alkuun 100 cryptocurrencies
Salausautomaattinen kaupankäynti

100 parasta kryptovaluuttaa: 5 katseltavaa projektia

Kun näet kuinka hyvin kryptovaluutoilla on mennyt, on erittäin todennäköistä, että olet kuullut niistä jostain, olipa kyse sitten sosiaalisen median alustoista, perinteisestä mediasta tai suusta suuhun. NASDAQin mukaan noin 14 % amerikkalaisista on sijoittanut kryptovaluuttoihin46 miljoonalla Yhdysvaltain kansalaisella on Bitcoineja.

Suurin osa väestöstä ja tuhatvuotinen sukupolvi ympäri maailmaa etsii toista turvasataa. Pandemian aikana globaalit taloudet ovat painaneet jatkuvasti rahaa ja devalvoineet valuuttaan. Tästä syystä perinteisten rahoituslaitosten, keskitettyjen markkinoiden ja hallitusten luontaiset ongelmat kryptovaluutat pyrkivät korjaamaan ne ongelmat teknologiansa, konsensuksensa ja ideansa avulla.

Kiinteät projektit 100 parhaan kryptovaluutan joukossa

Tällä hetkellä markkinoilla on listattuna yli 10,000 2 ainutlaatuista kryptovaluuttaprojektia. Markkinoiden arvo on reilusti yli XNUMX biljoonaa dollaria. Tämä arvostus on erittäin vaikuttava, koska kryptovaluuttamarkkinat ovat vain vuosikymmenen vanhat verrattuna antiikkikultamarkkinoihin. Kun otetaan huomioon projektien lisääntyminen markkinoilla, markkinoilla on runsaasti älykkäitä ketjutokeneita, stablecoineja ja monia muita projekteja.

Mielenkiintoista on, että monet näistä tunnuksista eivät ole turvallisia. He eivät tarjoa hyödyllisyyttä, heillä ei ole potentiaalia eikä niillä ole visiota; Monet ihmiset voivat kuitenkin nopeasti sijoittaa näihin rahakkeisiin nostaakseen hintaa ja hyödyntääkseen tilaisuuden. Todellisuudessa monet markkinoilla olevista tokeneista ovat tarpeettomia, eikä niillä ole konkreettista suunnitelmaa menestyä tai kasvaa kryptoavaruudessa; Jotkut kryptovaluutat ovat kuitenkin mielestämme kokeilemisen arvoisia.

Tässä artikkelissa keskustelemme viidestä parhaasta projektista, jotka ovat 5 parhaan kryptovaluutan joukossa, joita sinun pitäisi seurata.

Cardano

Cardano on helposti yksi lupaavimmista projekteista kryptoavaruudessa tällä hetkellä. Yksi ratkaiseva tekijä on, että Cardanon hintakehitys on ollut vakaa vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä. Tänä vuonna Cardanon arvo nousi 0.182 dollarista 1.45 dollariin ensimmäisen vuosineljänneksen loppuun mennessä. Siitä lähtien, huolimatta viimeaikaisista kryptohinnan laskuista, Cardanon arvo on pysynyt vakaana 1.52 dollarissa suuntaamalla vuoden toiselle neljännekselle.

Cardano kaavio

Suuri osa Cardanon menestyksestä johtuu omaisuuden yleistymisestä sen jälkeen, kun projekti antoi käyttäjille mahdollisuuden rakentaa sopimuksia projektin verkkoon. Vaikka Cardano on tunnettu siitä, että se ottaa asiat asteittain, projekti on kasvanut johdonmukaisesti vuosien varrella. Lopulta ponnistus kantoi paljon hedelmää, sillä Cardano sijoittuu kymmenen parhaan kryptovaluutan joukkoon markkina-arvolla mitattuna.
Cardanon älykäs sopimus mahdollistaa toiminnallisesti kehittäjien rakentaa DApps-sovelluksia, ottaa käyttöön uusia tokeneita ja laajentaa DeFI-tilaa. Siksi Cardanon pitäisi olla tarkkailulistallasi.

Ethereum

Ethereumilla on epäilemättä ylitsepääsemätön potentiaali. Se ei ole vain 100 parhaan kryptovaluutan joukossa, vaan se on myös ylivoimaisesti arvokkain lohkoketju Bitcoinin jälkeen. Koska Eth 2.0:n odotetaan olevan täysin toimintakykyinen tämän vuoden loppuun mennessä, Ethereum syrjäyttää todennäköisesti Bitcoinin valtaistuimelta. Yli 270 miljardin dollarin markkina-arvollaan Ethereum on toiseksi suurin kryptovaluuttaprojekti. Lisäksi Ethereum oli ensimmäinen projekti, joka antoi kehittäjille mahdollisuuden kehittää, rakentaa ja ottaa käyttöön DApps-sovelluksia ja -järjestelmiä hajautetussa ekosysteemissä.

On olemassa lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät Ethereumista jännittävän kehityksen kryptovaluuttaekosysteemissä. Aluksi se on ratkaisu maailmantalouden olemassa oleviin ongelmiin. Ethereumin alkuperäiset kryptovaluutat ovat ihanteellisia ratkaisuja rahalle, jonka maailma on keksinyt.

