Suosituimmat ostettavat kryptovaluutat vuonna 2021
Salausautomaattinen kaupankäynti

10 parasta ostettavaa kryptovaluuttaa vuonna 2021

Tervetuloa kryptohärkämarkkinoille 2021. Etsitkö seuraavaa tilaisuutta? Älä missaa näitä 10 parasta kryptovaluuttaa ostaaksesi.

Markkinat liikkuvat valon nopeudella, ja jokaista hinnanmuutosta on mahdotonta seurata. Hyvä uutinen on, että voit käyttää Coinrule hallita portfoliotasi 24/7 ilman stressiä. Sisään Tämä artikkeli tarkistimme parhaat kaupankäyntistrategiat, jotka voivat toimia hyvin kryptohärkämarkkinoilla 2021.

Sinä pystyt kerätä parhaita kryptovaluuttoja, ota voittoa tai tasapainota salkkusi päivittäisen markkinoiden volatiliteetin mukaan.

Nyt kun tiedät parhaat strategiat, etkö ole utelias siitä, mitkä ovat 10 parasta ostettavaa kryptovaluuttaa vuonna 2021?

Vuonna 2017 ICO-vimma oli kryptohärkämarkkinoiden ensisijainen katalysaattori. DeFi-ekosysteemin kehitys lämmitti Altcoin-markkinoita kesällä 2020. Markkinat voivat näyttää lyhyellä aikavälillä irrationaalisilta ja eksponentiaalisesti nousevat hinnat herättävät epäilyksiä siitä, voisiko kyseessä olla uusi kupla. Mutta kun tarkastellaan markkinasyklejä laajemmasta näkökulmasta, voit tunnistaa uusia nousevia voimia ja trendejä, jotka ohjaavat hintoja. 

Kun vimma on ohi, sijoittajat kohdistavat varansa uudelleen kaikkein vankkaimpiin kolikoihin ja tukevat niiden hintaa. Markkinoiden trendien tunnistaminen auttaa löytämään parhaat kolikot portfolioosi lisättäväksi. 

Nämä 10 parasta ostettavaa kryptovaluuttaa antavat sinulle merkittävän edun tulevaisuudessa. 

defi

Ei ole epäilystäkään siitä, että hajautettu rahoitus on yksi krypton suurimmista trendeistä nykyään. Tällä hetkellä yli 40 miljardia dollaria on lukittuna hajautetuissa rahoitussovelluksissa – näkyvin osa hajautetuissa pörsseissä ja lainaalustoissa. 

Poista käytöstä (UNI)

Uniswap on täysin hajautettu Ethereumiin rakennettu ketjun välinen protokolla tunnuksen vaihtoon. Se käyttää likviditeettipooleja tilauskirjojen sijaan. Käyttämällä Uniswapia kuka tahansa voi nopeasti vaihtaa ETH:n tai minkä tahansa ERC-20-tunnuksen välillä. Lisäksi käyttäjät voivat ansaita maksuja tarjoamalla likviditeettiä. Sijoittajat voivat toimittaa minkä tahansa summan. Uniswapilla on yli 4 miljardia dollaria tokeneita lukittuina alustalle, mikä on suurin määrä hajautetussa pörssissä. 

Miksi on kuuma

Ennen Uniswapia likviditeetin puute oli suurin hajautettujen pörssien ongelma. Esittelemällä innovatiivisen mekanismin, joka perustuu likviditeettipooleihin, likviditeetin tarjoajilla on nyt kannustin lukita kolikot passiivisen tulon saamiseksi. Liiketoimintamalli on osoittautunut vakaaksi. Nyt kun useammat pörssit ottavat käyttöön tiukempia sääntelyprosesseja, joihin liittyy KYC ja kaupankäyntitoiminnan maantieteelliset rajoitukset, hajautetut pörssit tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon kryptosijoittajille. 

Entsyymi (MLN)

Varainhoito on biljoonien dollareiden ala. Enzyme on luonut protokollan omaisuudenhallintateollisuuden siirtämiseksi Blockchain-teknologiaan. Enzyme tuo perinteisen rahoitusmaailman DeFi:hen ketjussa olevan omaisuudenhallinnan avulla, jonka avulla käyttäjät voivat säilyttää omaisuudensa ja sijoittaa salkunhoitajien kanssa. 

