Salausautomaattinen kaupankäynti

Makea ero

Tammikuun alusta lähtien useimmat johtavat makromarkkinat ovat kokeneet käänteisen 38.2 %:n Fibonacci-retracement -tasonsa. BTC on kuitenkin osoittanut joustavuutta ja taistellut omaisuuserien välistä myyntiä vastaan. Tämä ero johtuu todennäköisesti siitä, että markkinoille on lisätty yli 1 biljoona dollaria nettolikviditeettiä lokakuun pohjan jälkeen, pääasiassa Kiinan keskuspankin ja Japanin keskuspankin toimesta, mikä on auttanut tasoittamaan vahinkoa. Fed käsittelee riskipitoisia omaisuuseriä, kuten kryptomarkkinoita. Koska BTC on yleensä jonkin verran likviditeettisieni, sillä on taipumus ylittää muut omaisuuserät, kun likviditeetti kasvaa. Tuomaristo on kuitenkin edelleen poissa siitä, osoittaako BTC:n suorituskyky kryptomarkkinoiden karhumarkkinoiden loppua vai väliaikaista poikkeavaa. Huolimatta BTC:n äskettäisestä paremmuudesta, se on edelleen saavuttamassa merkittäviä nousuja muilla markkinoilla vuoden 4 viimeisen neljänneksen ja vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen välisenä aikana. Tärkeä huomautus on, että S&P 1 ei ole koskaan nähnyt karhumarkkinoiden pohjaa ennen kuin työttömyysaste alkoi nousta, ja tämä on vielä edessä. olla niin. Lisäksi tuottokäyrä on tällä hetkellä syvimmin käänteinen 2023-luvun jälkeen, mikä viime kädessä osoittaa, että pitkät korot ovat alhaisemmat kuin lyhyet korot. Käänteinen tuottokäyrä on ollut täydellinen ennustaja seitsemästä viimeisestä taantumasta vuodesta 500 lähtien, mikä viime kädessä viittaa siihen, että markkinat eivät todennäköisesti ole vielä selvinneet metsästä.

Kun tuotot ja riskivarat eroavat toisistaan, historialliset mallit viittaavat siihen, että muut omaisuuserät saavuttavat nopeasti myynnin. Vaikka tuotot ovat liikkuneet eksponentiaalisesti viime kuun CPI-tietojen jälkeen, markkinat odottavat niiden vakiintuvan viime vuoden korkeille tasoille. Vaatii todennäköisesti erittäin kuumia inflaatiotietoja ja merkittävää koronnostoa seuraavan FOMC:n kokouksen jälkeen 22. maaliskuuta, jotta riskiomaisuuserät laskettaisiin seuraavan kerran. Siihen asti BTC:n odotetaan jatkavan kantamaa odottaen seuraavaa vihjeään. 

Teknisestä näkökulmasta viikkokaaviosta käy selvästi ilmi, että Bitcoin on käynyt kauppaa kahden merkittävän kysyntä- ja tarjontavyöhykkeen välillä. Sonnit toivovat viikoittaista sulkeutumista 25,000 28,800 dollarin tarjontavyöhykkeen yläpuolella, mikä valaisi tietä kohti massiivista 30,000 20 - 200 20 dollarin vastusta, Head and Shoulders -pääntietä. Nousevan skenaarion tärkeä tekijä on se, että EMA200 ja EMA5 alkavat lähentyä, mikä on mahdollista ristikkäisyydessä tulevina viikkoina. Tämän tärkeys on otettava huomioon, sillä EMA15,500:n ylittäminen alle EMA16,500:n syyskuussa ennusti tarkasti lyhyen aikavälin markkinasuunnan. Karhut iloitsevat siitä, että monet kauppiaat uskovat, että viimeinen Elliot Wave XNUMX -myynti on tulossa. Tämä johtaisi todennäköisesti marraskuun XNUMX XNUMX - XNUMX XNUMX dollarin markkinoiden pohjan alapuolelle. 

Edistyessämme kaikki katseet kohdistuvat nyt CPI-tietojulkaisuihin. Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksitiedot 14. päivänä todennäköisesti sanelevat FOMC:n korkopäätöksen tuloksen 22. päivänä. Volatiliteetti on korkea noina päivinä, joten varovaisuutta tulee ehdottomasti noudattaa, varsinkin velkaantuneissa positioissa.

Tutustu kaavioon TradingView'ssa tätä.