pörssi, joka vaihtaa toimintansa täysin hajautettuun järjestelmään, joka tarjoaa tehokkaan kaupankäynnin, jonka mahdollistaa 1 sekunnin tapahtumavahvistus.

- BNB tokenilla on ollut keskeinen rooli yrityksen menestyksessä (kannusti kilpailuja ja kannustaa rahakkeiden hallussapitoa saadakseen alennuksia transaktiomaksuista) erittäin vakaalla tokenomiikka ja sillä on pian entistä tärkeämpi rooli pörssin toiminnassa.

Ketjulinkki (LINK)

Coinrule valmistaa kryptovaluuttakaupan työkaluja

Yksi suurimmista haasteista kryptovaluutoille ja yleensä Blockchain-teknologialle on päivittäisen sovellutuksen puute reaalimaailman käyttötapauksissa ja tällä hetkellä minimaalinen yhteys "todellisen" ja "crypto" maailman välillä.

Yksi projekteista, jotka todennäköisesti ratkaisevat tämän pian chainlink, joka on "älykäs sopimusoraakkeli" hajautetuille sovelluksille. Oraakkeli on tiedon varmentaja, joka tarkistaa, ovatko Blockchainiin syötetyt tiedot oikein. Lohkoketjut yksinään voivat vahvistaa vain dataa, joka on jo "ketjussa", mikä tarkoittaa tapahtumia, jotka ovat tapahtuneet Blockchainissa. Tämä puolestaan ​​hidastaa merkittävästi uusien ominaisuuksien ja kehitysten käyttöönottoa, jotka yhdistävät Blockchainit tosielämän käyttötapauksiin.

Yksinkertaisesti sanottuna monien älykkäisiin sopimuksiin perustuvien Blockchainien arvoehdotus on parantaa radikaalisti tehokkuutta solmittaessa sopimuksia kahden tai useamman yrityksen välillä Blockchainsin suojan ansiosta.

Todellisuudessa tämä usein epäonnistuu, koska yritykset toimivat "todellisessa maailmassa" ja useimmat sopimukset sisältävät "ketjun ulkopuolisia" tietoja, kuten rahansiirtoja (esim. SEPA järjestelmä), tuotetuotantotiedot, fyysisten tavaroiden toimitukset, inflaatiotiedot ja niin edelleen. Toisin kuin ketjun sisäiset tiedot, tällaiset ketjun ulkopuoliset tiedot eivät ole suojattuja ja niitä voidaan käsitellä, mikä heikentää Blockchainin keskeistä arvoehdotusta. Tämän ratkaisemiseksi Blockchains tarvitsee jonkinlaisen kolmannen osapuolen tietosyötteen (oraakkelin) ulkoisten tietojen tuomiseksi ja älykkäiden sopimusten toteuttamiseksi.

Chainlink mahdollistaa hajautetut sovellukset, jotka tunnetaan myös nimellä dApps, olla vuorovaikutuksessa "todellisen maailman" tietojen kanssa ja suorittaa tapahtumia kolmannen osapuolen sovellusliittymien kautta. Chainlink ratkaisee ongelman API-yhteyksien ansiosta kaikkeen tietoon, jonka kanssa hajautetut sovellukset ovat vuorovaikutuksessa Chainlink Smart Contracts -sopimusten kautta, avaten lopulta mahdollisuuden kehittää Blockchain-pohjaisten arkkitehtuurien hybridijärjestelmiä, jotka ovat aktiivisesti vuorovaikutuksessa "todellisessa maailmassa" tapahtuvien tapahtumien kanssa. Mutta Chainlinkin potentiaaliin on vielä lisättävää.

Projektin tavoitteena ei ole vain yhdistää Blockchains todelliseen maailmaan, vaan se tarjoaa myös yhteentoimivuusratkaisun kryptomaailmalle, "linkittäen" toisiinsa erilaisia ​​lohkoketjuja, jotka eivät muuten voisi olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Antaaksesi esimerkin, kuvittele vain koko kryptoteollisuuden hyödyt, jos Ethereum- ja Bitcoin-ketjut voisivat vaihtaa tietoja keskenään turvallisesti ja hajautetusti.

Katalyytti

Chainlink-verkkosivuston odotettiin lanseeraavan vuoden 2018 lopulla, ja pian odotetaan suurta ilmoitusta uudesta julkaisupäivästä. Kun tämä suuri askel otetaan käyttöön, se tuo lisäarvoa ja houkuttelee lisää sijoittajia. Huomionarvoista on, että tunnuksen hinta kehittyi valtavasti viime kuukausina ja merkitsi uusia kaikkien aikojen huippuja BTC-termeissä, mitä ei ole helppo löytää Laskevilla markkinoilla.

