Miksi krypto on alhaalla
Salausautomaattinen kaupankäynti

Miksi kryptovaluutat ovat laskeneet tänään? Pysy rauhallisena ja riskinhallinta

Kryptovaluuttakauppa muistuttaa enimmäkseen ajatuksia voitosta ja pääoman kasvusta. Todellisuudessa tähän liittyy kuitenkin epävakautta ja riskejä. Kryptomarkkinat ovat epävakaat, ja hinnat vaihtelevat jatkuvasti. Monet uudet tulokkaat voivat hämmentyä, kun jatkuvan hinnankorotuksen jälkeen trendi lopulta kääntyy. Niin, miksi kryptovaluutat ovat laskussa? 

Esittelemme markkinoiden toimintaa ja muita tekijöitä, jotka eskaloivat trendin kääntymistä, kuten vipuvaikutusta ja likvidaatiota, vastataksemme tähän kysymykseen. 

Saatat myös löytää lisää vinkkejä kryptovaluuttakaupan aloittamiseen Tämä artikkeli mielenkiintoista.

Kuluneiden 6 kuukauden aikana Bitcoin antoi vaikutelman, että ainoa mahdollinen suunta oli ylöspäin, ja se julkaisi säännöllisesti uusia kaikkien aikojen huippuja. Koska hintakehitys kehittyi äskettäin, viimeisin läpimurto näytti melko heikolta, ja se palautuu nyt nopeasti. Kauppiaat ovat ostaneet dippejä vain siksi, että se on kaikki, mitä heidän on täytynyt tehdä kuuden kuukauden ajan hyötyäkseen voitoistaan. RSI antaa selkeän kuvan trendin nykyisestä voimakkuudesta. Se heikkenee jokaisella uudella jalalla.

Bitcoinin nousutrendi heikkenee

Kuinka markkinat toimivat

Osallistuessaan vapaille markkinoille, kuten kryptovalvontaan, useat sijoittajat vaikuttavat markkinoiden toimintaan. Pitkäjänteiset sijoittajat kerääntyvät yleensä. Hitaasti mutta tasaisesti hinta alkaa nousta. Valaat ja suuret sijoittajat kohdistavat salkkunsa uudelleen ja lisäävät kysyntää vaikuttamatta tarjontaan paljon. Myöhemmin johtanut hintojen nousuun, mikä rohkaisee lisää uutta pääomaa virtaamaan. Uudet pääomavirrat johtavat hintojen nousuun, mikä vähentää sijoittajien hintaherkkyyttä. Koska hinta ei näytä koskaan laskevan, sijoittajat lisäävät vipuvaikutusta ja riskipääomaa.

Kryptomarkkinoiden syklit

Kun ylenpalttisuus saavuttaa liiallisen tason, hinta palautuu, mikä johtaa korkean vipuvaikutuksen omaajien likvidaatioon. Tässä tarjonta ylipainottaa kysyntää ja painaa hintoja alas. Korjaus alkaa kiihtyä, ja ne, jotka olivat ylialtistuneet paniikkiin, myyvät, mikä aiheuttaa hinnan romahtamisen. Lyhyen aikavälin kauppiaat myyvät spekuloimalla hintakehitystä, kun taas pitkän aikavälin kauppiaat keräävät vähitellen aggressiivisemmin pudotuksia. Kun myyntipaine laskee, kun myyjät purkavat eniten vipuvaikutteisen aseman, sykli voi palata alusta.

Vipuvaikutus ja likvidaatiot

Monet kauppiaat käyttävät vipuvaikutusta lisätäkseen positioidensa kokoa ja lisätäkseen kauppansa tuottoa. Vipuvaikutus tarkoittaa sitä, että kauppiaat käyttävät rahakkeitaan vakuudeksi kasvattaakseen positionsa kokoa lainaamalla varoja pörssistä. Tämä tekniikka voi suurentaa voittoja, mutta se lisää myös tappioita ja lisää markkinoiden kokonaisriskiä. Kun kauppiaat käyttävät suuria vipuvaikutuksia ja markkinat liikkuvat heitä vastaan, pörssit sulkeutuvat torilla positiot, joissa marginaali ei enää kata tappioita, mikä laukaisee likvidaatiot. Kun markkinaliikkeet ovat äärimmäisiä, useampia kauppiaita likvidoidaan kerralla, mikä painaa hintaa vielä alemmas.

Liiallinen vipuvaikutus on yksi tärkeimmistä syistä kryptovaluuttojen laskuun tänään.

Tuore esimerkki on, kun Bitcoinin hinta putosi 22 % helmikuun 21. päivästä 23. päivään, mikä johti noin puolen miljoonan kaupan realisointiin, joiden arvo oli yhteensä 4.4 miljardia dollaria kaikissa kryptopörsseissä.

Historiallinen viite

Bitcoinin historia ei ole vieras äkillisille 20-30 prosentin hintapudotuksille. Joulukuussa 2017 Bitcoin asetti uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 16,638 25 dollaria; tätä seurasi noin 20 prosentin hintakorjaus. Historiallisia viittauksia tarkasteltaessa käy ilmi, että 2017 %:n korjaukset eivät ole epätavallisia Bitcoinin kaltaiselle epävakaalle omaisuudelle. Vuosien 2018 ja 30 välisenä aikana hinta laski jopa 9 % 3000 kertaa ja nousi yli XNUMX % samana ajanjaksona.

