Algoritminen kaupankäynti Markkina-analyysi Tuotteen julkaisu

Esimerkkisäännöt kaupankäyntiideoillesi

Ominaisuus Coinrule josta olemme erityisen ylpeitä, on sen monipuolisuus, jonka ansiosta useat erityyppiset sijoittajat ja kauppiaat voivat käyttää alustaa. Täältä löydät esimerkkejä säännöistä, joita voit määrittää Coinrule.

Käyttämällä Demo Exchange -vaihtoehtoamme voit testata sääntöjäsi vaarantamatta pääomaasi: tarjoamme virtuaalisen allokoinnin varten voit ajaa strategioitasi.

Yksi tärkeimmistä säännöistä, joita jokaisen elinkeinonharjoittajan tulee noudattaa, on turvakynnysten asettaminen, jos markkinat menevät sinua vastaan. Usein päätös sulkea kauppa pienellä tappiolla voi olla suuri etu verrattuna siihen, että säilytät arvoltaan laskevia kolikkopusseja salkussasi.


Voit pitää tätä "vältettyä tappiota" voittona, jonka sijoitat uudelleen seuraavaan kauppaasi!

Voit helposti kerätä suosikkikolikoitasi kautta Coinrule. Sinun tarvitsee vain määritellä ehdot, joilla haluat ostaa. Coinrule odottaa näiden ehtojen täyttymistä ennen ostotilausten suorittamista.

Ajattele pitkällä tähtäimellä, usein on parempi ostaa pidemmällä aikavälillä FOMO-oston sijaan voimakkaan hinnannousun aikana.

Sen sijaan, että keräät kolikon useista tilauksista, haluat ehkä vain odottaa a purkautuminen tapahtua. Kun hinta yrittää ylittää tietyn tason pitkään ilman menestystä, se tarkoittaa, että myyntipaine on kova (ja toisesta näkökulmasta ostajat eivät ole tarpeeksi vakuuttuneita).

Uusi trendi, joka alkaa pitkältä tähtäimeltä vastus Lopullinen rikkominen voi olla erittäin voimakasta. Coinrule helpottaa tilaisuuden hyödyntämistä.

Muina aikoina ei ole niin helppoa tunnistaa hintatasoa, joka on ylitettävä uuden nousutrendin käynnistämiseksi. Yksi tapa yrittää määrittää a suuntaus seuraavat strategia tässä tilanteessa on määrittää prosentuaalinen hinnannousu, jonka pidät kestävän nousutrendin alkamisen tarkana indikaattorina.

Kaupan tekeminen jo olemassa olevalla merkittävällä hinnannousulla on melko riskialtista, koska FOMO ansa on aina suuri huolenaihe otettava huomioon. Toisaalta joissain tilanteissa murtumisen jälkeen alkava trendi on niin vahva, että siitä on vielä riittävästi mahdollisuuksia hyötyä.

Ajattele tätä "menetettyä voittoa" hintana kaupankäynnistä suuremmalla varmuudella trendin taustalla olevaan vahvuuteen.

Murtattuaan ylöspäin "härkäviiri" -mallin, BNBBTC:n hinta nousee noin 60 % vain muutamassa viikossa

Altcoinit korreloivat voimakkaasti Bitcoinin kanssa, mikä tarkoittaa, että Bitcoinin trendi määrittää niiden lyhyen aikavälin liikkeet merkittävästi. Jos ryhdyt asianmukaisiin toimiin tämän näkökohdan huomioon ottaen, se voi tarjota erinomaisia ​​mahdollisuuksia uusille kaupoille ja samalla tarjota suojaa laskusuhdanteilta, jotka voivat vaikuttaa kolikkopussiisi syvästi.

Jos esimerkiksi olisit myynyt ainakin osan altcoin-pusseistasi, kun Bitcoin rikkoi 6000 dollarin tukirajan marraskuussa, olisit suojannut pääomasi ja huomannut pystyväsi sijoittamaan sen uuteen asemaan uudessa vaiheessa. / kertymä.

Coinrule joustavuuden avulla voit päättää tietyt kolikot, joita haluat myydä tai ostaa riippuen siitä, kuinka Bitcoinin hinta liikkuu, tai voit esimerkiksi myydä ne, jotka toimivat paremmin (tai huonommin) sillä hetkellä.

Voit tietysti valita minkä tahansa kolikon kyseisessä kunnossa, mikä lisää strategiaasi entistä monipuolisempaa. Voit hallita sääntöäsi täysin.

Nämä ovat esimerkkejä mahdollisuuksista Coinrule voi tarjota sinulle.
Kirjaudu alustamme ja luo oma sääntösi nyt!

Käy kauppaa turvallisesti!