Lisäksi yhtiöllä on pitkä historia kumppanuuksien solmimisesta kiinteiden API-toimittajien kanssa, ja hyvin todennäköisesti tämä suuntaus tulee lisäämään mahdollisten tulevien käyttötapausten määrää.

Aallot

Coinrule valmistaa kryptovaluuttakaupan työkaluja

Toinen laaja kritiikki kryptovaluuttoja kohtaan vuonna 2018 on ollut kehitystiimien toimittaman edistyksen puute. Toisaalta Waves-tiimi keräsi 16 miljoonaa dollaria vuonna 2016 (kauan ennen vuoden 2017 Great ICO-Hype) ja onnistui toimittamaan täysin toimivan hajautetun vaihdon vuonna 2017 ja on lisännyt ominaisuuksia siitä lähtien.

Muut kuin DEX, jossa on useita krypto- ja FIAT-yhdyskäytäviä, Waves on nopea ja skaalautuva Blockchain, joka mahdollistaa halvat tapahtumat, mahdollistaa yksilöllisten tokenien sujuvan käyttöönoton muutamassa minuutissa, tehokas panosjärjestelmä, joka perustuu satoihin solmuihin ja kymmeniin pooleihin, Multi -sig lompakot ja äskettäin esitteli älykkäät tilit ja älykkäät omaisuudet Mainnet-verkkoonsa.

Erityisesti Smart Assetsin aktivointi on merkittävää, koska niissä on komentosarjoja, jotka mahdollistavat varojen jäädyttämisen, mahdollistavat tiettyjen osoitteiden lisäämisen valkoiselle listalle/mustalle listalle varojen siirtojen, verotuksen ja hallintaomaisuusparien hallintaa ja rajoituksia varten siten, että tokeneilla käydään kauppaa vain valittuja valuuttoja vastaan. . Vaikka suuri osa tästä on vastoin hajautettujen ja sensuuria kestävien julkisten lohkoketjujen peruseettistä, Waves-paikannus on suunnattu yrityskäyttötapauksiin, jotka edellyttävät täydellistä ja valmiita säännösten noudattamista.

Waves asettuu kattavaksi kryptoekosysteemiksi, jonka takana on jäsennelty ja ammattitaitoinen yritys. Kaikki sisään Aallot on hallittavissa työpöytäsovelluksen, verkkoasiakassovelluksen, mobiilisovelluksen ja Chrome-laajennuksen kautta, mikä osoittaa keskittymisen käyttäjäkokemuksen suunnitteluun, joka on harvinaista nykyisessä kryptovaluuttamaailmassa.

Katalyytti

Waves-tiimi ilmoitti käynnistävänsä Tokenomican, alustan, jonka tavoitteena on radikaalisti yksinkertaistaa turvamerkkien myöntämistä. Tämä on ollut "kuuma aihe" viime aikoina ja tulee olemaan yhä tärkeämpää, kun yksityiset yritykset, instituutiot ja sijoitusrahastot saavat vihdoin työkalut, joita he tarvitsevat siirtyäkseen varojensa todelliseen tokenisointiin.

Ensimmäinen tärkeä seuraus on mahdollisuus toteuttaa globaali säännelty Token Offer paikallisten määräysten mukaisesti ja pystyä soveltamaan kaikkia tarvittavia rajoituksia, joita omaisuuteen vaaditaan. Tämä ei todennäköisesti ole vain merkittävä virstanpylväs Waves Roadmapille, vaan laajalle kryptoekosysteemille yleensä.

Lisäksi Waves on varmistanut 120 miljoonan dollarin rahoituksen Vostokin kehittämiseen. Vostok mahdollistaa yksityisten lupapohjaisten lohkoketjujen luomisen, jotka perustuvat nopeaan ja luotettavaan Waves-NG-protokollaan, ja edustavat täydellistä yrityslähtöistä työkalua, jonka avulla yritykset voivat hyötyä täysin Blockchain-teknologian turvallisuudesta ja yksityisyydestä.

Kehitystiimin mukaan tämä uusi kehitys on merkittävä askel kohti WEB 3.0:aa, jossa uudet internet-pohjaiset teknologiat muokkaavat ja tehostavat uusia liiketoimintamuotoja.

