Salausautomaattinen kaupankäynti

Suuri muutos

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Bitcoinin viimeaikainen heikkous osoittaa muille kryptovaluutoille mahdollisuuden loistaa tarjoten sijoittajille ja kauppiaille mielenkiintoista haihtuvuus hyödyntää. Muut pitävät Altcoineista.

Punainen viiva kaaviossa osoittaa kuinka Bitcoinin dominanssi laskee nopeasti, mikä tarkoittaa, että uutta pääomaa virtaa Altcoineihin. Jokaisen elinkeinonharjoittajan on pidettävä tämä dynamiikka selkeänä mielessään arvioidessaan, mikä on sopivin sijoitusstrategia. Huolimatta Bitcoin Pysähtyen eksponentiaalisesta nousutrendistään se tosiasia, että muulla markkinoilla on edelleen vahvaa vahvuutta, on vahva vahvistus siitä, että makrokuva on positiivinen ja härkämarkkinat ovat edelleen paikoillaan. Viime kuukausina markkinapäivityksiämme seuranneet voivat nyt tunnistaa Bitcoinin hallitsevan aseman arvokkaana mittarina tämän Bull-syklin kehittyvien vaiheiden mittaamiseksi.

Jos sinusta tuntuu, että olet jäänyt ostamatta Bitcoin alhaisemmilla hinnoilla Altcoins voi antaa sinulle toisen mahdollisuuden. Voittaa Altsista ja myydä sille Bitcoin seuraavina viikkoina on todennäköisesti ainutlaatuinen tilaisuus kerätä lisää BTC ennen seuraavaa osuutta ylös.

Tällä viikolla huhu Facebook lisää Bitcoin sen aarrevaranto paljastui pelkkänä spekulaationa. Mutta se voi olla vain ajan kysymys, milloin seuraava suuryritys ilmoittaa tulleensa kryptoavaruuteen. Ja a:n kanssa Bitcoin Pörsseissä jatkuvasti supistuva tarjonta, hintasuunta voi olla vain ylöspäin.