Salausautomaattinen kaupankäynti

Parhaat signaalit?

Oletko kuullut Ghost-chainsista? Nämä ovat hankkeita, joita hypättiin lyhyesti aikaisempien härkämarkkinoiden syklien myöhäisissä vaiheissa, mutta ne katosivat sitten hämärään pian sen jälkeen.

Näet yllä olevan Ghost-ketjun kaavion. Se nautti väliaikaisesti hypetystä vuonna 2017/18, mutta se ei koskaan toipunut rinteestä eikä saanut minkäänlaista hyväksyntää vuosien varrella.

Miksi tällä on merkitystä nykyään? Koska ymmärtääksesi syklin myöhäisen vaiheen, sinun on ymmärrettävä, kuka sen tekisi FOMO-osto tuleviin Ghost-chain-projekteihin.

TradFi (Traditional Finance) Hedge Funds kärsi kauheasta kehityksestä vuonna 2021. Vain kourallinen onnistui jopa ylittämään Yhdysvaltain osakeindeksin S&P500:n. Samaan aikaan Crypto Funds keskimäärin tuotti 214 % vuonna 2021, kun TradFi Hedge Fundsin tuotto oli noin 10 %.

Seuraus on yksinkertainen: ei-salausalkuperäiset rahastot, LP:t ja sijoittajat vaativat epätoivoisesti salausta. Monilla heistä ei ole todellista vakaumusta eikä ymmärrystä alasta. Viime aikoihin asti he saattoivat pitää kryptoa kokonaan huijauksena, mutta raha puhuu.

Heille mikä tahansa ketju kuulostaa miltä tahansa ja mitä suurempia lupauksia uusiin hankkeisiin pyrkivät antavat, sitä suurempia investointikierroksia tulee. Tuloksena on haamuketjuja ja pääomaa poltettu muotisanaprojekteihin.

Muistatko 'Enterprise Blockchain'in liittyvän hypetyksen? Kun markkinasykli kääntyy, tämä TradFi FOMO vain voimistuu.

Toiveikkaammin sanottuna krypto-alkuperäisrahastot kiihtyvät. FTX käynnisti äskettäin 2 miljardin dollarin riskirahaston, a16z:n, Paradigmin ja muita syvän kryptorahastoja, joilla on valtavat sota-arkut. Tällä hetkellä saatamme nähdä huippusignaaleja, mutta varo täysin erilaista käännettä vanhan ja uuden välillä tulevina vuosina.