Miksi on kuuma

Kun perinteinen rahoitus siirtyy DeFiin, tämä muuttaa ihmisten rahojen sijoittamista. Entsyymi alentaa merkittävästi omaisuudenhoitoalan markkinoille pääsyn esteitä, lisää läpinäkyvyyttä ja demokratisoi koko prosessia. Mustien laatikoiden ja kiinteän palautuksen aika on nyt takanapäin.

Enzyme ansaitsee paikan kymmenen parhaan ostettavan kryptovaluutan joukossa, koska se on ainutlaatuinen projekti, jolla on vähän kilpailua.

Balancer (BAL)

Balancer on automatisoitu markkinatakaaja. Se vähentää kustannuksia ja liukumista eri kryptovaluuttojen kauppojen välillä. Se korvaa hajautetusti perinteisen markkinatakaajan, kolmannen osapuolen yksikön, joka tarjoaa likviditeettiä kaupankäynnin varoihin. Balancer käyttää pooleja, jotka ovat käyttäjien toimittamia varoja, joita käytetään kauppojen ja transaktioiden likviditeetin osoittamiseen. Likviditeettilouhinnasta on tullut suosittu aihe DeFi-maailmassa, ja BAL on tehnyt sen poikkeuksellisen hyvin nousten pääkeskustelun aiheeksi. 

Tasapainottajan likviditeettipooli
Balancerin likviditeettipooli

Miksi on kuuma

Balancer tuo likviditeettipoolien käsitteen uudelle tasolle, jolloin likviditeetin tarjoajat voivat lisätä pooliin jopa 8 erilaista omaisuutta. Balancer käyttää kehittyneitä algoritmeja varmistaakseen, että jokainen pooli säilyttää oikean varojen tasapainon, vaikka poolien kolikoiden hinnat saattavat vaihdella.

Tokenisaatiot ja vakaat kolikot

Yksi Blockchain-teknologian suurimmista lupauksista on käytännössä minkä tahansa omaisuuden tokenisointi maailmanlaajuisesti. Mitä jos voisit ostaa tai myydä osia kiinteistöistä, osakkeista, luottoista tai immateriaaliomaisuudesta?

Kryptovaluuttojen hinnat ovat erittäin epävakaat, ja se pelottaa keskimääräisen sijoittajan. Loputon keskustelu siitä, ovatko kryptovaluutat hyvä arvon säilyttäjä, voidaan ratkaista nopeasti uusien vakaiden kolikoiden vaikuttavalla kehityksellä ja nousulla. Projektit, jotka lupaavat maailmanlaajuisten omaisuuserien tokenointia, on sisällytettävä 10 parhaan kryptovaluutan luetteloon.

Synteteksi (SNX)

Synthetixiä käyttämällä sijoittajat voivat luoda omia synteettinen resurssit, joita kutsutaan syntetisoiksi. Ne ovat lohkoketju-omaisuutta, joka on sidottu reaalimaailman omaisuuteen, kuten fiat-valuuttoihin, kryptovaluuttoihin ja hyödykkeisiin. Niiden hintaa seurataan reaaliajassa oracle-tietosyötteiden avulla, jolloin sijoittajat voivat ostaa, myydä ja käydä kauppaa näillä omaisuuksilla kuten todellisuudessa, vain ilman keskusyksikköä. Protokolla mahdollistaa rajattoman määrän tokenoituja resursseja. Esimerkiksi syntetisaattorit, kuten sAAPL, antavat sijoittajille altistuksen Applen osakekurssille. Jos sijoittaja uskoo, että hinta on yliarvostettu, hän voi ostaa Inverse Synthsin, jonka hinta nousee Applen hinnan laskiessa. 

Miksi on kuuma

Kryptovaluutat ovat toistaiseksi olleet pieni markkinarako globaaleilla rahoitusmarkkinoilla. Tokenized omaisuus houkuttelee uusia sijoittajia tilaan, tuo uutta pääomaa ja on vahva katalysaattori tulevalle kehitykselle.

Maa (KUU)

Tämä on digitaalinen valuutta, jonka ensisijaisena tavoitteena on suojella käyttäjiä maksamasta ylimääräisiä piilomaksuja sähköisen kaupankäynnin maailmassa ottamalla lohkoketjuteknologia käyttöön maailmanlaajuisesti. Terra on vakuudeton vakaa kolikko, ja sen tavoitteena on luoda monipuolinen kryptoekosysteemi, jonka varat on sidottu Yhdysvaltain dollariin, Kiinan juaniin, euroon ja muihin fiat-valuuttoihin. Yksi Terran pääominaisuuksista on sen yhteentoimivuus eri lohkoketjuissa, kuten Ethereum, Solana ja Cosmos. 

