Salausautomaattinen kaupankäynti

Muutoksen aika?

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet jälleen kaksi viikkoa alhaisella volatiliteetilla, joten lokakuusta on ollut alhaisimman volatiliteetin kuukausi jonkin aikaa. Kuitenkin viime päivinä ylempi ja alempi Bollingerin vyöhyke ovat alkaneet erota toisistaan, mikä tarkoittaa, että volatiliteetti on alkanut piristyä. Monet aktiiviset kauppiaat ovat iloisia nähdessään muutoksen sivuttaismarkkinoista, joita olemme kokeneet viime viikkoina.

Teknisestä näkökulmasta katsottuna härät iloitsevat siitä, että vihdoin käänsimme 20,500 22,800 dollarin vastuksen tukea vastaan ​​ja olemme sittemmin testanneet tämän tason uudelleen. Bulls näkee nyt 24,000 20,500 dollarin tason, jonka he aikovat kääntää, jotta he voisivat valaista tietä kohti 18,200 18,000 dollaria. Kuitenkin putoaminen alle 20,500 XNUMX dollarin tason merkitsisi paluuta sille alueelle, josta aiemmin pakenimme. Karhut toivovat näkevänsä tauon alle XNUMX XNUMX dollarin tukitason, mikä todennäköisesti johtaisi uusiin vuosittaisiin pohjatasoihin. Toinen tärkeä indikaattori, jota pitää silmällä, on MACD. Tällä hetkellä MACD-linjan ja signaalilinjan välillä on hyvin pieni ero. Jos MACD ylittää signaalilinjan, tämä tukisi ajatusta, että olemme menossa takaisin kohti XNUMX XNUMX - XNUMX XNUMX dollarin vaihteluväliä.

Muiden uutisten mukaan Ison-Britannian pääministerin Liz Trussin eroaminen näyttää palauttaneen jonkin verran luottamusta markkinoihin. Tämän seurauksena punta on vahvistunut vakavasti dollaria vastaan. Sen kauppa käy nyt noin 1.16 dollarissa, mikä on korkein taso tuhoisan "minibudjetin" julkistamisen jälkeen. Kun vastikään valitulla pääministerillä Rishi Sunakilla on tausta pankki- ja rahoitusalalta, sonnit toivovat, että hänellä on luja käsitys inflaation ja talouden vakauttamisen tärkeydestä. Jos hänen hallituksensa pystyy tähän, voimme olla valmiita nouseviin markkinanäkymiin tulevina kuukausina.

Lisäksi Yhdistyneen kuningaskunnan sääntelyviranomaisia ​​on kehotettu keventämään vakuusvaatimuksia eläkerahastojen räjähtämisen välttämiseksi. Markkinatoimijat seuraavat tätä tiiviisti, sillä suuren Britannian eläkerahaston romahtaminen lähettäisi shokkiaaltoja koko rahoitusjärjestelmään ja merkitsisi talouden synkät lyhyen aikavälin näkymät. 

Joka tapauksessa on todennäköistä, että tulevina viikkoina ja kuukausina tärkeimpien makrotapahtumien tulokset sanelevat markkinoiden suunnan. Olipa kyseessä paluu "vain ylhäältä" tai lisää kaaokseen, asiat alkavat todella lämmetä.

Tutustu kaavioon TradingView'ssa tätä.