Salausautomaattinen kaupankäynti

Tämä aika on erilainen

DEFI / TetherUS PERPETUAL FUTURES (BINANCE:DEFIUSDTPERP)

Vuoden 2018 suuren Bear Marketin aiheuttama posttraumaattinen stressi saattaa edelleen olla elävästi kryptosijoittajien mielissä.

Pelko topin ostamisesta on niin voimakas monille kauppiaille, että he näkevät jokaisen notkahduksen uuden ympärillä koko ajan korkealla suurella varovaisuudella. Se ei sinänsä ole huono asia. Riskienhallinta on yksi kaupankäynnin peruspilareista. Voittojen kerääminen ajoittain auttaa tasapainottamaan salkun kokonaisriskiä, ​​ja joissain tapauksissa siinä on paljon järkeä.

Muutama viikko sitten vaatimme epävarmuutta, ja se johti itse asiassa laajaan markkinakorjaukseen. Bitcoin kamppailee 60,000 XNUMX dollarin tason rikkomisen kanssa, ja voi kestää hetken ennen kuin näemme selvän murtautumisen. Samaan aikaan Altcoinit osoittavat joustavuutta jokaisessa laskussa, mikä osoittaa, että kysyntää on edelleen Ethereumin lisäksi.

Binance laskee DeFi-indeksin käyttämällä kymmentä suurkortista kolikkoa, ja sen kaavio näyttää epäilemättä nouseva . Indeksi konsolidoituu käänteisen pään ja olkapään yläpuolelle, joka on oikealla alapuolella koko ajan korkea. Niin kauan kuin punainen vaakataso pysyy, on mahdollista, että markkinat kokevat uuden vahvan jalan milloin tahansa. Makronäkökulmasta kryptomarkkinat näyttävät yhtä vakaalta kuin koskaan.

Vuonna 2017 ainoa todellisessa käytössä ollut lohkoketju oli Ethereum. Ja sitä käytettiin pääasiassa rahan kaatoon ICO:ihin, joissa ei ollut toimivia tuotteita. Nykyään kaikki on erilaista, koska miljardien arvoiset tapahtumat päivittäin tarjoavat todellista hyötyä niille, jotka käyttävät hajautettuja protokollia. Likviditeetin tarjoajat, oraakkelit, pörssit, lainat ja NFT:t voivat silti lisätä polttoainetta tälle härkämarkkinoille.