Salausautomaattinen kaupankäynti

Herätys

Viimeisten kahden viikon aikana markkinoiden nousuvauhti on lisääntynyt merkittävästi, mikä on saanut monet uskomaan, että ehdotettu "kaikukupla", jonka monet ennustivat vuodelle 2023, saattaa todellakin toteutua.

Aluksi oli epäselvää, mikä johti tähän vauhtiin, mutta markkinoiden luottamus siihen, että kuluttajahintaindeksi laskee edelleen, sekä tilapäinen likviditeetin kasvu käynnissä olevan Yhdysvaltain velkakatto lisäävät kriisiä, näyttävät olevan tärkeitä tekijöitä. Helmikuun 12. päivänä julkaistu Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksi oli odotusten mukainen ja laski 0.1 %. On näyttö ehdottaa, että jos kuluttajahintainflaatio jatkaa laskuaan 0.1 %:n lisäyksillä M/M ja jos taantuman ennusteet toteutuvat odotetusti, FED voi mahdollisesti saavuttaa 2 %:n vuosi/vuosi -tavoitteensa jo toukokuussa. Tärkeä asia on huomata, että tämä oli viimeinen CPI-tuloste, joka lasketaan nykyisen menetelmän perusteella, joka ottaa huomioon kahden vuoden tiedot. Helmikuun tiedot lasketaan yhden vuoden tiedoista, mikä tarkoittaa, että tulevat vuoden 2023 CPI-tulosteet perustuvat pelkästään vuoden 2021 kulutukseen. Vuoden 2021 tietojen huomioon ottaminen vuosien 2020 ja 2021 sijaan laskee tulevat kuluttajahintaindeksit todennäköisesti alas, ja johtavat analyytikot uskovat, että FED todellakin suunnittelee pivottia.

Yksi tapahtuma, joka voisi väliaikaisesti pysäyttää mielenosoituksen, on se, että Genesis, Digital Currency Groupin tytäryhtiö, haki tänään luvun 11 konkurssia. Oli merkkejä siitä, että tämä oli tulossa, kun $GBTC:n alennus leveni -43 prosenttiin viime päivinä, koska monet pelkäsivät, että Genesiksen romahtamisella voisi olla tartuntavaikutuksia harmaasävyihin. Alkuperäisten tulkintojen perusteella näyttää kuitenkin siltä, ​​että markkinoilla tämä tapahtuma oli jo hinnoiteltu, koska sillä ei ole vielä ollut merkittävää vaikutusta hintaan. Perinteisesti tällaisilla uutisilla olisi ollut merkittävä vaikutus markkinoihin. Tämä on nousujohteinen merkki, koska se osoittaa, että markkinoilla on tällä hetkellä tarpeeksi voimaa kestääkseen tällaiset uutiset.

Teknisestä näkökulmasta Bitcoin puhkesi putoavasta kiilakuviosta ja repi yli 20,000 21,000 dollaria. Bulls toivoo viikoittaista sulkeutumista 28,700 61.8 dollarin vastuksen yläpuolella, mikä valaisi tietä kohti 3,782 2020 dollaria, joka on aiempi pään ja hartioiden pääntie, ja 69,000 % Fibonacci-retracement -tasoa 2021 4 dollarin 5 alimmalla tasolla 2023 4 dollariin XNUMX. Karhut tukevat Elliot Wave -teorian ennustetta, jonka mukaan havaittu ralli on osa Wave XNUMX -korjausta. Tämä tarkoittaa, että markkinoilla saattaa vielä olla Wave XNUMX -myynti, joka testaisi pohjat. Yllä oleva Bitcoinin viikoittainen kaavio osoittaa, että markkinoiden nousuvauhti vuonna XNUMX on Wave XNUMX:n rajoissa, mikä tarkoittaa, että markkinat eivät välttämättä ole vielä metsässä. 

Tärkeä seuraavien viikkojen tapahtuma on FOMC:n kokous 1. helmikuuta. Tämän kokouksen jälkeen FED julkaisee ennusteet Federal Funds -korosta tuleville vuosineljänneksille, joilla on merkittävä vaikutus lyhyen aikavälin markkinasuuntaan. Volatiliteetti on korkea noin tänä aikana, ja positioihin kirjattaessa tulee olla varovainen.

Tutustu kaavioon TradingView'ssa tätä.