Eteerinen kaavio

Sinun pitäisi katsoa Ethereumia, koska projekti on eteenpäin katsova organisaatio ja pyrkii aina hyväksymään muutoksia ja etsimään ratkaisuja globaalien talouksien ongelmien ratkaisemiseksi, mikä näkyy alustan useissa Ethereumin parannusehdotuksissa. Koska NFT:t ovat menestyneet hyvin ja Ethereumin suunnitelmat siirtyä kestämättömästä Proof of Work -konsensusprotokollasta Proof of Stake -konsensusprotokollaan, Ethereumin odotetaan olevan yhteentoimiva ja erittäin skaalautuva ratkaisu.

Pallokuosi

Vaikka projekti on ollut tutkan alla siitä lähtien, kun se julkaistiin neljä vuotta sitten; Se on kuitenkin ylittänyt kryptoekosysteemin pääverkkonsa virallisen julkaisun myötä vuonna 2020. Mielenkiintoista kyllä, projekti sai paljon huomiota ominaisuuksiltaan. Projektin alkuperäinen tunnus, DOT, nousi dramaattisesti tiensä kymmenen parhaan kryptovaluutan joukkoon markkina-arvon perusteella.

Polkadotin markkina-arvo on yli 21 miljardia dollaria, joten sitä on vaikea missata. Yhteisö ylisti projektia alun perin Ethereum-projektin seuraajana ja kilpailijana. Se on ironista, koska Ethereum esiteltiin myös Bitcoinin kilpailijana.

Polkadot-kaavio

Sinun pitäisi katsoa Polkadot, koska projekti pyrkii tehostamaan Internetin hajautettua tulevaisuutta Web3:n kautta. Polkadot on helposti yksi lupaavimmista ja monimutkaisimmista projekteista, sillä se esittelee yhteentoimivan ratkaisun, joka on yhteensopiva muiden lohkoketjujen kanssa. Polkadot on kryptovaluutta, joka täyttää kaikki markkinoiden tällä hetkellä tarvitsemat vaatimukset. Sillä on muun muassa loistava yhteisö, vankka kehitystiimi, visionääri perustaja, vaikutusvaltaisia ​​kumppanuuksia, sijoituksia, merkittävä markkina-arvo, skaalautuvuus, päivitettävyys, suuret tapahtumanopeudet. Et voi mennä pieleen, kun on kyse Polka Dotista.

Litecoin

Litecoin on yksi onnistuneimmista projekteista kryptoekosysteemissä. Bitcoinin hankinnan vaikeutuessa, Litecoin otettiin käyttöön parantamaan Bitcoinin olemassa olevia ongelmia nopeampien transaktioiden ja demokraattisemman louhintaprosessin avulla, mikä teki projektista enemmän kattavan kuin eksklusiivisen.

Litecoin-kaavio

Nykyään Litecoin on ollut useimpien kauppiaiden kiinnostuksen kärjessä nopeiden transaktioaikojensa ja suhteellisen halvempien maksujensa ansiosta. Litecoinin markkina-arvo on 12 miljardia dollaria, joten se on katsottava projekti.

Monikulmio

Polygon, joka tunnettiin aiemmin nimellä Matic Network, on kehittyvä kehys, joka on suunniteltu parantamaan Ethereumin verkkoverkon ja muiden yhteensopivien verkkojen yhteentoimivuutta. Se on uusi tulokas 100 parhaan kryptovaluutan joukossa, ja se on nyt yksi lupaavimpia tuhansien muiden kolikoiden ja rahakkeiden joukossa. Viime aikoina projekti on kokenut dramaattisen nousun, kun projektin alkuperäinen merkki nousi pilviin 26000 2 % tämän vuoden alusta. Toisin kuin muut luettelon projektit, Polygon on kerroksen XNUMX verkko. Siten se on lisäkerros Ethereumin päällä skaalautuvuuden lisäämiseksi ja yhteentoimivuuden parantamiseksi lohkoketjujen välillä.

Monikulmiokaavio

Tästä syystä sinun tulee katsoa Polygonia tarkasti:

  1. Polygon on vankka ja innovatiivinen projekti, joka parantaa skaalausta ja yhteentoimivuutta.
  2. Se on yhteensopiva EVM:n kanssa, joten se on hyödyllinen DApp-kehittäjille. Polygon on erityinen projekti, jolla on potentiaalia laajentaa kryptoekosysteemiä.
  3. NFT:itä ympäröivän hypetyksen myötä Polygonin käyttöönotto on lisääntynyt merkittävästi yhteentoimivan, skaalautuvan ja kestävän ratkaisunsa ansiosta. 

Jos aiot sijoittaa johonkin 100 suosituimmasta kryptovaluuttasta, älä etsi enää. Coinrule on meta-kaupankäyntialusta, jonka avulla käyttäjät voivat perustaa sääntöihin perustuvaa kryptovaluuttakauppaa useissa kryptopörsseissä. Automatisoi prosessi, suojaa varojasi ja hyödynnä seuraava markkinamahdollisuus Coinrule

Vastuuvapauslauseke: Mikään sivustolla ei ole ammatillista tai taloudellista neuvontaa, eivätkä mitkään tämän artikkelin tiedot muodosta kattavaa tai täydellistä selvitystä käsitellyistä asioista.