Salausautomaattinen kaupankäynti

Romahdus

Crypto Traders suhtautuu tähän elokuuhun sekavin tuntein. Näytti siltä, ​​että härät olivat täydessä voimissamme, kun jatkoimme rallia kesäkuun pohjalta. Kuitenkin 19. elokuuta kryptomarkkinoiden yläraja putosi 3.3 % alle 24 tunnissa, mikä johti markkinoiden tunteen jyrkkään laskuun.

Kesäkuun puolivälissä alkaneessa avustusrallissa Bitcoinin hinta nousi nousevalla kanavalla. Alkaen noin 17,600 25,000 dollarista, se saavutti huippunsa noin 19,500 18,900 dollariin. Härät toivoivat murtautumista näiden tasojen yläpuolelle, mutta kuten jotkut olivat ennustaneet, ralli loppui. Minne menemme täältä? Teknisestä näkökulmasta näyttää siltä, ​​​​että Bitcoin on löytänyt lyhytaikaista tukea 2022 17,000 dollarin tasolla sen jälkeen, kun hinta pomppii täältä useita kertoja tällä viikolla. Jos tämä taso menetetään, seuraava tukitaso on XNUMX XNUMX dollaria. Jos tämä taso rikkoutuu, uudet vuoden XNUMX pohjat ovat todennäköisesti tulossa XNUMX XNUMX dollarin alueelle.

Sonnit saavat kuitenkin lohtua siitä, että RSI leijuu ylimyydyillä tasoilla. Tämä voi tarkoittaa, että markkinat ovat valmiita ainakin lyhyen aikavälin kääntymiseen. Bulls toivoo, että voimme saada takaisin 20,000 XNUMX dollarin tason ja rakentaa vauhtia täältä.

Toinen suuri tuntematon syyskuussa on kauan odotetun Ethereum 2.0 Mergen vaikutus. Markkinoiden laskun jälkeen Ethereum on ylittänyt BTC:n noin 50 %. Markkinat alkavat hinnoitella onnistuneen tapahtuman. Odotettavissa suurta volatiliteettia Ethereumin ympärillä lähestyessämme päivämäärää. Kauppiaat asettuvat todennäköisesti riviin hyötyäkseen mahdollisesta Ethereum Proof-of-Work -haarukasta ja sitä seuraavasta fuusion vastustajien johtamasta airdropista. Sillä välin kaikki uutiset mahdollisista ongelmista tai viivästyksistä voivat työntää markkinat myllerrykseen. Toisaalta onnistunut yhdistäminen yhdessä Ethereumin ekosysteemin kasvun kanssa Layer 2:ssa voisi johtaa parantuneisiin markkinanäkymiin.