Salausautomaattinen kaupankäynti

Paholaisen temppu

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

"Suurin temppu, jonka Paholainen koskaan veti, oli vakuuttaa maailma, ettei häntä ole olemassa."

Samalla tavalla, Bitcoin lentää usein sijoittajien tutkan alapuolelle ennen kuin se purkautuu. Pitkät sivusuuntaiset jaksot ravistavat vähemmän kärsivällisiä kauppiaita, kun taas uusi voimakas nousutrendi alkaa huomaamatta. Kun hinta rikkoutuu aiempien huippulukemien yläpuolelle, todellinen toiminta alkaa, myöhästyneet ryntäsivät olemaan huomaamatta nousua.

Bitcoinin hintatoiminta on täydellinen uusinta siitä, mitä tapahtui elo-lokakuussa 2020. Tuolloin 12,000 XNUMX dollaria oli viimeinen vastus ennen edellisen saavuttamista koko ajan korkea. Vilkkua eteenpäin nykyisiin päiviin, rikkomalla 60,000 XNUMX dollaria Bitcoin oikealla tiellä 100,000 XNUMX dollariin.

Mutta jälleen kerran, hinta todennäköisesti konsolidoituu jonkin aikaa ennen uutta nousua. Vaatii kärsivällisyyttä ja tarkkaa huomiota näihin avaintasoihin valmistautuaksesi seuraavaan suureen siirtoon.

Tämän lisäksi, kuten viime viikolla odotettiin, Altcoinit eivät ole pääsääntöisesti saavuttamassa Bitcoinin vahvuutta, mikä viittaa markkinoiden jakautumiseen BTC . Tämä on yleensä vahva signaali siitä, että sijoittajat keräävät kasaan niin paljon kuin mahdollista Bitcoin .

Remake-versiot ovat yleensä tylsiä, koska tiedät jo, miten elokuva päättyy. Kun kyse on kaupankäynnistä, sen sijaan on melko hyödyllistä saada käsitys siitä, mihin asiat ovat menossa.