Enigma (FIN)

Coinrule valmistaa kryptovaluuttakaupan työkaluja

Yksityisyys on ollut keskeinen teema Blockchain Eran alusta lähtien. Siitä huolimatta harvat ovat hankkeita, jotka voivat todella tarjota todellista salassapitoastetta liiketoimille. Johtavat "yksityisyyteen" keskittyvät projektit, kuten Monero, Zcash ja Dash, keskittyvät edelleen vain transaktioihin, mikä tarkoittaa, että niiden käyttötapaukset ovat rajallisia.

Yksi pääprojekteista, jonka tavoitteena on lisätä korkeatasoista yksityisyyttä monimutkaisempiin laskelmiin (Smart Contracts), on Enigma. Kehitystiimi väittää "rakentavansa Enigmaa hajautetun Webin tietosuojakerrokseksi". Enemmän kuin koskaan näinä aikoina tämä näyttää siltä, ​​​​että tämä on kiireellinen tarve. Ensimmäinen ilmeisempi sovellus on osapuolten välisten sopimusten käyttöönotto, jossa yhdistyvät älykkäiden sopimusten väärentämisen esto ja Enigma-protokollan tarjoama yksityisyyden suoja.

Lisäksi Big Data -yritykset analysoivat valtavan määrän tietoa joka sekunti, ja suurinta osaa tästä tiedosta voidaan pitää erittäin "järkevänä" ja suojaamisen arvoisena huomattavalla yksityisyyden suojalla. Jotkin Business-tapaukset pitäisi vaatia lisäämään tämä tietosuojakerros toimintoihinsa, nimittäin yrityksiä, jotka käsittelevät lääkkeitä ja genomiikkaa, henkilötietoja, luottotietoja tai yleisemmin esineiden Internetiä.

Kun Enigma ottaa Secret Smart Contract -sopimuksensa täysin käyttöön, hajautetut sovellukset voivat käsitellä arkaluontoisia tietoja, mikä vähentää merkittävästi arkaluonteisten tietojen paljastamisen riskiä luvattomille osapuolille. Tämän työkalun kaikki mahdollisuudet vapautetaan yhdessä Enigman Data Marketplacen kanssa, joka on jo käytössä ja toimiva, jossa tietoja vaihdetaan ilman riskiä, ​​että sen yksityisyys vaarantuu.

Katalyytti

Kehitystiimi totesi, että Roadmapin seuraavan Milestonen, Discoveryn, käyttöönoton viivästyminen johtui siitä, että kumppanit eivät olleet valmiita toimimaan aktiivisina solmuina. Pitkän aikavälin kasvu päätettiin asettaa etusijalle lyhyen aikavälin riskien sijaan. Tämä julkaisu on pohjimmiltaan salaisten sopimusten MVP ja merkitsee Enigman täydellistä integrointia Ethereum Mainnetiin.

Tämä on varmasti pelin muuttaja ja todistaa projektin todellisen potentiaalin. Lisäksi kumppanuuspuolelta voisi tulla toinen suuri kannustin. Yritys luottaa paljon vakaisiin ja luotettaviin kumppaneihin (merkittävin Intel) ja uusia kumppaneita odotetaan tulevan seuraavien kuukausien aikana.

HOLOketju (HOLO)

Coinrule valmistaa kryptovaluuttakaupan työkaluja

Holochain on yksi niistä projekteista, jotka ovat niin visionäärisiä, että on lähes mahdotonta kuvata niitä unohtamatta mainita joitain (jopa ratkaisevia) piirteitä niiden olemuksesta. Voimme tiivistää Holochainin laskentajärjestelmäksi, jonka avulla kehittäjät voivat rakentaa minkä tahansa sovelluksen ilman keskitettyä organisaatiota. Nämä sovellukset toimivat peer-to-peer-verkossa, jonka solmut ovat laaja valikoima laitteita, mukaan lukien kaikki nykyaikaiset älypuhelimet.

On tärkeää huomata, että Holochain on ei perustu Blockchain-tekniikka, mutta se on paljon paremmin linjassa perinteisten vertaisverkkojen, kuten Torin, kanssa. Toisin kuin Blockchains, joka riippuu konsensuksen löytämisestä kaikkien solmujen välillä kirjanpidon tilasta, Holochain keskittyy löytämään yhteisymmärryksen infrastruktuurista ja DNA minkä tahansa sovelluksen ja sen jälkeen käyttäjät voivat rakentaa tämän sovelluksen tämän konsensuksen perusteella. Sellaisenaan Holochain ei ole datakeskeinen, vaan käyttäjäkeskeinen, ja se ottaa (hajautettujen) sovellusten ensisijaisen lähestymistavan Internetin yhä suuremman keskittämisen ongelmaan.

