Salausautomaattinen kaupankäynti

Heikot kädet

Noustuaan uuteen Bitcoinin kaikkien aikojen ennätykseen maaliskuussa, markkinat olivat näyttäneet vauhditta viikkoja. Uudet katalyytit, kuten Ethereumin ETF-hyväksyntä, näyttävät erittäin epätodennäköisiltä. Uuden lanseeraus Bitcoin ja Hongkongin Ethereum ETF -rahastot eivät ole houkutelleet merkittäviä volyymeja. Paljon odotettu ilmoitus Eigenlayer-tunnuksesta Ethereum-ekosysteemissä johti enemmän pettymykseen kuin jännitykseen. Huono puoli on se, että Yhdysvaltain hallituksen lisääntyvät tukahduttamistoimet kryptotietosuojatekniikkaa ja hajautettuja rahoitusalustoja vastaan ​​on muistuttanut markkinaosapuolia olemassa olevasta suuresta oikeudellisesta ja sääntelystä johtuvasta epävarmuudesta.

Bitcoin ETF:n käynnistäminen herätti monia kysymyksiä. Yksi niistä oli: ovatko ETF:n haltijat Hodl-uskovia, jotka ostavat pitkällä aikavälillä? Vai heikottavatko he asemansa ensimmäisellä vaikeuksilla? ETF:n 564 miljoonan dollarin ulosvirtaukset tämän viikon keskiviikkona antavat selkeän vastauksen tähän kysymykseen. Kaikki eivät voi sietää epävakautta, johon kryptokauppiaat ovat tottuneet.

Toisaalta Bitcoinin pudotus alle 60,000 50,000 dollariin ei ole suuri huolenaihe taistelukarkaistuille markkinaosapuolille, jotka ovat nähneet sen aiemmin. Tekniset analyytikot ovat pitäneet alhaista XNUMX XNUMX dollaria "härkämarkkinoiden" pudotusalueena jo jonkin aikaa. Sanonta "Myy toukokuussa, mene pois" ei tule tyhjästä, kun markkinaosapuolet valmistautuvat hiljaisempaan kertymisen kesään.

Samaan aikaan Morgan Stanley pyrkii sallimaan 15,000 4 välittäjään suositella Bitcoin ETF:iä asiakkailleen. Neljäs puolittaminen on myös vähentänyt Bitcoinin emissioprosenttia. Vaikka Ethereum ETF viivästyisi, se ei myöskään katoa. Blackrockin ETF-sovelluksilla on tähän mennessä onnistuttu 100 %. Ehkä suurimmat riskit liittyvät lakiin. Mutta tämä taistelu jatkuu, sitä johtavat suuret kryptopelaajat, kuten Consensys, Coinbase ja Uniswap, jotka edustavat laajaa alaa. Heillä on takanaan merkittävää osaamista ja pääomaa. Mikä tärkeintä, SEC on menettänyt tapauksiaan nopeasti. Sen yritys tehdä politiikkaa täytäntöönpanon avulla ei ole perustuslain mukainen.

Tulevaisuudessa on paljon enemmän katalysaattoreita positiivisille ja huonoille puolille. Pääkysymys ei ole, jatkuvatko härkämarkkinat, vaan kysymys on "milloin".