Salausautomaattinen kaupankäynti

Kaupankäynti Narratiivilla

Vuoden 2021 lähestyessä loppuaan on aika tarkastella joitain tämän vuoden suurimpien härkämarkkinoiden hallitsevimmista kertomuksista. Kuten tunnettu Crypto Influencer Cobie kirjoitti, kryptosyklien sisällä on jatkuva "metapeli".

"DeFi"-kertomus

Viimeisimmät härkämarkkinat alkoivat "DeFi Summerilla" vuonna 2020. Mutta vuonna 2021 DeFi blue chipit, kuten Aave, Uniswap tai Compound, menestyivät enimmäkseen suhteellisesti muita kolikoita huonommin.

"DeFi"-tarina oli loppunut, muut narratiivit ottivat vallan. Tänä vuonna tähän mennessä on ollut suuria kryptokertomuksia "Ethereum Killersin" ympärillä kilpailevien L1-alustojen, kuten Solanan, Avalanchen ja muiden kanssa, jotka ovat ylisuorittaneet suurimman osan markkinoista.

NFT-kertomus

NFT-projekteissa oli ainakin kaksi vahvan kasvun jaksoa, joita johti "NFT Bluechips", kuten CryptoPunks, Apes ja muut. Äskettäin Axie Infinityn johtamat GameFi-projektit ja kerronta Metaverse- ja Play to Earn -salauspeleistä lähtivät liikkeelle. Tietenkin voi tapahtua useita kilpailevia tarinoita samanaikaisesti.

Bitcoinin johdonmukaisuus

Kaiken tämän ajan Bitcoin on pysynyt epätyypillisen johdonmukaisena salausstandardien mukaan vähäisellä volatiliteetilla. Ollaksesi todella edistynyt elinkeinonharjoittaja, sinun on ymmärrettävä, mitkä tarinat ovat käynnissä, mitkä niistä ovat loppumassa ja mitkä voisivat saada vauhtia.

Jos korvasi ei ole lähellä maata ja joku kertoo sinulle krypton 'seuraavasta kuumasta asiasta', on mahdollista, että todelliset sisäpiiriläiset ovat jo siirtyneet eteenpäin.

Vuodelle 2022 varo joutumasta jonkun muun kryptosyklin kertomuksiin poistumislikviditeettinä.