teknisten indikaattorien kaupankäyntibotti
Salausautomaattinen kaupankäynti Trading Vinkkejä

Tekniset indikaattorit lisätty Coinrule - Käyttäjäystävällisin kaupankäyntibotti on edistyneempi kuin koskaan

Tekniset indikaattorit ovat epäilemättä jännittävimmät työkalut, joita kauppiaat käyttävät. Yleinen ajatus on, että ne ovat hyvin monimutkaisia ​​ja jossain määrin, se on luultavasti totta, ja se on sitä haastavaa hallita niitä manuaalisella kaupankäynnillä. Tekniset indikaattorit ja kryptokauppa sopivat täydellisesti automatisoidun kaupankäyntijärjestelmän kanssa. Kaupankäyntibotti voi käsitellä valtavan määrän dataa 24/7, mikä lisää suorituskykyäsi merkittävästi.

Meillä on ilo ilmoittaa, että nyt voit rakentaa automatisoidun kaupankäyntibottisi muutamassa vaiheessa ja käyttää sitä Liukuvan keskiarvon ja RSI-indikaattoreiden avulla. 

Kuinka tekniset indikaattorit toimivat?

Teknisten indikaattoreiden käyttö tarkoittaa sen teorian hyväksymistä, että hinnat liikkuvat toistuvien kuvioiden mukaan. Siksi nämä mallit sisältävät kaikki tiedot, joita tarvitaan kaupankäyntisuunnitelman käyttämiseen. Tekniset indikaattorit eivät ota huomioon omaisuuden "perusarvoa". Se sopii hyvin kryptovaluuttakaupan kanssa tähän asti ei ole olemassa luotettavia malleja, jotka pystyvät ennustamaan niiden hintaa. 

Kaavion katseleminen ja hinnan liikkumisen katsominen ylös ja alas voi usein johtaa ajatukseen, että se liikkuu satunnaisesti ilman selkeää trendiä.

Tarkemmin tarkasteltuna on kuitenkin mahdollista havaita ennalta määrättyjä käyttäytymismalleja, joita on tapahtunut jo aiemmin. Juuri tätä tekninen analyysi yrittää saada kiinni. On mahdotonta ennustaa 100 %:n varmuudella, mihin hinta liikkuu seuraavaksi. Siitä on kuitenkin mahdollista saada joitain vihjeitä. 

Ratkaiseva seikka, joka on pidettävä mielessä tässä vaiheessa, on se, että on aina viisas valinta käyttää tekniikoita riskien vähentämiseksi ja hallita omaisuuttasi siten, että vältyt merkittäviltä tappioilta jotka voivat vaarantaa likviditeettisi ja kykysi käydä kauppaa pitkällä aikavälillä.

Kaiken teknisen analyysin laskeminen edellyttää kuitenkin historiallisia hintoja. Indikaattorin aikakehys määrittää, kuinka hinta aggregoidaan. Sääntösivulla voit valita kaupankäyntijärjestelmääsi parhaiten sopivan ajanjakson. 

Päivittäinen aikakehys Liikkuvien keskiarvojen risteykseen Coinrule

Jos valitset esimerkiksi 1 päivän ajanjakson, se tarkoittaa, että robotti laskee indikaattorin päivittäisen hintataajuuden avulla. Esimerkkinä Liukuva keskiarvo (50) tällaisella aikavälillä vastaa viimeisimmän 50 päivän keskihintaa.

Kuinka käyttää teknisiä indikaattoreita?

Indikaattorityyppejä on erilaisia, ja jokaisella niistä on tietty tarkoitus ja hyödyllisyys. Ymmärtäminen, missä olosuhteissa yksi indikaattori toimii paremmin ja mitä signaaleja se antaa, antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä paljon parempia päätöksiä kaupankäynnin aikana.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä päätettäessä, mikä indikaattori strategiaasi lisätään, on luontainen jäljessä oleva luonto of joka tekninen indikaattori. Koska botti laskee ne historiallisista tiedoista lähtien, ne voivat määritelmän mukaan antaa signaalin (osta, myy tai jokin muu hintavahvistus) vasta sen jälkeen kun se tapahtui. En pitäisi sitä asianmukaisena rajoituksena, vaan vain yhden näkökohdan, joka jokaisen elinkeinonharjoittajan tulee aina ottaa huomioon analysoidessaan signaaleja. 

On joitakin tapoja vähentää indikaattorin viivevaikutusta, mutta se lisää mahdollisuuksia saada vääriä signaaleja. Valinta pienemmän viiveen ja indikaattorin alhaisemman tarkkuuden välillä on ratkaiseva kompromissi, jonka elinkeinonharjoittajan tulee arvioida. 

Strategian testaus ennen sen julkaisua markkinoille voi auttaa hienosäätämään parametreja tarpeisiisi sopivan tasapainon saavuttamiseksi. Muista, että tekniset indikaattorit eivät ole täydellisiä työkaluja, eivätkä niiden pitäisi myöskään olla. Loppujen lopuksi jokaisen hintavaihtelun absoluuttisen ylä- tai alaosan saavuttaminen on käytännössä mahdotonta. Oikean suunnan tulkitseminen ja asianmukaisten riskinhallintatyökalujen käyttö tekee kauppiasta ammattilaisen.

Kuinka lisätä teknisiä indikaattoreita Coinrule?

Automatisoidun kaupankäyntistrategian luominen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Tekniset ilmaisimet näkyvät kuntolohkossa. Tällä hetkellä sääntö laukaisee signaaleja Liukuva Keskiarvo ja RSI

Lisää enintään kolme ehtoa kullekin lohkolle, mikä mahdollistaa maksimaalisen joustavuuden saavuttaakseen kaikki kauppiaiden tarvitsemat kaupankäyntistrategiat.

Haluat ehkä ostaa, osoittavatko liukuvat keskiarvot tiettyä kuviota.

Useita liikkuvia keskiarvoja -asetus käytössä Coinrule

Myy jyrkillä hinnankorotuksilla, jos suhteellinen voimaindeksi osoittaa, että trendi on ylipitkä.

Kunto ottaen huomioon hinta ja RSI päällä Coinrule

Kerää enemmän suosikkikolikoitasi, kun hinta on ylimyyty.

Kunto ottaen huomioon hintakynnykset ja RSI päällä Coinrule

Tai voit suojata lompakkosi nostoilta, jos hinta ylittää pitkän aikavälin liukuvan keskiarvon suurella volyymilla. 

Ehtojen asetus liikkuvien keskiarvojen ylityksellä ja äänenvoimakkuuden vahvistuksella

Mikä tahansa on täydellinen kaupankäyntistrategiasi, voit nyt rakentaa sen Coinrule. Sitten, jos olet utelias löytämään lisää tapoja käyttää teknisiä indikaattoreita kryptokaupassasi, tutustu uusiin malleihimme!

Seuraava askeleesi automatisoidussa kaupankäynnissä on täällä! 

Käy kauppaa turvallisesti!