Salausautomaattinen kaupankäynti

Yhdistelmäkauppa

Ethereumin nousu tuhkasta viimeisen kahden viikon aikana on osoittanut, miksi karhumarkkinoiden rallia ei pidä aliarvioida. Ennen räjähdysmäistä nousuaan, joka kattoi yli 50 % viikossa, toiseksi suurin kryptovarallisuus seurasi bitcoinin liikkeitä tarkasti. Nyt se näyttää johtavan muita markkinoita ja osoittaa markkinoiden siirtymisen riskialttimpaan asenteeseen. Viime viikolla Ethereumin kryptorahastoihin tultiin toisella viikolla, ja sijoittajat olivat pääasiassa institutionaalisia sijoittajia, yhteensä 5 miljoonaa dollaria. Tämä on suuri muutos verrattuna viimeiseen kolmeen kuukauteen, jolloin ulosvirtauksia oli 11 peräkkäistä viikkoa.

Ethereumin kiihtymisen katalysaattorina oletetaan olevan Ethereum Merge -uutiset, jotka sisältävät siirtymisen proof-of-työstä panoksen todisteiden konsensusmekanismiin. Aikajana puhuttiin avoimen kehittäjäpuhelun aikana, jossa kerrottiin yhdistämisestä syyskuun 19. päivänä. Yhdistäminen johtaa siihen, että Ethereumista tulee deflaatio, koska vuotuista liikkeeseenlaskua leikataan 90 %. Tämä tukee yhä enemmän kertomusta siitä, että eetteri on kasvava arvovarasto. Sijoittajat ovat tarttuneet tähän mahdollisuuteen, mikä on johtanut siihen, että omaisuus on aliarvostettu, koska tuleva tarjonta vähenee.

Kaiken kaikkiaan markkinoiden vahvuus on ollut vaikuttava, varsinkin kun otetaan huomioon odotettua korkeammat 9.1 %:n kuluttajahintaindeksitiedot, mikä saa Federal Reserven mahdollisesti lisää tulevia koronnostoja. On kuitenkin muistettava, kuinka kovat karhumarkkinat luovat lyhyeksi myyjien puristamisen vuoksi. Tämä johtaa siihen, että heidän on pakko ostaa takaisin lyhyet positionsa estääkseen lisätappiot aiheuttamasta lisäostopaineita – mikä johtaa lyhyeen myyjien uuteen kiertoon.

Viime viikolla keskitetyt pörssit kirjasivat alhaisimmat kauppamääränsä sitten joulukuun 2020, mikä johti tilauskannan likviditeetin heikkenemiseen ja volatiliteetin lisääntymiseen – mikä loi täydellisen myrskyn lyhyelle puristamiselle. Maanantaina Ethereumin siirtyminen yli 1,600 500 dollariin johti likvidaatioihin yhteensä lähes 24 miljoonalla dollarilla XNUMX tunnin aikana.

Ethereumilla on kuitenkin yhä enemmän kilpailua sarjan johtavasta ketjusta maailmanlaajuisen krypton käyttöönoton suhteen. Mitä tulee aktiivisiin osoitteisiin, Solana on hallinnut taistelua ensimmäisen kerroksen ylivallasta. Kesäkuussa Solana rekisteröi 32.23 miljoonaa aktiivista osoitetta verrattuna Ethereumin 12.93 miljoonaan.

Viime viikkoina olemme nähneet kysymyksen: Kuinka krypto houkuttelee miljardi käyttäjää tulevina vuosina? Tähän on vastattu krypto-alkuperäisillä puhelimilla – ensimmäisenä julkistettiin Solanan Saga, jota seurasivat Polygon ja HTC. Nämä laitteet suunnitellaan erityisesti toimimaan vuorovaikutuksessa hajautettujen sovellusten kanssa, ja käyttäjäkokemusta omavaraisten lompakoiden käsittelystä ja tapahtumien allekirjoittamisesta parannetaan huomattavasti. Lisäksi nykyinen sovelluskaupan korkean maksun infrastruktuuri, joka estää kehittäjiä rakentamasta sovelluksia, uudistetaan Solanan Mobile Stackin avulla. Tämä voisi johtaa hajautettujen sovellusten parantumiseen uusilla käyttötapauksilla, parempaan tarkennuksiin ja parantuneeseen saavutettavuuteen – mikä saa enemmän ihmisiä osallistumaan kryptoon.

Teknisestä näkökulmasta Ethereum on noussut kuukauden mittaiselta 1,050 1,250 - 1,600 1,700 dollarin vaihteluväliltä, ​​ja sen vastus on noin 2021 100 dollaria. Todellinen testi on tunkeutua 1,900 XNUMX dollarin avaintasolle, joka merkitsi kesän XNUMX alimmillaan. XNUMX päivän liukuva keskiarvo on myös XNUMX XNUMX dollarin tuntumassa, ja se on toinen testi, jos kysyntää on riittävästi ylittääkseen epävarman makrotalouden ympäristön ja jatkaakseen noususuuntaamme. Jos siirto hylätään tältä tasolta, se voisi olla laskeva testi entiselle vahvalle tuellemme ja voimme jäljittää alaselän kysynnän alueelle.

Uutiset Teslan likvidoinnista osan bitcoin-asemastaan ​​eivät auta härkää. Heidän tulosraportissaan kerrottiin, että he myivät 75 prosenttia bitcoin-omistuksistaan ​​toisen vuosineljänneksen aikana, yhteensä 2 miljoonaa dollaria, noin 936 29,000 dollarin keskihintaan. Musk kuitenkin korosti, että tämä ei ole osoitus bitcoinin hauraudesta, vaan Tesla parantaa likviditeettiään Kiinan Covid-sulkujen ja muiden taloudellisten tekijöiden valossa.  

Tarunomaisen 1 biljoonan dollarin kryptomarkkinoiden kokonaismarkkina-arvon saavuttaminen on vahva osoitus alan kestävyydestä. 1 biljoona dollari on myös hopean markkina-arvo, ja vertailu osoittaa kuinka pieni krypto on muihin omaisuusluokkiin verrattuna. Horisontissa on monia nousevia katalysaattoreita krypton, Ethereum Mergen, Bitcoin Halvingin ja krypton alkuperäisten mobiililaitteiden osalta, jotka saattavat nopeuttaa maailmanlaajuista käyttöönottoa miljardiin käyttäjään ja pidemmälle. Pystyvätkö nämä myötätuulet taistelemaan makrotaloudellisia vastatuulia vastaan, jotka johtuvat todennäköisestä korkojen noususta ja taantumasta?

Kulunut viikko on osoittanut lupaavia merkkejä, mutta todellinen testi tulee olemaan, pystyykö bitcoin lunastamaan ja pitämään 200 viikon liukuvan keskiarvon – jatkaen korkeampien alhaisten tasojen tekemistä. Jos olet pitkän aikavälin nousujohteinen avaruudessa, käänteinen lauseke mitä tahansa edessä on arvostettava. Hylkääminen ja paluu alhaisempiin hintoihin tarkoittavat enemmän aikaa kerääntymiseen alhaisemmilla arvostoilla tai positiivisemmin markkinoiden elpymistä ja portfolion arvon nousua.