Miksi on kuuma

TerraUSD on korollinen omaisuuserä. Maailmassa, jossa nollakorot ovat uusi normaali, sijoittajien mahdollisuus pitää hallussaan USD-sidottu omaisuus ja saada korkoa näyttää erittäin houkuttelevalta. Projektia tukevat johtavat kryptopääomayritykset, kuten Galaxy Digital, Coinbase Ventures ja Pantera Capital.

Oraakkelit ja data

Älykkäät sopimukset mahdollistivat Blockchain-teknologian todellisen potentiaalin. Mutta oraakkelit laajensivat rajoja sille, mitä älykkäällä sopimuksella on mahdollista rakentaa. Tietojen käyttö tekee eron missä tahansa liiketoiminnassa, eivätkä salaukseen liittyvät projektit ole poikkeus. 

Mitä helpompaa on pääsy reaaliaikaisiin ja tarkkoihin tietosyötteisiin, sitä todennäköisemmin älykäs sopimus toimii moitteettomasti. 

Chainlink oli mukana 10 parasta ostettavaa kryptovaluuttaamme vuonna 2019, mutta nykyään syntyy uusia projekteja.

Kaistaprotokolla (BAND)

Band-protokolla parantaa älykkäiden sopimusten käyttötietoja tietyn lohkoketjun ulkopuolella. Heidän ketjujen väliset tietooraakkelit voivat kerätä ketjun ulkopuolista dataa, aggregoida sitä ja toimittaa sen sitten useille hajautetuille sovelluksille ja älykkäille sopimuksille lohkoketjuagnostisella tavalla. Aggregoitu data voi olla suhteellisen kaaviotonta, mikä on osa Band-protokollan tehoa. DeFi- ja pelisovellusten tiedot voivat sisältää henkilökohtaisia ​​terveydenhuoltotietoja, kiinteistöasiakirjoja ja jopa matkalokeja yhdistämällä älykkäitä sopimuksia ulkoisiin tietolähteisiin. 

Miksi on kuuma

Jälleen Bandin menestyksen avainsana on yhteentoimivuus. Protokolla on rakennettu Cosmosille ja se on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien lohkoketjujen kanssa. Kaiken lisäksi Band mahdollistaa paremman kustannustehokkuuden ja nopeammat vasteajat. Bandin tietosyötteiden mekanismi varmistaa, että tiedot ovat uskottuja ja turvallisia.

Kaavio (GRT)

Aivan kuten Google muokkasi Internet-haun indeksoimalla, Blockchainilla ja Web 3.0:lla on samanlainen tarve kuin Googlea edeltävällä Internetillä. Perustietoa, kuten merkkitapahtumien ymmärtäminen tai käyttäjätietojen käyttö, on vaikea saada, mikä luo tarvetta indeksoida ja kysellä tietoja peruslohkoketjun tapahtumista.

Graafi on täyttänyt tämän tarpeen. Ennen Googlea verkossa oli miljoonia verkkosivuja hajallaan. Tiedon löytäminen mistä tahansa aiheesta oli erittäin aikaa vievää ja haastavaa. Tietojen hakeminen lohkoketjualustoilta on ollut yksi lohkoketjun kehityksen näkyvimmistä trendeistä.

Kuinka Graafi toimii
Kuinka Graafi toimii

Miksi on kuuma

Graafi mahdollistaa tietojen indeksoinnin Blockchainissa, mikä tekee Blockchainin organisaatiomallista tehokkaamman ja lohkoketjun tiedonsaannin tehokkaammaksi. Yhtenä yleisimmin käytetyistä lohkoketjusovelluksista, yli 3,000 aligraafia on otettu käyttöön The Graphissa. Nykyään jokainen sovellus tarvitsee API-yhteyksiä toimiakseen, ja samoin The Graph mahdollistaa lukemattomia uusia dApppeja tulevaisuudessa.

Keräilyesineitä

Vuonna 2017 yksi selvimmistä merkeistä kryptoekosysteemin kuplan kasvusta oli hämmästyttävä digitaalisten kissojen arvostus. Ihmiset maksoivat heille tuhansien dollarien arvosta eetteriä. Tarkemmin katsottuna se oli uuden sukupolven ilmaus, joka omistaa a todellista arvoa digitaalisille asioille.

