Mikä on Binance
Salausautomaattinen kaupankäynti

Mikä on Binance – kokonainen kryptoekosysteemi pörssin takana

Jos olet uusi kryptovaluuttojen maailmassa, saatat ihmetellä mitä Binance On. Se on suosittu ja uskottava kryptopörssi. Järjestelmä on ollut käytössä heinäkuusta 2017 lähtien. Vuoden sisällä julkaisusta sitä käytti jo 10 miljoonaa ihmistä.

Mikä tekee Binancesta erilaisen?

Yksi asioista, jotka ovat tehneet tästä kryptopörssistä suositun, on sen ainutlaatuisuus kilpailijoihin nähden. Suurin osa sen kilpailijoista tarjoaa vain fiat-kriptomarkkinoita (esimerkiksi USD-Bitcoin). Binance tarjoaa kuitenkin paljon enemmän, alkaen useista krypto-to-crypto-markkinoista (esimerkiksi Bitcoin-to-BAT).

Nämä markkinat houkuttelevat käyttäjiä, jotka eivät voi saada kolikoita muista pörsseistä. Järjestelmässä on myös alhaiset kaupankäyntimaksut, luotettava tekniikka ja korkea luottamus, mikä on auttanut sen nopeaa kasvua. Julkaisunsa jälkeen Binance on ollut uskomattoman kannattava, ja se rekisteröi 446 miljoonaa dollaria voitot vuonna 2018.

Ansaitse rahaa kryptolla: 10 tapaa ansaita Bitcoinia ja muita kryptoja Binance-ansaitsemalla | Binance blogi
Kuva: Binance-blogi

Ansaitse passiivisia tuloja varten

Yksi nopeimmista ja yksinkertaisimmista tavoista ansaita passiivisia tuloja on kautta Binance tienaa. Aiemmin säästötilit saattoivat tarjota erittäin korkeita korkoja. Keskimääräinen korko kuitenkin liikkuu nykyään pienen prosentin, noin 0.5 prosentin tuntumassa, useimmilla perinteisillä säästötileillä perinteisissä pankeissa.

Näin alhaisilla koroilla ihmisten on vaikea ansaita passiivisia tuloja tai jopa suojata omaisuuttaan korkean inflaation vuoksi. Toisaalta Binancen kryptovaluutan käyttäjät voivat odottaa suuria voittoja varoistaan. Tästä huolimatta useimmat ihmiset eivät ole vielä käyttäneet näitä kryptonsäästötuotteita.

Jos olet vielä hämärässä siitä, mitä Binance on, sinun tulee ymmärtää, kuinka Binance Earn on hyödyllinen käyttäjille, jotta saat käsityksen tästä koko kryptovaluuttapohjaisesta ekosysteemistä. Binance Earn auttaa aloittelijoita ja edistyneitä käyttäjiä ansaitsemaan korkeampia tuottoja jopa tekemättä usein kauppoja.

Käyttäjänä saat lukuisia tapoja ansaita rahaa käyttämällä Binance ansaita, sillä useat tuotteet tarjoavat päätakauksia, jotka varmistavat, että käyttäjien alkuperäinen talletus on edelleen ehjä. Tällä hetkellä voit saada kahden tyyppisiä tuloja Binance ansaitsemalla - taattu ja korkea tuotto.

Maksukortti Debit-maksuihin

Binance tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa asioita, joita he rakastavat krypton avulla. Binance-kortin avulla he voivat käyttää haluamiaan kryptovaluuttoja yli 60 miljoonan kauppiaan luona maailmanlaajuisesti. Käyttäjien tarvitsee vain siirtää krypto spot-lompakosta rahoituslompakkoon, ja he ovat valmiita lähtemään.

Binance-kortilla voit tehdä mitä tahansa tavallista maksukorttia ja paljon muuta. Binance-kortti toimii kuten tavalliset pankkien myöntämät maksukortit. Käyttäjät voivat täydentää kortilleen rahaa Binance Card App -sovelluksella, yleensä Binance Coinin (BNB) tai Bitcoinin muodossa.

Aina kun käyttäjä suorittaa maksun, kortti käyttää saldoa korttimaksuihin ja vähentää kulut saldostasi automaattisesti. Binance-kortilla sinun ei enää tarvitse myydä kryptoa maksaaksesi laskusi, vaan voit myös pitää HODlingin ja käyttää vain ne varat, joita tarvitset maksujen suorittamiseen.

Lainat helppoa luottoa varten

Ihmiset, jotka eivät tiedä mikä on Binance, ihmettelevät yleensä, onko Binancella lainoja. Vastaus on kyllä. Binance tarjoaa myös lainoja käyttäjilleen, ja nämä lainat tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja eri omaisuuseriin, mukaan lukien krypto-, vakuudet ja korko. Käyttäjät saavat myös Binancen sisäiseen riskienhallintaan perustuvia markkinaehtojen mukaisia ​​enimmäislainarajoituksia.

