Salausautomaattinen kaupankäynti

ETH:lle tai ei ETH:lle

Viime kuukausien markkinoiden vauhdissa on nähty monia uusia tarinoita lyhyessä ajassa. Bitcoin ETF:n välitön hyväksyntä on tärkeä katalysaattori, mutta Solanan uudelleen nousu johtavaksi Smart Contract Layer 1:ksi on myös ollut tärkeä rooli maniassa. Nopealla ja liukkaalla UX:llä se on houkutellut paljon kryptokauppiaita. Runsaat airdrops ovat auttaneet herättämään kiinnostusta.

Kaikella jännityksellä on yksi merkittävä toimija, joka on toistaiseksi jätetty pois: Ethereum. Altcoinsin grand old lady olisi yleensä edelläkävijä. Aiemmissa jaksoissa a BTC jalka ylös, ETH seuraisi. Varallisuusvaikutus leviäisi sitten Ethereumin alempaan Marketcap-kolikoihin ja koko markkinat kolahtaisivat. Tällä kertaa tämä ei ole vielä selvinnyt. Ethereum Mainnet -verkkojen kohtuuttoman korkeat kaasukustannukset, sovellusten pirstoutuminen ja eri Layer 2s -osien jakaminen sekä hajanainen UX-siltaus ovat merkinneet sitä, että ETH on jäänyt jälkeen nykyisestä ajosta.

Pysyykö tämä näin? Ehkä ei. Ethereumin kannattajat muistuttavat mielellään, että Proof-of-Workista Proof-of-stakeen siirtymisen jälkeen, joka tunnetaan nimellä yhdistäminen ja Ethereumin EIP-1559-päivitys, Ethereum on ollut deflaatioomaisuus. Monet merkittävimmistä avaruudessa nousevista projekteista käyttävät Ethereumin virtuaalikonetta (EVM) tai ovat muilla tavoin yhteydessä Ethereumiin. Vaikka tämä ei suoraan ohjaa hintaa, sillä on välitön vaikutus Mindshareen. Peruskerroksen parannukset, kuten Danksharding, lisäävät Ethereumin suorituskykyä dramaattisesti. Parannettu käyttökokemus eri kerroksissa 2 helpottaa käyttäjien paluuta.

Makronäkökulmasta ehkä mielenkiintoisinta on, että BTC Spot ETF on todennäköisesti laukaisija matkalla ETH ETF:ään. Blackrockin hakeminen siihen oli selvä merkki siitä, että kysymys on MILLOIN, ei JOS. Mahdollisuus tuottoa tuottavasta ETF:stä, koska ETH-panostuotto kertyy haltijoille, houkuttelee tuottohaluista perinteisen rahoituksen sijoitusyhteisöä. Vaikka markkinat eivät ole olleet yhtä ystävällisiä viime viikkoina, tämä sykli on vasta alussa. ETH:n tulevaisuus näyttää valoisalta.

Muiden uutisten mukaan markkinoilla jatkui vaahto, mutta toistaiseksi ne ovat olleet joustavia. Pidä stop-lossisi tiukkana ja nauti lomasta. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta Coinrule tiimi!