NFT

NFT-peleistä keskusteltu

Mitä NFT-pelit ovat?

NFT:t ovat luoneet jännittävän uuden suuntauksen lohkoketju ja kryptoavaruus. Varhaisen vaiheen NFT:t johtivat NFT-pelaamisen ja ansaitsemispelien kehittämiseen. Game-Fi on uusi alue, joka yhdistää rahoituksen ja pelaamisen tarjoamaan mahdollisuuksia ansaita tuloja pelaamalla.

NFT:llä on useita tapoja ansaita. Perinteinen malli rahan ansaitsemisesta pelaamalla sisältää harvinaisten keräilyesineiden etsimisen, kasvattamisen tai voittamisen. Pelaajilla on kuitenkin mahdollisuus kokeilla muita malleja. Play-to-Earn on yksi prototyypeistä, joka on saavuttanut paljon suosiota.

Mikä on NFT?

NFT edustaa esinettä, joka on ainutlaatuinen. Tämä on kryptografinen digitaalinen token, joka on kehitetty käyttämällä Blockchain-tekniikkaa.

NFT:itä voidaan käyttää useissa skenaarioissa. Ne voivat esimerkiksi toimia digitaalisena omaisuutena videopelissä, kerättävänä kryptotaideena tai reaalimaailman esineinä, kuten kiinteistöille.

Mitä NFT-pelit ovat?

Virtuaaliset keräilyesineet, joita voimme pitää sisällämme lompakko eivät ole NFT.

Säännöt, mekaniikka ja pelaajien välinen vuorovaikutus perustuvat kaikki NFT:ihin. Esimerkiksi NFT-pohjaisessa pelissä avatar tai ainutlaatuinen hahmo voi olla NFT tai virtuaaliset esineet, kuten pelin aseet, voivat myös olla NFT:itä.

Pelaajat voivat vaihtaa tai vaihtaa NFT:t saadakseen voittoa. Play-to-earn, uusi NFT-pohjaisten pelien malli, antaa pelaajille mahdollisuuden ansaita rahaa NFT-pohjaisilla peleillä. Älykästä sopimusta käytetään NFT-pelin sääntöjen ja ehtojen toteuttamiseen.

Ansaitse NFT pelaamalla pelejä

Käyttäjät voivat ansaita rahaa pelaamalla NFT:itä, joiden avulla he voivat pelata. Kun pelaajat pelaavat pidempään, he saavat enemmän rahakkeita sekä NFT:itä. Tokeneita voidaan käyttää joko pelissä tai myydä pörssissä. Tämä mallin avulla käyttäjät voivat ansaita NFT:itä ja tokeneja johdonmukaisella tavalla.

Axie Infinity on yksi suosituimmista NFT-peleistä ansaitaksesi. Käyttäjien on joko ostettava 3 "Axies" (pelin Pokémonin kaltaiset lemmikit) alkusijoitukseksi tai saatava stipendi aloittaakseen pelaamisen.

Axiesin hinnat vaihtelevat ja voivat nousta jopa 200 dollariin. Kun käyttäjä on löytänyt aloitusryhmän ja suorittanut haasteet ja tehtävät, hän ansaitsee Smooth Love Potion (SLP), ERC-20-merkin, joka voidaan vaihtaa vaihtoon.

Mikä on pelin sisäinen NFT?

Pelin sisäiset NFT:t ovat toinen tulonlähde NFT-peleille. Käyttäjät voivat ansaita keräiltäviä NFT-kortteja pelissä, toisin kuin Axie's SLP:n kaltaisia ​​korvattavia tokeneita.

Näillä keräilyesineillä on erilaisia ​​arvoja sen mukaan, ovatko ne kosmeettisia, harvinaisia ​​vai hyödyllisiä pelissä. CryptoKitties on esimerkki NFT:stä pelissä. NFT:n keräily pelissä on niiden ainoa perusta. Uusimmissa NFT-peleissä on saatavilla sekä pelin sisäisiä NFT-malleja että pelaamalla ansaita -malleja.

Suosittuja NFT-pelejä

Suurin osa NFT-peleistä on rakennettu Binance Smart -ketju ja Ethereum. Jotkut pelit perustuvat perinteisiin videopeleihin, mutta useimmat keskittyvät NFT-peleihin. Muita NFT-pohjaisia ​​pelejä on tulossa.

Sorare

Sorare koostuu jalkapallofantasiapelistä, jossa voit käydä kauppaa ja kerätä tosielämän jalkapalloilijoita.

Käyttäjä voi rakentaa viiden pelaajan jalkapallojoukkueen ostamalla tai käyttämällä tokenoituja kortteja. Joka kerta kun pelaaja voittaa, tekee maalin tai suorittaa tapahtuman, hän voi nousta tasolle ja ansaita enemmän pisteitä.

Jumalat Unchained

The Gods Unchained, Ethereumilla rakennettu NFT-kaupankäyntipeli, on hyvin samanlainen kuin Magic: The Gathering ja Hearthstone. Pelaajat rakentavat omia pakkansa vahvuuksien ja voimien perusteella, joita heillä on taistella muita pelaajia vastaan. Mitä enemmän pelaaja voittaa, sitä enemmän hän ansaitsee myytäväksi tai käytettäväksi.

Fluxia voi ansaita pelaamalla joitakin ranking-pelejä, kuten Gods Unchained. Voit käyttää Fluxia tehokkaiden NFT-korttien luomiseen. Pelaajat voivat myydä ne tai ostaa uusia kortteja jatkaakseen kierrosta.

Binance NFT -kokoelmat

NFT:n mysteerilaatikoiden ja keräilykumppanuuksien kanssa NFT-markkinapaikat osoitteessa Binance tarjoaa käyttäjille NFT-pelikokemuksen.

Digitaiteilijat ja NFT-pelit ovat kaikki mahdollisia. Jokainen mysteerilaatikko sisältää NFT:n, joka on valittu satunnaisesti erilaisista harvinaisuuksista ja kokoelmista. Käyttäjä voi joko avata mysteerilaatikon ja paljastaa NFT:n tai myydä sen ennen avaamista.

NFT-kokoelmat koostuvat tiettyyn teemaan keskittyvistä NFT:istä tai Mystery Boxeista. Game-fi Mystery Box -kokoelmat, jotka sisältävät:

Binance Play ansaitaksesi

  • MOBOX-kokoelma: Tämä BSC:lle rakennettu alusta yhdistää NFT:t ja DeFi-sadonviljelyn. NFT-mysteerilaatikot sisältävät MOMO NFT:t, joilla on satunnainen hajautusvoima MOBOX-alustalla.
  • Naapurini Alice Collection My Neighbor Alice, virtuaalinen rakennuspeli. Tämä peli sisältää NFT-kosmetiikkaa. Vain kosmeettiset tuotteet sisältyvät kokoelman mysteerilaatikoihin. Käyttäjät arvostavat ne ja myydään jälkimarkkinoilla.

Yhteenveto

NFT-peliekosysteemi on kokoelma digitaalisia keräilyesineitä, joilla on säännöt, joiden avulla pelaajat voivat olla yhteydessä toisiinsa. Käyttäjät arvostavat NFT:itä joko niiden kerättävyyden tai hyödyllisyyden vuoksi. Game-fi on peliyhtiö, joka on muuttanut tapaa, jolla NFT:t hankitaan ja käytetään.