Yksi tärkeimmistä eroista Holochainin ja minkä tahansa muun krypto-projektin välillä on sen perustana oleva filosofia. Holochain määrittelee itsensä "hajautetuksi" verkkoksi enemmän kuin "hajautetuksi" protokollaksi dApps-ohjelmille, kuten Ethereum. Vaikka ero saattaa näyttää pieneltä, se on yksi hankkeen pääpilareista.

Jakamalla laskentatehoa useiden solmujen kesken ja antamalla niiden toimia itsenäisinä toimijoina järjestelmässä, Holochain pyrkii ratkaisemaan skaalautuvuusongelmia, jotka vaikuttavat Blockchain-pohjaisiin protokolliin. Kuten vanhan koulun vertaisverkoissa, mitä enemmän sovelluksia kehitetään Holochainissa, sitä useammalla solmulla on kannustin osallistua ja sitä enemmän verkkoon lisätään laskentatehoa, mikä tekee siitä nopeamman ja turvallisemman. .

Toinen merkittävä ero, joka erottaa Holochainin muista Blockchain-projekteista, on konsensusmekanismien, kuten Proof-of-Work tai Proof-of-stake, hylkääminen de-facto Proof-of-Service -lähestymistavan sijaan, jossa käyttäjät, jotka suorittavat tehtäviä muut käyttäjät palkitaan Holo Fuelilla. Tämän uuden "rahan" ympärille hanke odottaa rakentavansa kokonaan uuden arvolähtöisen ekosysteemin ja yhteisön.

Katalyytti

Mainnetin lanseeraus merkitsee jälleen kerran, kuten muidenkin projektien, ratkaisevaa hetkeä Holochainin kehitykselle. Luultavasti enemmän kuin muissa projekteissa tämä on kuitenkin myös tilaisuus osoittaa, että Holochainin perustajatiimiä inspiroinut loistava idea on teknisesti toteutettavissa. Ehkä tämä tulee myöhemmin tänä vuonna, mutta sillä välin kehitystiimin odotetaan toimittavan muita tärkeitä virstanpylväitä.

Yksi tärkeimmistä niistä on ensimmäisten HoloPorttien toimittaminen, tietyt esikonfiguroidut laitteet, jotka tarjoavat verkossa toimivien sovellusten tarvitsemaa tallennus- ja prosessointitehoa ja jotka myöntävät Holo Fuel -palkintoja omistajilleen. Joitakin ensimmäisiä ajettavia sovelluksia ovat HoloVault, HoloChat, Fractal Wiki ja Errand, jotka auttavat kasvattamaan jo ennestään laajaa ja erittäin aktiivista Holo-yhteisöä.

Kaikki tokenit, joista kirjoitin yllä, voidaan käydä kauppaa Binancessa ja käyttämällä Coinrule voit parantaa kaupankäyntikokemustasi edistyneemmälle tasolle!

Mikä on Coinrule

Coinrule voit luoda kaupankäyntisääntöjä, jotka toimivat automaattisesti suosikkipörsseissäsi.
 
Kanssa Coinrule voit helposti kehittää omia kaupankäyntisääntöjäsi ja strategioitasi ja asettaa ne toimimaan automaattisesti. Se on kryptovaluuttakaupan "jos-tätä-niin-se"-vaihtoehto, jonka avulla voit suunnitella kryptokauppaasi sen sijaan, että joutuisit istumaan tuntikausia kaavioiden edessä. Kaikkein paras? 

Koodaustaitoja ei vaadita, joten kuka tahansa voi käyttää Coinrule.

Rekisteröidy ilmaiseen kokeiluun: www.coinrule. Io
Seuraa meitä:
Twitter: @CoinRuleHQ
Instagram: @CoinruleHQ

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

En ole analyytikko tai sijoitusneuvoja. Kaikki, mitä tarjoan täällä sivustolla, on puhtaasti ohje-, tiedotus- ja koulutustarkoituksiin. Kaikki viestini sisältämät tiedot on tarkistettava ja vahvistettava riippumattomasti. Minua ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tällaisiin tietoihin luottaen. Ole tietoinen kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvistä riskeistä. Omistan positioita artikkelissa mainituissa kolikoissa osana laajempaa hajautettua kryptoomaisuussalkkua.