Salausautomaattinen kaupankäynti

Trick or Treat

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Halloween on se ajanjakso vuodesta, jolloin kadut ovat täynnä haamuja ja hirviöitä. Tarkemmin katsottuna he ovat vain lapsia, jotka pyytävät karkkeja. Jos katsot tarkasti viimeisintä "karmeaa" Bitcoinin dippiä, löydät monia nouseva samoin.

Kuten odotettiin, markkinat etsivät ensimmäisen uudelleentestausta tukialue . Uudelleentestauksen aikana hinnanliikkeen suuruudella on väliä! Tämä viikko Bitcoin putosivat alle 60,000 XNUMX dollarin psykologisen tason vain löytääkseen toisen tuen aivan edellisen konsolidointialueen yläpuolelle.

Hinta nousi sitten takaisin läpimurtotason yläpuolelle. Tällainen hintatoiminta edellyttää vahvaa ostajaa ja kysyntää. Toisaalta myyjät eivät ehkä ole olleet tyytyväisiä niin vähäiseen pudotukseen koko ajan korkea. Jos he onnistuvat ajamaan hinnan uudelle alimmalle tasolle, se avautuisi vakavammalle laskulle, jonka avulla he voivat ostaa takaisin edullisemmalla hinnalla. Taistelu on käynnissä, ja se voi johtaa sivuttain siirtymiseen 57,000 64,000 - XNUMX XNUMX dollarin välillä.

Entä Alts? He ovat epäilemättä niitä, jotka hyötyvät eniten tästä skenaariosta. Altcoinien mielenosoitus BTC hinnat alkoivat tarkalleen viimeisimmän Bitcoinin nousun huipulla. Kun trendi alkoi heiketä, sijoittajat ja kauppiaat käänsivät takaisin Alts-allokaatiota.

Kuinka kauan tämä Alt-juhla kestää? Aika kertoo. Sillä välin on syytä pitää silmällä Bitcoin Dominanssikaavio verrattuna Bitcoinin hintaan. Tämä on paras yksittäinen indikaattori salkun allokoinnin optimoimiseksi ja tuottosi parantamiseksi alhaisempina aikoina haihtuvuus .