NFT ovat ehdottomasti seuraava iso juttu kryptomuodossa ja ovat välttämättömiä kaikissa huippuluetteloissa

NFT Art työkappaleet
NFT Art työkappaleet

Rarible (RARI)

Rarible on NFT (Non-fungible token) -alusta, jolla suojataan lohkoketjuteknologialla suojattuja digitaalisia keräilyesineitä. Rarible edustaa digitaalista NTF-alustaa, joka keskittyy erityisesti taideomaisuuksiin. Tarkemmin sanottuna Rarible sisältää markkinapaikan, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa erilaisilla digitaalisilla keräilyesineillä tai NFT:illä. 

Käyttäjät voivat myös luoda näitä resursseja, jotka tunnetaan yleisesti NFT:n "lyönnillä". Useat sisällöntuottajat voivat käyttää tätä myydäkseen luomuksiaan, kuten kirjoja, musiikkialbumeja tai elokuvia NFT-muodossa.

Miksi on kuuma

Taiteen arvostus on ollut nousussa jo vuosia. NFT:n nousu on vain luonnollisin kehitys samasta suuntauksesta. NFT:n avulla sijoittajien on helppo ostaa aineetonta omaisuutta, kuten immateriaaliomaisuutta. Toisaalta taiteilijat pääsevät nyt maailmanlaajuisille markkinoille, joilla on mitättömät pääsyn esteet.

Sja laatikko (hiekka)

Sandbox on Ethereumissa toimiva virtuaalimaailma. Sen avulla ihmiset voivat rakentaa, omistaa ja ansaita rahaa koko pelikokemuksensa. Tämä voidaan tehdä omistamalla pelistä maata tai luomalla hiekkalaatikkoon uusia digitaalisia resursseja, kuten NFT:itä. SAND-haltijat voivat osallistua alustan hallintaan hajautetusti käyttämällä hajautettua autonomista organisaatiota. 

Miksi on kuuma

Sandbox on kerännyt useita merkittäviä kumppanuuksia, kuten Atari- ja Crypto-kissoja. Pelaaminen on monen miljardin maailmanlaajuinen ala, ja jokainen näin suurelle yleisölle suunnattu projekti ansaitsee huomion.

Decentraland (MANNA)

Decentraland on täysin hajautettu 3D-virtuaalimaailma, jossa ihmiset voivat omistaa ja kehittää virtuaalimaataan. Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat kävellä ympäriinsä ja olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien luomien ja muiden Decentralandia tutkivien ihmisten kanssa samaan aikaan. Projektin maisema voi sisältää lukuisia kohteita staattisista 3D-maisemista interaktiivisiin objekteihin. Jokainen tokenoitu maanpala on ERC721-tunnus, eikä se ole vaihdettavissa, ja siinä on sen edustaman maan koordinaatit. MANA on alkuperäinen merkki, joka ruokkii Decentralandin ekosysteemin taloutta. Se on ERC-20-tunnus.

Miksi on kuuma

Mana oli ensimmäinen hajautettu virtuaalimaailma, ja sen ansiosta sillä on etulyöntiasema kilpailijoihin verrattuna. Ajattele Decentalandia kuten Second Like 2.0:aa. Ottaen huomioon Second Lifen vuosien aikana saavuttaman menestyksen, Decentralandin tulevaisuus voi olla erittäin valoisa.

Salkkusi monipuolistaminen tarkoittaa useiden erilaisten kolikoiden lisäämistä kokonaisriskin vähentämiseksi. Todellisuudessa kryptovaluutoilla on korkea korrelaatio, joten jopa kymmenien erilaisten kolikoiden omistaminen voi vähentää riskiä merkittävästi.

Näiden kymmenen parhaan kryptovaluutan ostaminen edustaa monipuolista altistumista vuoden 10 parhaille kryptotrendeille ja voi lisätä merkittävästi arvoa portfolioosi. 

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

En ole analyytikko tai sijoitusneuvoja. Kaikki, mitä tarjoan täällä sivustolla, on puhtaasti ohje-, tiedotus- ja koulutustarkoituksiin. Kaikki viestini sisältämät tiedot on tarkistettava ja vahvistettava riippumattomasti. Minua ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tällaisiin tietoihin luottaen. Ole tietoinen kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvistä riskeistä.