Salausautomaattinen kaupankäynti

Uniswap on livenä Coinrule

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa Notify for Uniswap -sovelluksen julkaisemisesta – pelin muuttajan kaikille Coinrule käyttäjille.

Mikä on DeFi Notify -ominaisuus?

Decentralized Finance (DeFi) -ilmoitusominaisuus tarjoaa reaaliaikaisia ​​ilmoituksia henkilökohtaisten ehtojesi perusteella. Tämän uraauurtavan ominaisuuden avulla voit vastaanottaa hälytyksiä Telegramin tai sähköpostin kautta aina, kun kryptovaluutta täyttää määrittämäsi kriteerit.

Sinä asetat säännöt, ja DeFi Notify suorittaa seurannan. Tämä tarkoittaa, että voit pysyä kehityksen kärjessä ja tehdä tietoisia päätöksiä reaaliajassa ilman, että sinun tarvitsee manuaalisesti seurata kryptomarkkinoiden nopeita, 24/7-vaihteluita.

Mihin Notify auttaa?

Olemme suunnitelleet tämän ominaisuuden äärimmäisen helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Määrität vain haluamasi ehdot mille tahansa alustallamme listatulle kolikolle, ja DeFi Notify -ominaisuus pitää markkinoita silmällä puolestasi.

Voit asettaa hälytyksiä useiden kriteerien perusteella, kuten:

  • Hinta muuttuu (esim. kun kolikon hinta saavuttaa, nousee tai laskee tietyn prosenttiosuuden)
  • Kaupankäynnin volyymi muuttuu (esim. kun kolikon kaupankäyntimäärä ylittää tietyn kynnyksen)
  • Markkina-arvojen vaihtelut (esim. kun kolikon markkina-arvo saavuttaa tietyn tason)
  • Tekniset indikaattorit, mukaan lukien RSI, liukuvat keskiarvot ja paljon muuta!

Kun määrittämäsi ehdot täyttyvät, saat välittömästi hälytyksen haluamasi kanavan kautta, olipa se sitten Telegram tai sähköposti:

Miksi tulet rakastamaan DeFi-ilmoitusta

Tämä ominaisuus on enemmän kuin pelkkä hälytysjärjestelmä – se on tehokas liittolainen kryptovaluuttamatkallesi. Tässä on muutamia syitä, miksi pidät DeFi Notifysta:

  1. Pysy ajan tasalla ympäri vuorokauden: Kryptovaluuttamarkkinoiden ympärivuorokautisen luonteen vuoksi voi olla haastavaa pysyä ajan tasalla. DeFi Notifyn avulla voit olla varma, että et koskaan jää paitsi.
  2. Tee oikea-aikaisia ​​päätöksiä: DeFin nopeatempoisessa maailmassa ajoitus on kaikki kaikessa. Reaaliaikaisten ilmoitusten vastaanottaminen antaa sinun toimia nopeasti ja parantaa sijoitusstrategiasi tehokkuutta.
  3. Mielenrauha: Sinun ei tarvitse olla liimattu näyttöön koko päivän. Notify valvoo, että voit keskittyä muihin elämäsi tärkeisiin osiin.

Oletko valmis aloittamaan?

Olemme innoissamme, että pääset kokemaan DeFi Notify -ominaisuuden tuoman mukavuuden ja tehokkuuden. Aloita älykkäämpien ja tietoisempien päätösten tekeminen jo tänään. Määritä henkilökohtaiset ilmoituksesi, istu alas ja anna meidän pitää sinut ajan tasalla.

Kuten aina, olemme täällä tukemassa sinua kryptovaluuttamatkallasi. Jos sinulla on kysyttävää tästä uudesta ominaisuudesta tai tarvitset apua sen käyttöönotossa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakastukitiimiimme.

Pysy kuulolla, niin saat meiltä lisää innovatiivisia ominaisuuksia ja päivityksiä. Hyvää kaupankäyntiä!