Salausautomaattinen kaupankäynti

Suuri paluu

Ethereum vs Bitcoin (BINANCE:ETHBTC) Suuri paluu

Kun kryptomarkkinat konsolidoituvat raivoavan härkäjuoksun jälkeen, kauppiaat ryntyvät nähdäkseen, mihin pelimerkit ovat pudonneet. Verrataan ETH:ta ja BTC:tä

Mielenkiintoinen kaavio on ETH vs BTC. Nyt kun alkuinnostus on hiipumassa, se sopii täydellisesti uudelleenkalibrointiin ja pidemmän aikavälin näkökulman pohtimiseen. Tässä näemme viimeiset neljä vuotta ETH / BTC kartoittaa. Näemme, että kryptobuumin aikana ETH menestyy paremmin BTC . Kuitenkin suurimman osan ajasta, ETH / BTC yleensä käy alhaisemmalla tasolla kuin tällä hetkellä ja näyttää palaavan lopulta keskiarvoonsa.

Nykyisellä tasolla ETH ei historiallisesti onnistunut pitämään kiinni voitoistaan ​​useita kertoja aiemmin. Tällä kertaa näyttää olevan erilainen tarina, sillä tuki pysyy hyvin äskettäisestä brutaalista myyntiä huolimatta. On syytä huomata, että kaavio esittää sarjan alempia huippuja edellisen jakson aikana, kun taas tällä viikolla hinta voi tulostaa ensimmäisen korkeamman alimman tämän ratkaisevan tason yläpuolelle.

Toisaalta kauppapari käy edelleen reilusti alle koko ajan korkeat arvostukset vuosina 2017 ja 2018, ja sen pitäisi keskeyttää sijoittajien varovaisuus. Tämän kaavion pitäminen silmällä antaa arvokkaita näkemyksiä siitä, mikä on paras aika vaihtaa salkkua uudelleen Bitcoin Altcoineihin.