bitcoinin hinta vs valitut altcoinit
Salausautomaattinen kaupankäynti

Milloin ALT nousee? Kerää suosikkikolikoitasi odottaessasi..

Viimeiset pari kuukautta olivat melkoisia tylsä Bitcoinin hintaa tarkasteltaessa, mutta erittäin alhaisen volatiliteetin jaksoja seuraa yleensä erittäin todennäköisesti merkittävä hinnanmuutos (ylös tai alas).

Kaksi päivää sitten kauan odotettu Bitcoin-pumppu saapui, ja se oli valtava! Noin 20 % hinnannousu muutamassa minuutissa.

Bitcoinin hinnan nousu
4200 USD:n vastuksen rikkomisen jälkeen FOMO-osto alkoi

Tuo valtava tapahtuma jätti minut ristiriitaisiin tunteisiin. Toisaalta innostus siitä, mikä voisi olla selvä merkki markkinoiden yleisen tunnelman muutoksesta ja pitkittyneiden kryptovaluuttojen karhumarkkinoiden päättymisestä. Toisaalta BTC-määräisten altcoin-salkkuni muuttui yhtäkkiä enimmäkseen punaiseksi, vaikka se oli USD-arvoon nähden edelleen erittäin vihreä.

Bitcoinin hintapiikki johti laajaan myyntiin lähes kaikkien muiden altcoinien joukossa, jotka olivat ensimmäisten tuntien aikana huomattavasti heikommat kuin "kuningas-BTC".

Jos vertaamme BTC:n hintaa kaikkien muiden Altcoinien yhteenlaskettuihin hintoihin, voit selvästi huomata, kuinka kaikki muut kolikot kamppailivat noustakseen yhtä jyrkästi kuin Bitcoin.

Altcoinin hinta vs Bitcoin hinta
Altcoinit ovat yleensä heikompia BTC:n suuren volatiliteetin aikoina

Voit myös verrata eri polkuja eri kolikoilla.

Ethereumin hinta on edelleen jäljessä Bitcoinista, mikä ei mielestäni ole hyvä indikaattori sen vahvuudesta, joten etsin mieluummin muita kolikoita ostettavaksi, kunnes tämä kuvio palautuu.

Ethereum-trendi verrattuna Bitcoiniin 20 % pumpun jälkeen
Bitcoinin hinta vs Ethereum

Päinvastoin, Litecoin pari alkuperäisen alituloksen muutamassa tunnissa ja alkoi ylittää Bitcoinin merkittävästi. On syytä muistaa, että Litecoin on osoittanut lujaa ostopainetta jo viikkoja. Niin kauan kuin tämä suuntaus jatkuu, LTC:n ostaminen tarjoaa paremman riski-tuottoprofiilin kuin monet muut markkinoilla olevat kolikot.

Litecoinin nousutrendi ylittää merkittävästi Bitcoinin
Bitcoinin hinta vs Litecoin

Yleensä nämä ovat erittäin tärkeitä näkökohtia, jotka voivat auttaa sinua tekemään kaupankäyntipäätöksesi ja parantamaan tuottoasi. Erityisesti yksi todiste, jonka voimme ottaa analysoimalla näitä kaavioita, on se, että Altcoinit tarvitsevat kokeakseen kestävän nousutrendin Bitcoinin hinnan alhaisen volatiliteetin ajanjakson, aivan kuten meillä oli viimeisen kahden kuukauden aikana.

Bitcoinin hinta vs Altcoin-markkinat
Altcoinsin suorituskyky vuoden 2019 alusta vs BTC

Pääkysymys on nyt, mihin olemme menossa täältä? On toinen Altseason tulossa?

Mielestäni yksi tärkeimmistä kaavioista kryptomarkkinoilla tällä hetkellä on BTC:n prosenttiosuus markkinoilla olevista kolikoista. Se on ratkaisevan tärkeää, koska se osoittaa, että markkinat voivat olla tienhaarassa. Aikana salattu talvi, määräävä asema nousi merkittävästi (Altcoins menestyi BTC:tä heikommin), mutta tämä trendi alkoi palautua vuoden 2019 alusta lähtien, mikä vastaa lähes täydellisesti markkinoiden hallitsevan aseman historiallista laskutrendiä, joka on peräisin vuoden 2014 karhumarkkinoilta.

Bitcoin-markkina-asema
% markkinoista BTC vs. muut Altcoinit

Tämä tekninen havainto voisi saada vahvistuksen siitä, että monien hankkeiden odotetaan alkavan tuottaa merkittäviä tuloksia tulevina kuukausina ja vuosina. Joten on turvallista olettaa, että dominanssi pitäisi teoreettisesti painaa jälleen alas, kun uusi härkäsykli tulee.

Olemme kohtalaisen optimistisia Altcoinsin tulevaisuuden ja monipuolisen salkun suhteen erilainen lupaava projekti voi tuottaa erittäin mielenkiintoisia voittoja. Jos uskot, että suotuisa aika Altcoinien ostamiselle on lähestymässä, voit helposti luoda kertymisstrategian Coinrule.

Valitse ensin vaihto, jossa haluat suorittaa säännön, ja valitse sitten, milloin haluat tämän säännön suoritettavan. Oletetaan esimerkiksi, että haluat sen toimivan joka päivä.

Tässä vaiheessa sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  • valitaksesi yhden tietyn kolikon
  • valitaksesi minkä tahansa markkinoilla olevan kolikon. Harkitse, että voit myös lisätä ylimääräisen suodattimen esimerkiksi sulkeaksesi pois kaikki tietyn markkina-arvon alapuolella olevat kolikot
  • valitaksesi minkä tahansa kolikoistasi. Tässä tapauksessa vältyt lisäämästä ei-toivottuja kolikoita portfolioosi.

Eräs strategia voisi olla kolikoiden kerääminen hyödyntämällä niiden tilapäisiä laskuja ostaakseen sopivaan hintaan. Voit määrittää tällaisen säännön täällä:

Automatisoitu kaupankäyntistrategia altcoinien keräämiseksi laskuissa
Kerää kolikoitani niiden laskuihin

Tietenkin kaikki parametrit voidaan mukauttaa omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Näet, kuinka helppoa on luoda ja määrittää automaattinen kaupankäyntistrategiasi siellä.

Luo nyt oma roolisi ja kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa jotain erityisen jännittäviä sääntöjä!

Seuraa meitä Twitter ja Telegram päivittäisiä päivityksiä ja uusia kaupankäyntiideoita varten!

KÄYTÄ TURVALLISTA KAUPPAA JA TEE OMA TUTKIMUSSI – TÄMÄ ARTIKKELI EI OLE MINKÄÄN MUOTOA SIJOITUSNEUVONTA!