Salausautomaattinen kaupankäynti

Crypto Flippening

Näyttääkö tämä laskukaaviolta? BTC:ssä hinnoiteltu Ethereum on nyt luultavasti nousevin kaavio kryptomarkkinoilla. Mitä tulee seuraavaksi?

ETH voisi kääntää Bitcoinin
ETHBTC hintakaavio

Ethereum yrittää nyt rikkoa vuonna 2018 perustetun avaintason. 0.08 Bitcoin per Ethereum on hintataso, jolla Ethereum lopetti viimeisen merkittävän nousun ennen romahtamista pitkälle kryptotalvelle. Se voi ennakoida historiallista krypton kääntämistä.

Vaikka suurin osa markkinoiden huomiosta on keskittynyt uusiin esiin nouseviin Layer-1- ja Layer-2-protokolliin, Ethereum on jatkuvasti kasvattanut markkinaosuuttaan. Ethereumin dominanssi on tällä hetkellä korkein sitten maaliskuun 2018.

ETH krypton käännös
ETH-määräävä asema

Tuolloin Ethereum oli pääasiassa varjoisten ICO:iden ajoneuvo. Nykyään ETH on polttoaine uudelle taloudelle, joka lukitsee yli 100 miljardin dollarin arvon. Ethereum-verkko on osoittautunut poikkeuksellisen kestäväksi markkinahäiriöitä vastaan. Samalla riittävän joustava tukemaan lukemattomia käyttötapauksia dAppsille, joita ihmiset todella haluavat käyttää.

Tämä huomioon ottaen nykyinen arvostus ei näytä olevan niin ylikuumentunut. Ethereumin markkina-arvo on nyt noin 500 miljardia dollaria, ja samaan aikaan tarjonta pienenee jatkuvasti, yli 350,000 30 ETH:ta poltettu pelkästään viimeisen XNUMX päivän aikana.

Vaikka nykyinen markkinasykli on luultavasti kypsässä vaiheessa, voi silti olla nousupotentiaalia. On vaikea kuvitella, että Ethereum pyörii nousutrendissä, kun muut markkinat laskevat. Ethereumin ostopaine on kiistaton, ja se todennäköisesti jakautuu muihin kolikoihin, kun markkinoiden optimismi palautuu täysin viimeaikaisen heilahtelun jälkeen.

Takaisinveto alle 0.06 mitätöisi tämän skenaarion. Toisaalta vahvistettu purkautuminen ennustetaan Ethereumin ylittävän Bitcoinin vähintään 50 % lyhyellä aikavälillä.

Muistutuksena, jos Ethereum kaksinkertaistaa markkina-arvon Bitcoiniin verrattuna, se tekisi ETH:sta arvokkaimman kryptovaluutan, syrjäyttäen King-BTC:n ja saattamalla päätökseen krypton kääntämisen, joka oli vuosia sitten käsittämätön.

Ethereumin ja Bitcoinin markkina-arvo verrattuna

Lue lisää siitä, missä Ethereumin hinta voisi olla vuonna 2030.