Salausautomaattinen kaupankäynti

Suuri Flip

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Markkinat lyövät vetoa, mikä projekti on Ethereumin tappaja. Solana, Terra, Avax ja Cardano ovat toimineet poikkeuksellisen hyvin viime aikoina. Sijoittajat uskovat ohittavansa "vanhan" Ethereum DeFin skaalautuvuuden kilpailussa tuomalla krypton valtavirtaan.

Vielä, Ethereum ei näytä luopuvan valtaistuimesta lähiaikoina. DeFi-protokolliin lukittu kokonaisarvo saavutti äskettäin uuden koko ajan korkea, ja tämä johtuu pääasiassa palvelimessa käynnissä olevista protokollista Ethereum verkkoon.

ETHBTC-kaaviota tarkasteltaessa on selvää, miten Ethereum rakentaa kiinteää nouseva vauhtia. Korkeammalla aikavälillä ja niin suurella aikaskaalalla, tällaiset liikkeet tapahtuvat syystä. Ethereum on juuri muuttunut niukemmaksi (seuraavasti EIP-1559 päivitys), jolloin se pienentää eroa hieman Bitcoin .

Tarjonta ja kysyntä on aina tärkein hintatekijä ja tarjonnan kutistuminen yhdistettynä kasvavaan käyttöön nostaa hintaa välittömästi. Puhumattakaan ETH 2.0:ssa panostettujen kolikoiden lisääntymisestä.

Solana ja muut protokollat ​​ovat edelleen hyviä sijoitusvaihtoehtoja, jotka todennäköisesti ylittävät molemmat Ethereum ja Bitcoin . Mutta ne kuljettavat myös korkeammalle haihtuvuus . Riskinäkökulmasta katsottuna Ethereum kääntää nyt Bitcoinia. Institutionaaliset sijoittajat ovat jo ymmärtäneet tämän, joten ETH:hen virtaa todennäköisesti enemmän älykästä rahaa. Odota vain seuraavaa suurta otsikkoa.