Salausautomaattinen kaupankäynti

Onnistunut EOS Bullish Triangle – Kaupankäyntiideoista Live Runiin

Kryptovaluutoilla käydään kauppaa 24/7, useita aikajaksoja, joita voidaan käyttää niiden analysointiin, ja lisäksi on olemassa loputtomia teknisiä analyysiindikaattoreita ja kuvioita, joita jokainen kauppias voi käyttää päätöksenteossa.

Kun mukana on niin monia muuttujia, joka ikinen päivä on loputtomasti mahdollisuuksia, joita jokainen elinkeinonharjoittaja voi hyödyntää. Coinrule auttaa sinua hallitsemaan kaikkia näitä muuttujia, jolloin voit määrittää ehdot, jotka tarvitset tietyn toimenpiteen suorittamiseen kaupankäyntitoiminnassasi.

Jos katsot kaaviota, sinulla on taipumus ennakoida "mitä seuraavaksi", sen sijaan kryptovaluuttakauppabotti voi tutkia markkinoita tarkasti ja etsiä tiettyä ehtoa.

Tunteiden puuttuminen tarkoittaa tehokkaampaa kaupankäyntiäsi. 

Täällä esimerkiksi katsomalla EOS-kaaviota ja kuvittelemalla olevansa oranssia pystyviivaa edeltävällä hetkellä, sinulla ei olisi tarpeeksi tietoa sanoaksesi, mihin hinta on menossa.

Automaattinen kaupankäyntistrategia. Kuinka kryptobotti voi parantaa kaupankäyntijärjestelmääsi

Tässä on neljä mahdollista skenaariota:

  • Hinta voi rikkoutua edellisen "korkean" yläpuolelle, rikkoen kolmion
    ylöspäin
  • Hinta voi kokea väliaikaisen jäljityksen ensimmäisellä välittömällä tuella ja sitten palautua merkittävällä hintamuutoksella lyhyessä ajassa. Tässä tapauksessa vaakasuuntaisen tuen edustaman "likviditeettialueen" ostajat ajavat lisäksi muutoksen ylöspäin
  • Hinta saattaa myös pysähtyä täällä, leijuen horisontaalisen tuen yläpuolella, eikä tarjoa mielenkiintoista kaupankäyntimahdollisuutta
  • Hinta voi mennä alle tuen, myyjät ovat "vahvempia" kuin ostajat, joten emme ole tässä vaiheessa kiinnostuneita ostamaan, päinvastoin, meidän pitäisi myydä, jos lompakossamme on EOS.

Ottaen huomioon olettamuksemme siitä, miten markkinat voisivat kehittyä, voimme sanoa, että jos haluat ostaa EOS:n, kaksi ensimmäistä skenaariota ovat ihanteellisia uuden aseman aloittamiseen (tai jo olemassa olevan aseman lisäämiseen) erinomaisella riski-hyötyprofiililla.

Selkeä kaupankäyntisuunnitelma mielessäsi voit käyttää Coinrule määrittääksesi automaattisen kaupankäyntistrategiasi. Tämä on hyvin yleinen tilanne, jossa kaupankäyntibotti tekee elämästäsi paljon helpompaa.

In Sääntösivu, voit luoda strategiasi minuuteissa. Valitse ensin pörssi, jossa haluat käydä kauppaa, ja täytä kentät näkemyksesi mukaan.

vaihda eos binancessa automaattisesti
automatisoitu kryptokauppa eos:lle

Jos esimerkiksi haluat ostaa EOS:n vain, jos hinta ylittää tietyn hintatason tai jos hinta muuttuu merkittävästi lyhyessä ajassa, "IF”-osio, sinun tarvitsee vain määrittää

"jos EOS:n hinta on suurempi kuin 0.0011 BTC".

Ja yhdistä se lisäehtoon tässä tapaus

"OR EOS:n hinta nousee 5 % tunnin sisällä"

"SITTEN” valitse kauppasumma ja omaisuus sekä lompakko, jota haluat käyttää

"OSTA 50 dollaria EOS:ää BTC Walletista"

Lopuksi päätä kuinka monta kertaa haluat tämän säännön suoritettavan, nimeä luotu sääntö, tarkista se ja olet valmis julkaisemaan strategiasi livenä markkinoilla.

Näet nyt, kuinka helppoa on suunnitella kaupankäyntistrategia, suunnitella se ja ajaa se muutamassa minuutissa Coinrule!

Seuraa meitä Twitter ja Telegram päivittäisiä päivityksiä ja uusia kaupankäyntiideoita varten!

TURVALLISTA KAUPPAA!