Kryptomarkkinoiden perusteet

Kryptovaluuttamarkkinoiden perusperiaatteiden tarkastelu voi auttaa kauppiaita ymmärtämään, mihin markkinat ovat menossa. Yksi tärkeä mittari, jota voidaan pitää markkinoiden menestyksen indikaattorina, on Decentralized Finance Dappsissa lukittu kokonaisarvo. Tämä on tällä hetkellä 38.52 miljardia dollaria ja jatkaa kasvuaan. Lukittu kokonaisarvo osoittaa kiinnostusta DeFiä kohtaan, ja kryptovaluuttojen käyttöönotto on kasvussa.

Toinen indikaattori on BTC:n Hashrate, joka on kaikkien aikojen korkein. Tämä osoittaa, että Bitcoin-verkko on turvallisempi kuin koskaan. Lisäksi se osoittaa, että tällä hetkellä kaivostyöntekijöitä on paljon. Yhdessä sen tosiasian kanssa, että Bitcoin-markkinoille on tulossa lisää instituutioita, vakuuttaa kauppiaille, että vahvat perustekijät tukevat hinnannousua.

Bitcoin Hashrate. lähde

Riskienhallinta

Olipa kyse kaupankäynnistä futuureilla tai spotilla, on aina tärkeää harjoittaa järkevää riskinhallintaa. Noususyklien aikana sijoittajat taipuvat antautumaan tunteille ja alkavat uskoa, että heidän sijoittamansa omaisuuserän hinta ei koskaan laske, riippumatta siitä, millaisia ​​olettamuksia investoinnin kustannuksista tai uskotaan mahdollisuuteen.

Riskienhallinnan harjoittaminen sijoittamalla vain siihen, mitä sinulla on varaa menettää, on välttämätöntä. Yksinkertaisin tapa suojata varojasi jopa noususuhdanteessa on ottaa stop-loss käyttöön. Stop-loss suojaa varojasi peruutuksen sattuessa. Toinen vaihtoehto on käyttää futuureja kryptovaluuttojen lyhyeksi myyntiin saadakseen hyötyä hinnanlaskusta.

Kanssa Coinrule, on helppo napata mahdollisuudet huonoista puolista, aivan kuten markkinoiden nousussa.

Bitcoinin lyhyeksi myyntistrategia päällä Coinrule

Toimi kun

Kryptovaluuttamarkkinoiden ymmärtäminen antaa kauppiaille mahdollisuuden ottaa käyttöön strategioita ja toimia niiden mukaisesti. Käyttämällä kaupan automaatiotyökalua, kuten Coinrule antaa kauppiaille mahdollisuuden toteuttaa strategiansa nopeasti ja oikea-aikaisesti markkinoiden liikkeiden aikana. Alla olevan kaltaisen yksinkertaisen stop-loss- tai kumulaatiosäännön käynnistäminen voi olla erittäin hyödyllistä hinnan käänteessä.

Tämä sääntö on asetettu myymään Bitcoinia, kun hinta laskee 4 %, ja ostamaan sitten takaisin, kun hinta laskee edelleen. Näin suojaat varojasi ja lisäät myös hallussa olevien tokenien määrää. Tämän kaltaiset säännöt antavat kauppiaille mahdollisuuden hallita riskejä helposti ja tehokkaasti ilman jatkuvaa hintojen seurantaa.

Riskienhallintastrategia Päällä Coinrule

Keskeiset ostokset

  • Kryptovaluuttamarkkinat toimivat syklisesti, ja tunteet ovat liikkeellepaneva tekijä kryptosyklissä. Hintojen noustessa sijoittajat alkavat FOMO:ta omaisuuserään, joka nostaa hintoja ja yliveloittaa itseään. Tämä johtaa lopulta jyrkkään korjaukseen, jossa monet kauppiaat myyvät omaisuuttaan ja nollaavat pitkän aikavälin sijoittajien syklin, jotta ne alkaisivat jälleen kerääntyä.
  • Monet kauppiaat avaavat positioita suurella vipuvaikutuksella. Markkinoiden voimakkaiden liikkeiden aikana on suljettava asemansa selvitystilan vuoksi. Se pahentaa entisestään hintojen laskun suuruutta.
  • Historia toistaa itseään. 20–30 %:n korjaukset ovat tyypillisiä epävakaille omaisuuserille, kuten Bitcoinille. Olemme nähneet samanlaisia ​​pudotuksia kuin näimme useita kertoja aiemmissa Bitcoin Bulls -sykleissä. 
  • Kuten kaikilla markkinoilla, myös kryptovaluuttamarkkinoilla on perustekijänsä. Mittarit eroavat kuitenkin muista markkinoista. Yksi tällainen mittari on Defiin lukittu arvo, joka osoittaa kiinnostusta hajautettuun rahoitukseen.