saada krypto-cashback OKExillä
Salausautomaattinen kaupankäynti

Tee kauppaa Okexilla, hanki kryptorahapalautus suosikkikolikoksi!

CoinruleYrityksen tehtävänä on tehdä automatisoidusta kaupankäynnistä todella käyttäjäystävällistä, jolloin jokainen voi rakentaa edistyneitä kaupankäyntijärjestelmiä muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Ilmoitimme hiljattain uudesta kumppanuudesta OKExin kanssa. Tänään olemme iloisia voidessamme julkistaa tämän yhteistyön ensimmäisen tuloksen. 100 ensimmäistä tähän kampanjaan osallistuvaa tiliä saavat 100 % kryptorahapalautuksen CoinruleHobbyist Premium -suunnitelma. 

OKEx-kaupankäynnin edistäminen

Jos avaat tilin OKExissä meidän kauttamme Ilmoittautumislinkki, yhdistä se Coinrule ja käydä kauppaa vähintään 100 dollarin arvosta kryptoa. Voit lunastaa 40 dollarin cashbackin Premium-tilauksestasi Coinrule. 

Kaikkein paras? Voit päättää, missä kolikossa krypto-cashback on nimellisarvo. Valmistaudu! Valitse kolikko, jolla on parhaat mahdollisuudet hinnannousuun, niin lähetämme sen suoraan lompakkoosi! Voit valita kymmenen markkina-arvoltaan suurimman kolikon joukosta.

Tässä ovat vaiheet osallistuaksesi tähän kampanjaan:

  • Luo tili Coinrule
  • Tilaa yksi meidän Premium-suunnitelmat (Harraaja, kauppias tai ammattilainen)
  • Luo uusi tili OKExiin meidän kauttamme Ilmoittautumislinkki
  • Yhdistä OKEx-tilisi Coinrule
  • Luo yksi tai useampi automaattinen strategia Coinrule ja käytä vähintään 100 dollaria OKExissä kampanjan lopussa (17. heinäkuuta)
  • Soita meille sovelluksen sisäisen chatin kautta tai sähköpostitse
  • Coinrule siirtää valitut kolikot kolmen päivän kuluessa

Kampanja-ajan kolme aktiivisinta tiliä ovat oikeutettuja lisäpalkkioon suoraan OKEx-tililleen!

Kolme parasta tiliä, joilla on suurin kaupankäyntivolyymi 1 kuukauden kampanjajakson aikana, saavat vastaavasti 50 USDT, 30 USDT ja 20 USDT OKExin tarjoamana lisäpalkkiona.

Tutustu OKExiin

OKEx on yksi suurimmista globaaleista kryptopörsseistä. OKEx on yksi likvideimmistä kryptovaluuttojen kauppapaikoista. Coinmarketcapin mukaan OKEx on kolmanneksi suurin kauppavolyymien pörssi. Käy kauppaa OKExillä, löydät yli 300 listattua kauppaparia, jotka tarjoavat sinulle runsaasti mahdollisuuksia kaupankäyntistrategioillesi.

Olemme iloisia voidessamme tarjota kauppiaillemme mahdollisuuden luoda edistyneitä kaupankäyntijärjestelmiä OKExiin, jolla on huomattava kokemus innovatiivisista ominaisuuksista ja turvallisuudesta kryptoavaruudessa! 

Ole nopea ja osallistu kampanjaan, paikkoja on vain 100! 

Onko sinulla Coinrule tili? Ilmoittaudu tästä
Luo tilisi OKEx täällä