Vain rekisteröityneet Binance-käyttäjät pääsevät Binance-lainoihin. Binance tarjoaa lainoja useissa kryptoissa, kuten BTC, ETH, BNB, BUSD ja USDT. Binance-lainat tukevat vakuudeksi erilaisia ​​kryptoja, kuten BTC, ETH, BNB ja BUSD.

Binanssilaina termit vaihtelevat välillä 7, 14, 30, 90 ja 180 päivää. Voit kuitenkin maksaa etukäteen, kun muistat, että he laskevat korkoa lainatuntien mukaan. Binance laskee koron tuntikohtaisesti ja perustaa koron käyttäjän lainan nostoon.

Binance Review 2021: Onko se edelleen paras kryptovaihto - onko se turvallista?
Kuva: Blockonomi

Marginaalit ja johdannaiset vipuvaikutteiseen kaupankäyntiin

Marginaalikauppa on menetelmä, jossa käyttäjät käyvät kauppaa kryptovaroilla lainaamalla varoja. Tämän tyyppinen kaupankäynti antaa käyttäjille mahdollisuuden päästä käsiksi suuriin pääomasummiin (jota heillä ei ehkä muuten olisi) positioidensa lisäämiseksi. Se vahvistaa kaupankäyntituloksia ja auttaa kauppiaita saavuttamaan suuremman tuoton onnistuneissa kaupoissa.

Marginaalikauppiaat antavat tilauksia ostaa tai käydä kauppaa kryptoja spot-markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että alusta sovittaa marginaalitoimeksiannot spot-markkinatilauksiin. Jokainen marginaaliin liittyvä tilaus on itse asiassa spot-tilaus. Sillä välin niille kauppiaille, jotka käyvät kauppaa futuureilla, osto- tai myyntimääräykset annetaan johdannaismarkkinoille.

Kaikilla futuurisopimuksilla käydään kauppaa johdannaismarkkinoilla, ja kaupankäynti riippuu velvoitteesta toimittaa omaisuuseriä tulevaisuudessa. Et voi käydä kauppaa futuurisopimuksilla spot-markkinoilla, koska futuurit liittyvät kohde-etuuden selvittämiseen myöhempänä ajankohtana, kun taas spot liittyy todelliseen selvitykseen juuri nyt. Tästä syystä marginaalikauppaa ja futuurikauppaa käydään kahdella eri markkinalla.

Futuurisopimukset antavat myös kauppiaille mahdollisuuden kerätä valtavia voittoja käyttämällä vipuvaikutusta.

Launchpool kryptosijoituksiin

Mikä Launchpool on? Binancella on täydellinen palveluekosysteemi, joka on räätälöity palvelemaan suurinta osaa kryptovaluuttojen käyttäjien tarpeista. Binancea käyttävät ihmiset ovat saattaneet nähdä Binance Launchpool ponnahtaa esiin ajoittain, kun he käyvät kauppaa.

Joten mikä on Launchpool? Launchpool on alusta, jonka tavoitteena on tukea kryptoverkkoa tarjoamalla pääsyn kryptosijoituksiin jokaiselle Binancen käyttäjälle. Alustan avulla käyttäjät ja sijoittajat voivat tuottaa valtavia tuottoja uusien rahakkeiden muodossa.

Ratkaisu tarjoaa etuja käyttäjille ja nouseville kryptovaluuttaprojekteille. Launchpool auttaa laadukkaita projekteja keräämään varoja ja samalla mahdollistaa kryptokäyttäjien ja sijoittajien houkuttelevan tuoton.

Tällä hetkellä Launchpool sisältää 19 projektia. Alusta tarjoaa yksinkertaista mekaniikkaa ilmaisten rahakkeiden ansaitsemiseen. Käyttäjät ovat myös joustavia ansaitsemaan uusia tokeneita ja hallitsemaan olemassa olevia varojaan. Lisäksi alusta tarjoaa kasvua projekteille ja omistajille.

Yhteenveto

Binance on yksi maailman johtavista kryptopörsseistä. Yksi tämän pörssin käytön etu on, että sillä on laaja luettelo kauppapareista. Lisäksi sen maksut ovat suhteellisen alhaiset muihin alustoihin verrattuna.

Alusta käyttää myös BNB-kolikkoa hyödyllisyystokenina kaikkeen pörssissä. Tämän ansiosta käyttäjät voivat maksaa kaikki transaktio- ja kaupankäyntimaksut paljon alhaisemmalla hinnalla kuin he muutoin maksaisivat muiden rahakkeiden/pörssien kanssa.

Kaikki kaikessa, Binance on perustanut itsensä keskitetyksi palvelupisteeksi, joka kattaa kaikki kryptoekosysteemiin saapuvan käyttäjän taloudelliset tarpeet. Fintechin nykyisen kehityksen ja suosion vuoksi Binancen odotetaan kasvavan voimakkaasti tulevina vuosina, koska se yhdistää spot-kaupan, passiivisen tulon, kryptopankkikortit, kryptolainat, velka- ja johdannaiskaupan sekä kryptosijoitukset.