crypto trading bot
Salausautomaattinen kaupankäynti

WebSocket-integraatio on käynnissä!

At Coinrule, työskentelemme joka päivä tarjotaksemme käyttäjillemme parhaat työkalut kaupankäynnin suorituskyvyn parantamiseksi. 

Tänään meillä on ilo ilmoittaa kaupankäyntimoottorimme suuresta päivityksestä, suorasta integraatiosta yhdistettyjen pörssiemme kanssa WebSocketin kautta. 

Mitä tuo tarkoittaa?

Toistaiseksi luotimme kolmannen osapuolen tietojen tarjoajaan, joka välitti kaikkien kolikoiden kokonaishinnat. Kokonaishinnat ovat vähemmän vaihtelevia ja ovat hyvä vaihtoehto keskipitkän ja pitkän aikavälin kaupankäyntistrategioihin.

Mutta entä jos haluan hypätä hinnannousuun nopeasti tai reagoida nopeasti äkilliseen laskuun? Näissä tilanteissa kokonaishinta ei ole paras lähde liikkeen asianmukaiseen kauppaan.  

Tässä tulee ratkaisu. Pystymme nyt hakemaan reaaliajassa kaikki hintapäivitykset kustakin pörssistä ilman merkittävää viivettä. Kaupankäyntibotimme tarkistaa nyt jokaisen kaupan tarkasti. Tämä päivitys mahdollistaa kaksi merkittävää parannusta sääntöihisi:

  • Edellytyksiäsi voidaan laukaista välittömästi, kun valitulla hinnalla käydään kauppaa markkinoilla.
  • Jos sääntö aktivoituu paremmalla ajoituksella, myös toimeksiantosi toteutetaan täsmälleen kaupankäyntisuunnitelmasi mukaisesti.

Miten hintalaukaisumme toimivat?

On kolme eri tapaa määrittää ehdot hintojen perusteella.

Ensin voit määrittää tietyn hintatason, jonka ala- tai yläpuolella sääntö aktivoituu ja lähettää tilauksen markkinoille. Tämä on erittäin hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun haluat kerätä kolikoitasi kohtuulliseen hintaan tai kun haluat asettaa kolikoillesi stop loss. 

crypto trading bot
Kunto perustuu tiettyyn hintaan

Vaihtoehtoisesti sääntösi voidaan käynnistää prosentuaalisella hinnanmuutoksella. Kaikkien eri kauppiaiden tarpeiden täyttämiseksi on kaksi tapaa määrittää laukaisu hintaprosentin perusteella.

Nykyhinnasta alkaen. Kun valitset tämän vaihtoehdon, otamme tilannekuvan nykyisestä markkinahinnasta, ja tämä on staattinen viite hinnan nousun tai laskun laskemiseen. Tämä vaihtoehto on järkevä lähinnä silloin, kun markkinoilla ei ole selkeää suuntaa. Tässä tapauksessa voit esimerkiksi ostaa, kun tietty hinta laskee, ja sitten myydä, kun hinta nousee. 

Crypto trading bot
Kunto perustuu hinnanmuutokseen staattisesta hinnasta

Otetaan toinen esimerkki. Jos odotat läpimurtoa, mutta sinulla ei ole selkeää käsitystä siitä, mikä hinta sytyttää nousutrendin, hintaprosentin asettaminen voi auttaa sinua toteuttamaan kaupankäyntiideaasi nopeasti.

Valitun ajanjakson sisällä. Kun markkinat ovat trendeissä (sekä alemman että korkeamman), olisi tarkoituksenmukaisempaa asettaa viitejakso uudelleen, jotta hintaa seurataan asianmukaisesti. 

Esimerkiksi, kun valitset pudotusvalikosta "tunnin sisällä", botti ottaa tilannekuvan nykyisestä markkinahinnasta tunnin välein ja vertaa sitten seuraavia hintoja kyseiseen viitteeseen. Aseta tämä parametri kaupankäyntistrategiasi aikakehyksen mukaan. 

Kunto perustuu dynaamisesti laskettuun hinnanmuutokseen

Pidemmät aikakehykset ovat järkeviä, kun suunnittelet pitkän aikavälin strategiaa, lyhyemmät sen sijaan mahdollistavat nopean hinnanmuutoksen, kuten äkillisen hinnanpudotuksen tai piikin.

Monet käyttäjät ovat pyytäneet tätä päivitystä, ja olemme nyt innoissamme saadessamme toteuttaa tämän toimituksen vastataksemme heidän pyyntöihinsä. 

Tämä on yksi niistä teknisistä päivityksistä, jotka eivät näy, mutta varmasti huomaat ja arvostat sääntöjemme tehokkuutta!

Luo nyt paras Coinrule automatisoitu strategia koskaan!

Käy kauppaa turvallisesti!