Salausautomaattinen kaupankäynti

Pitkän aikavälin peli

On helppoa olla nouseva ylenpalttisen aikoina. Toisaalta parhaat mahdollisuudet tulevat epävarmilta ajoilta. Miten nykyisessä markkinatilanteessa pitäisi navigoida?

Marraskuu ei todellakaan ole ollut positiivinen kuukausi Bitcoinille. Hinta on laskenut tasaisesti, kun sijoittajat ja kauppiaat menettivät luottamuksensa yleistrendin vahvuuteen. Voit helposti kuvitella heikkouden katsomalla hintatoimintaa ja suhteellista voimakkuutta.

BTC:n laskutrendi marraskuusta lähtien

Hinta putosi peräkkäin avaintason alapuolelle ja epäonnistui jatkuvasti uudelleentestausyrityksissä. Maanantaina, heti jyrkän hinnanpudotuksen jälkeen, Bitcoin yritti elpyä, mutta myyjät astuivat sisään ja sulkivat viikonlopun aikana tapahtuneen myynnin aiheuttaman hintaeron.

Samaan aikaan RSI esittää sarjan alempia huippuja, jotka vahvistavat luottamuksen puutteen vakaaseen hintojen kääntymiseen lyhyellä aikavälillä.

Suurin syy näin jyrkälle pudotukselle oli osakemarkkinoiden laaja epävarmuus, joka vaikutti myös kryptovaluuttoihin, joita sijoittajat pitävät edelleen riskittömänä omaisuusluokkana. Tämä laukaisi likvidaatioiden sarjan, erityisesti kryptojohdannaismarkkinoilla, ja pyyhki pois ylivelkaantuneet kauppiaat.

Tämä nollausmekanismi on yleensä erittäin terve ja antaa markkinoiden arvioida itseään uudelleen ennen kuin se siirtyy jälleen nousuun. Tämän lisäksi ketjun tiedot vahvistavat, että useimmat myyjät olivat äskettäin ostaneet Bitcoinia edellisen huipputason ympäriltä. Pitkäaikaiset haltijat pitävät HODLingia odottaen tämän olevan toinen lyhytaikainen korjaus.

Makrokuva on edelleen nouseva, ja tätä on aikaista kutsua karhumarkkinaksi. Toisaalta, jos toukokuun hintakuvio toistuu, voit odottaa muutaman viikon konsolidoitumista ja lieviä laskusuuntauksia.

Hyvä uutinen on, että kun hintakehitys on epävarma ja markkinoiden vipuvaikutus on suhteellisen alhainen, on vähemmän todennäköistä, että toinen merkittävä muutos heikkenee. Ainoa tapahtuma, joka voisi oikeuttaa sen, olisi paniikkimyynnin piikki osakemarkkinoilla, mikä voisi aiheuttaa tarttuvan vaikutuksen kryptovaluuttoihin.

Toinen hyvä uutinen on, että tällaiset epävarmat markkinat ovat paras leikkikenttä automatisoiduille kaupankäyntistrategioille, joilla voidaan helposti havaita pieniä hintavaihteluita ja hyötyä markkinoiden epävakaudesta.

Pitkän aikavälin peli jatkuu edelleen.